izmirde yaşayanlar ya da öğrenci olanlarr

askmeskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
71
6
Yine bir soru sormak istiyorum üniversite dönemi malum,izmir bucada okumak orada öğrenci olmak nasıldır?? Ulasım zor mu ve nasıl bir yer bilgisi olan var mı?? Bazıları izmir deme sen oraya falan diyor gercekten öyle mi..Bilgisi olan paylaşsın lütfennn

Izmir buca da oturuyorum.Ulasim sorun olmaz her yere otobusler var.Buca da ogrenci yurtlari oldukca fazla var .

Suan oradayim izmir bucaliyim bende çok güzel bir yere geliyorsun buna emin ol..hatta okulun bitince gitmek bile istemeyebilirsin...herşey çok rahat burda hiç merak etme

Son düzenleme:
Izmir deme sen oraya diyen kimse halt etmiş..merkez konak sen konağa 10 15 dk mesafede olacaksın araçla..ayrica merkezden bile daha gelişkin burası,herşey fazlasıyla mevcut

ben buca da oturmuyorum ama arkadaşlarım var yanlarına gideriz. buca güzeldir, eğlenebileceğin mekanlar çok ve çeşitlidir.bence buca yı çok seveceksin. öğrencinin bol olduğu bir yer,sıkılmazsın.her yere ulaşım var.kiralar da uygun daha nolsun :)

Ben evde degilde yurtta kalıcam ilk sene annemlerle öyle konustuk belki ikinci sene eve gecerim..bir de seyi düsünüyorum sevgilim de izmirde bornovada olucak zor olmaz o zaman dimi istedigimizde rahatca görüsebiliriz simdi hic bilmedigim icin kestiremiyorum size sormak istedim

Ben bucada oturuyoruk rahattir guzeldir herseyi ayaginin altinda bulabilirsin

tabi ki çok rahat görüşebilirsin.biz iş gereği bornova buca bir sürü yere gidiyoruz gün içinde rahat bir şekilde

Ben bucayı çok sevmem, izmirden biraz farklı bir popülasyonu vardır ama öğrenci çok olduğu için toparlıyor durumu. Öğrencilik her yerde güzeldir ama izmirde daha bir güzeldir. Neresinde olduğun önemli değil, ulaşım rahattır.

Sevgilinin egede olması görüşmenize engel değil tabi ki. Gün içinde ya da hafta sonları çok rahat görüşebilirsiniz. Bornova şirinyer arasında metro ve izban hattı var, bornovadan bucaya minibüsler var. Muhtemelen otobüs de vardır ama bilmiyorum onu. Sıkıntı olmaz yani rahat ol.

Bu arada hayırlı olsun, tebrikler...

Bende izmirliyim. Sana kim buca izmir değil dediyse halt etmiş Bucalı olmak bir ayrıcalıktır ve çok güzel bir yerdir. Sende memnun olacaksın. Birde izmirde heryere raahaatlıkla ulaaşırsın merak etme canım. Arkadaşların dediği gibi okulun bitsede gitmek istemeyeceksin

Ay iyi bari ya korkmustum bir de bazı yorumları okudum internette daha da korktum hic bilmediğim icin..

Buca tabi ki bir Karşıyaka değil ama öğrenci popülasyonunun çok olması durumu toparlıyor biraz. Buca - Bornova da izban artı metro ile kolaylıkla ulaşılabilecek bir güzergah.

Ben Buca'yı sevmiyorum ve mecburen yakınlarında oturuyoruz. Ulaşım vs sorun olmaz yani her türlü imkanı var ve bir öğrenci için problem olmaz diye düşünüyorum sonuçta sevmesen bile bu şehirde gidebileceğin yığınla yer var. Gez gez bitmez. En kötü yer bile olsa öğrencilik bir şekilde geçer, sıkıntı olmaz ama ne bileyim, mezun olduktan sonra yerleşmek, bir hayat kurmak açısından pek tercih edilesi bir yer değildir Buca çünkü çoook daha güzel yerler var İzmir'de, özellikle insanları çok daha nezih yerler var. Tebrikler bu arada. :)

Ulaşımı dert etme, ben çok salak saçma bir yerde oturuyorum ve buna rağmen kapımın önünden farklı güzergahlara sahip iki tane otobüs geçiyor, çok yakınımızda bir durak daha var ve oradan da 3 farklı otobüs seçeneği var, düşün yani.

Bucada yaşamıyorum ama yok Buca Izmır degıldır dıyenlerde abartmıs. evet gezıp görulcek yerı yok pek ama izmirde ulaşım rahat....ıstedıgın her yere gıdebılırsın metro ve ızbanla....bornovada ters uzaklıkta olmasına ragmen ulaşımı sıkıntı olmaz
ayrıca İzmirde kalırsın ılerde....buralarda yasadıktan sonra gıdene rastlamadım

inşallah kızım ilerde böyle olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…