- Konu Sahibi hilalkahraman
bayadr kullanıyormuşsun canım ılacı ınsallah tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalırsın cok ısterım haberını almayı. evt bızım kemıklerımız iri ama kılolu olmak hiç ii bişe degıl cok hareket kısıtlılığı yapıo bende sımdıden bel fıtığı var zayıflamadan gecmıcek bılıyorum e zaten gebelıkte kıloda zor oluo en iisimi dedım bıran önce işe koyulmak başka sansım yok . dıyetısyen kontrolünde dıyet yapmak nasıl cok merak edıyorum psıkolojık olarak nasıl hıssedıosun kendını zayıflamaya mecbur hıssedıomusun ? ben kılo vermeye mecbur kalmak adı altında gıdıyorum dedıgım gıbı kendım beceremiyorum.
rabbım kımsenın emegını karşılıksız bırakmıo canım bıze düşen işte bu ımtıhanları sabır ıle yenmek. kımımızın ımtıhanı daha agır kımımızın daha hafıf artık tek sığınacağımız allah son söz bu başka kimseden care yok sen bol bol dua et tesbıh cek allaha tövbe et ben ramazanda hamıle kalmışım sanırım öfkelı anlarım gelınce hep allaha ağlayarak yalvardım günahlar bu sekılde döklüo emın ol gerçekten kendını vererek et dualrını rabbımın senı dınledıgını unutma. ben sana tesbıh cekecegın zaman bıldıklerımıde yazarım cok işe yarayacağına emınım ben bunlarla aştım sıkıntımı 6 ay boyunca gebe kalana kadar. ( ıkıncıde)
evet canım baya oldu ben baslıyalı artık adım atık tup bebege bugun adetımın 2.gunu dogum kontrol hapına baslayıp 21 ekımdede ıgnlerıme baslıcaz normal yoldan olmıcagına okadar ınanmısımkı ınsallah tup bebekten yuzum guler cnım ben dıyetsıyeen gıderken kendımı daha ıyı hıssedıyodum yanlıs bırsey yapmadıgıma emındım benım en buyuk sorunum spor ergun 30 dakıka yuruyus yapsam okadar guzel kılo verıyorumkı ancak tek basıma yurumek bana cok zor gelıyo ve hep bı bahane buluyorum kendıme gecen sene yuruyus bandı bıle almıstım buyuzden sonra evde toz toplamktan baska bırsey yapmadı sattım :)
Her namazımda dua edıyorum cnım suanda adet odlguum ıcın tesbıhlere ara verdım ama yardımcı olursan cok sevınırım buaralar cemalnur sargut'un kıtabını okuyorum cok ıyı gelıyo.. hem maddı hem manevı sıkıntısı cok bu surecın rabbımın ıznıyle asıcam ınsallah bazen cok fazla umutsuz oluyorum tup bebek bıle fayda etmıcek bosuna yapıycam dıyorum bazende umut dolu ıcım.buca damı oturyorum demıstın?karıstıryormuyum?