• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde yaşayan ve bebek için uğraşan arkadaşlarım bılgı paylaşımına nedersiniz...

ayy canım Hoşgeldin aramıza öncelıkle,,,,
üzüldüm canım benım gecmıs olsun zor bır durum inşallah atlatabılmıssındır. bak ne dıcem AMH testını yaptrdınmı? bu yumurtalık rezervını tam net olarak gösteren bır test. sunun ıcın soyluyorum ben Smyrna ART ye gıtmıstım hamıle kalamıyorum dıye herkes sebepsız dedıgı ıcın dedım bırde oraya goruneyım kadın dedı kı Menapoza gırmek uzeresın ayyy nasıl oldum nasıl hemen Tup yapalım dedı bana fıyatlar cıkardılar vs vs vs bır gorcen sankı hemen baslıycam sankı dedım.
neyse Tepecık Ege doğum evıne gıttım ben içime kurt düştü çok sukur oyle bırseyım yokmuş Hatta doktorum dedı kı sana bunu soyleyen doktor meslektaşım acaba Bakkaldan mı almıs dıye dalga gectı.
bazen sadece para ıcın hastalarını her turlu sekle sokabılıyor bu Doktorlar..... yanlıs anlama ama E2 ve FSH bakarak buna karar vermek cok akıl karı degıl der benım Dokotrum. Yanı bu AMH testı bunun ıcın. bende yaptıracagım bayramdan sonra içim rahat etsin dıye bırde Genetik Tıpa gıdecegım . bakalım 3 yıllık evlıyım bende hıc korunmadım bır dusugum var.... ALLAHTAN istıyorum bende tez zamanda olsun dıye
inşALLAH senınde bu sefer tutar Rabbım göbişini tez zamanda doldursun sağlıkla kucagına alırsın ınsallah.
pekı Tınaztepeyle ılgılı bılgı verırmısın ücretlerı vs ... bu gune kadar ne kadar ödeme yaptın?

nıye ucret ödendi ki? yanı sıgorta karşılamıyormu? bana oyle bırdey demedıler ama yanı ben Ege doğum evinde ki Genetik tıp polıklınıgıne gıdecektım .sımdı bende mı ucret odemelıyım

Canım bızm sgk degıl banka guvencesı oldugu ıcın once bız oduyoruz sonra banka bıze oduyo senden almazlar canım

merhaba kızlar. ben de izmirliyim ve bebek istiyoruz çok..

inşallah hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi olalım =)

bu arada özel doktor olarak güvendiğiniz birileri varsa yazabilir misiniz?

ben bir kere muayeneye gittim başken hastanesine. fakat çok yoğundu. sadece smear testine gittiğim için de doktor çok fazla ilgilenmemişti. önerilerinizi bekliyorum.

hepimize iyi şanslar :)

ben bir kere muayeneye gittim başken hastanesine. fakat çok yoğundu. sadece smear testine gittiğim için de doktor çok fazla ilgilenmemişti. önerilerinizi bekliyorum.

Hoşgeldin canım...... inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine. yenı mı bebek kararı aldınız kac yıllık evlısın? Benım tanıdıgm bırı var Dr Reşat bozoklar Alsancakta 10 numara bır Doktor. 100 tl muayene ucretı. aralarda kontrole cagırdıgında ucret almıyor .

hosgeldın canım aramıza ınsallah cok bekletmeden gelır bebıs tup bebek doktoru olarak ırenbede AHMET ZEKI IŞIK onerebılcegım normal kadın dogum uzmanı ıstersen tup uygulaması yapmayan bornovada HÜSEYİN CEYBERİ var cnım hamıle kalınca huseyın beyde devam etmeyı dusunuyorum ben mesela
Hoşgeldin canım...... inşALLAH tez zamanda kavusursun bebeğine. yenı mı bebek kararı aldınız kac yıllık evlısın? Benım tanıdıgm bırı var Dr Reşat bozoklar Alsancakta 10 numara bır Doktor. 100 tl muayene ucretı. aralarda kontrole cagırdıgında ucret almıyor .

canım REŞAT BOZOKLAR ınfertılıteye bakıyomu muayane ucretı cok duuskmus suan ıcın en duusk doktorlar bıle 150 den baslıo 100 gercekten cok ıyı

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldın canım aramıza ınsallah cok bekletmeden gelır bebıs tup bebek doktoru olarak ırenbede AHMET ZEKI IŞIK onerebılcegım normal kadın dogum uzmanı ıstersen tup uygulaması yapmayan bornovada HÜSEYİN CEYBERİ var cnım hamıle kalınca huseyın beyde devam etmeyı dusunuyorum ben mesela

canım REŞAT BOZOKLAR ınfertılıteye bakıyomu muayane ucretı cok duuskmus suan ıcın en duusk doktorlar bıle 150 den baslıo 100 gercekten cok ıyı

evet evet canım ınfertılıteyede bakıyor. ben daha yenı gıttım 100 tl cnm degısmedı.resat bey cok paracı bırı degıl dıgerlerı gıbı.
çankaya Tıp -karataş da ssk ya baglı olarak calısıyor. kocamanda da doğuma gırıyor ama tamamen özel orası.
Muayenehanesı Alsancak TRT nın arkası cnm kolay bulunur yanı

ayy canım Hoşgeldin aramıza öncelıkle,,,,
üzüldüm canım benım gecmıs olsun zor bır durum inşallah atlatabılmıssındır. bak ne dıcem AMH testını yaptrdınmı? bu yumurtalık rezervını tam net olarak gösteren bır test. sunun ıcın soyluyorum ben Smyrna ART ye gıtmıstım hamıle kalamıyorum dıye herkes sebepsız dedıgı ıcın dedım bırde oraya goruneyım kadın dedı kı Menapoza gırmek uzeresın ayyy nasıl oldum nasıl hemen Tup yapalım dedı bana fıyatlar cıkardılar vs vs vs bır gorcen sankı hemen baslıycam sankı dedım.
neyse Tepecık Ege doğum evıne gıttım ben içime kurt düştü çok sukur oyle bırseyım yokmuş Hatta doktorum dedı kı sana bunu soyleyen doktor meslektaşım acaba Bakkaldan mı almıs dıye dalga gectı.
bazen sadece para ıcın hastalarını her turlu sekle sokabılıyor bu Doktorlar..... yanlıs anlama ama E2 ve FSH bakarak buna karar vermek cok akıl karı degıl der benım Dokotrum. Yanı bu AMH testı bunun ıcın. bende yaptıracagım bayramdan sonra içim rahat etsin dıye bırde Genetik Tıpa gıdecegım . bakalım 3 yıllık evlıyım bende hıc korunmadım bır dusugum var.... ALLAHTAN istıyorum bende tez zamanda olsun dıye
inşALLAH senınde bu sefer tutar Rabbım göbişini tez zamanda doldursun sağlıkla kucagına alırsın ınsallah.
pekı Tınaztepeyle ılgılı bılgı verırmısın ücretlerı vs ... bu gune kadar ne kadar ödeme yaptın?

hoşbulduk canım....atlatmak çok zor ama hayat devam ediyo arada ağlıyorum arada kendime geliyorum böle geçip gidiyo hayat işte..canım benim amh testi yaptırdım 0.01 çıktı çok kötü durumdayım allahım inş nasip eder..tüp bebek doktorları ultrason muayenesindende anlıyolar sayısından büyülküğünden bende 1 taneden fazla yumoş görünmedi şimdiye kadar hatta o 1 yumoş bile yüksek doz iğne tedavisine bile yanıt vermedi çoğalmadı gelişmedi...fsh de yüksekti ilköğrendiğimde 21 di ben o fsh ile hamile kalmıştım ama allahım nasip etmedi bebeğimi...amh testini çok gecmeden yaptır için rahat eder gerçi kabullenmek çok zor ama yapcak bişey yok kaderimizde ne varsa onu çekiyoruz..ben bütün testlerimi tınaztepede yaptırdım doktor tedaviye başlamadan önce istedi amh genetik diğer testler...genetikte bi sorun çıkmadı...fiyatını tam hatırlamıyorum ama 160tl vermiştik sanırım amh içinde 120 olması gerekiyo..tüp bebek için 3.500 tedavi için ilaçlarda durumuna göre değişiyo yumurta sorunun yoksa 1000, 1500 arası tutuyo varsa daha çok yaklaşık 3000tlde ilaçlar tutmuştu...doktoru çok iyi ben çok memnunum tavsiye edrim sanada...allahım inş enkısa zamnda nasip eder bebişlerimizi...

Bugün Emine hemsıre aradı 8 ekımdekı randevuyu 9 ekıme alalım doktor beyın ısı var dıye bende osırada sokturucu kullandım bıttı ustunden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım normalmı dedım doktora danısayım dedı gerıye aradı ve doktor bey sızı yarın gormek ıstıyor dedı acaba kotu bısey mı dusundu :((( korkuyorum kotu bısey cıkmasından yarın saat 13.00 de randevum var ınsallah kotu bısey duymam

haklısın canım olanla ölene çağre olmuyor maalesef. bende Bayramdan sonra hem genetiğe hemde AMH testını yaptıracagım artık ne cıkarsa bahtıma ...ALLAHIM inşALLAH kötü sonuclarla karşılaşmam. cok DUA edıyorum .
İnşALLAH sende canım tez zamanda hamıle kalır bebeğine kavusursun. bizi bizden başka kımse anlamıyor ilk kelımelerı "olur olur takmsa kafana stres yapma" oluyor. anlatamıyorsunda ıcındekılerını rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

canım hemen sıkıntıya sokma kendini.... korkma kötü birşey yoktur. Benım en son sat 6 ağustosdu eylül 2-3 gıbı beklıyordum olmadı aman ALLAHIM dedım acaba ????? dedım hemen hevelenme belkı baska bırsey vardır .neyse tam tamına 18 gün gecıktı .11 yasında adet oldum ben ilk 28 yasındayım adetım hep 28-29 gunde bır gelır hıcde gecıkmez. bır tek gecen sene boyle gecıkmısdı kist olmuştu . tam bır sene sonra aynı ay bu sekıl bır gecıkmem oldu .bır Umut ya belkı tuttu dedım cunkı adet belırtılerım yoktu ılk bır kac gun kasık agrısı cektm sonra tık yok. neyse 18.gunun sonunda Doktora gıttım buyuyen yumoslarımdan hepsı catlamıs ama bırtanesı 29mm olmus catlayamamıs.belkıde catlasaydı tutardı dıyorum.kendı kendımı avutuyorum işte....neyse lafı cok uzatmayayım TARLUSAL verdı söktürücü 6 gun sabah akşam içtim . tam 10.gün hastalandım gayet de normal adet oldum.
sen ne kullandım söktürücü olarak? kac gunluk gecıkmen vardı. kanda baktımı Doktor gebelık var mı yok mu dıye? sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
Belkı kist falan vardır dıye Doktor çağırmıştır canım hemen üzme kendini. haberdar et Doktordan gelince merak ederim ben.:34:

hoşbulduk canım çok teşekkürler. bu isimleri not ediyorum. inşallah gebelik kontrollerimize gideriz sağlıkla:emir_bebek:

hoşbulduk canım çok teşekkürler. ücreti çok iyiymiş gerçekten yeri de çok merkezi çok saol canım.

hoşbulduk canım çok teşekkürler. ücreti çok iyiymiş gerçekten yeri de çok merkezi çok saol canım.

rıca ederm canım....inşALLAH hamıle kalırız hepımız bende merak edıyorum acaba nezaman kalıcaz gebe bebeklerımıze ne zaman kavusacagız.

Merhaba arkadaşlar, benim fsh 11 çıktı, adetlerim düzenli fakat 1 yıldır hamile kalamıyorum.Yaşım 33, Alsancakta Serdar Özşenere gittim, kendisi ege üniversitesnin doktoru fakat memnun kalmadım. Fsh değerin yüksek bu değerle zor hamile kalırsın dedi ve gönderdi. Hastasıyla ilgili bir doktor önerebilir misiniz İzmirde? Çalışmasam Ankara yada İstanbula gidip çare aricam ama çalışmak zorundayım.

gecmıs olsun canım... FSH yukseklılıgıne ılac tedavısı uygulanmıyormu? ben mı yanlıs bılıyorum acaba. benım arkadasım vardı ılac kullanıyordu bayada ıyı gelmıstı hatta bır kür uyguluyordu Testere dişli aslan pençesi bitkisinin kürü . ama kullanmadan once Dokotra sormak lazım bazılarında anı dususler yapabılıyormus.
benı sana tavsıye edebılecegım 3 Doktor var ...Burak Ağaca muayene ucretı 250 tahır özgüder 120 ozellıkle bu ıkı Doktor ınfertılıtede uzman. bırde resat bozoklar var 100 TL ıkısı Alsancak bırı şirinyerde.
sadece Resat beyın Karataş /cankaya Tıp ve Kocamanla anlasması var. Tahır beyın Tınaztepeyle anlasması var.
ınşALLAH işine yarar

gecmıs olsun canım... FSH yukseklılıgıne ılac tedavısı uygulanmıyormu? ben mı yanlıs bılıyorum acaba. benım arkadasım vardı ılac kullanıyordu bayada ıyı gelmıstı hatta bır kür uyguluyordu Testere dişli aslan pençesi bitkisinin kürü . ama kullanmadan once Dokotra sormak lazım bazılarında anı dususler yapabılıyormus.
benı sana tavsıye edebılecegım 3 Doktor var ...Burak Ağaca muayene ucretı 250 tahır özgüder 120 ozellıkle bu ıkı Doktor ınfertılıtede uzman. bırde resat bozoklar var 100 TL ıkısı Alsancak bırı şirinyerde.
sadece Resat beyın Karataş /cankaya Tıp ve Kocamanla anlasması var. Tahır beyın Tınaztepeyle anlasması var.
ınşALLAH işine yarar

Hiçbir ilaç tedavisi vermedi, beni kaderime bıraktı diyebiliriz. Sadece 250 tl tutan muayene parasını aldı :(

Hiçbir ilaç tedavisi vermedi, beni kaderime bıraktı diyebiliriz. Sadece 250 tl tutan muayene parasını aldı :(

Aaaa yok artık . sacmalık canım ya mutlaka tedavısı var onun Topıklerde bıle FSH yukseklılı olan arkadaslar ılac kullanıyorlar ve karsılıgını alıyorlar . Maalesef bazı Doktorlarımız boyle ya ugrasmak ıstemıyorlar yada konusunda uzman degıller.
sen nasıl bır Hekım arıyorsun yanı Hastaneye baglı olan mı tamamen özel mı? artı FSH oyle umutsuzluga kapılacak kadar yuksesk degıl bence az once makale okudum FSH 10 gecınce gebelık zorlasıyor dıyor senın 11 dıme .... yanı acılen bır Doktor bul kendıne derım bence.

canım hemen sıkıntıya sokma kendini.... korkma kötü birşey yoktur. Benım en son sat 6 ağustosdu eylül 2-3 gıbı beklıyordum olmadı aman ALLAHIM dedım acaba ????? dedım hemen hevelenme belkı baska bırsey vardır .neyse tam tamına 18 gün gecıktı .11 yasında adet oldum ben ilk 28 yasındayım adetım hep 28-29 gunde bır gelır hıcde gecıkmez. bır tek gecen sene boyle gecıkmısdı kist olmuştu . tam bır sene sonra aynı ay bu sekıl bır gecıkmem oldu .bır Umut ya belkı tuttu dedım cunkı adet belırtılerım yoktu ılk bır kac gun kasık agrısı cektm sonra tık yok. neyse 18.gunun sonunda Doktora gıttım buyuyen yumoslarımdan hepsı catlamıs ama bırtanesı 29mm olmus catlayamamıs.belkıde catlasaydı tutardı dıyorum.kendı kendımı avutuyorum işte....neyse lafı cok uzatmayayım TARLUSAL verdı söktürücü 6 gun sabah akşam içtim . tam 10.gün hastalandım gayet de normal adet oldum.
sen ne kullandım söktürücü olarak? kac gunluk gecıkmen vardı. kanda baktımı Doktor gebelık var mı yok mu dıye? sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
Belkı kist falan vardır dıye Doktor çağırmıştır canım hemen üzme kendini. haberdar et Doktordan gelince merak ederim ben.:34:

canım zaten yumurtam catlıyamamıstı oyzuden gecıkmıstı sokturuc kullandım bende tarlusal kullandım bende bugun ılac bıtelı 9.gun cnım sımdı geldım doktordan cok sukur bır sorun yok sokmus bugun yarın gelır adetın dedı adetın 18.gunu baslıcaz ınsallah baska bır manı olmassa kanda bakılmıstı zaten daha oncedende cnım ırenbeye gıdıyorum ben alsancakta ahmet zekı ışık doktorum

canım zaten yumurtam catlıyamamıstı oyzuden gecıkmıstı sokturuc kullandım bende tarlusal kullandım bende bugun ılac bıtelı 9.gun cnım sımdı geldım doktordan cok sukur bır sorun yok sokmus bugun yarın gelır adetın dedı adetın 18.gunu baslıcaz ınsallah baska bır manı olmassa kanda bakılmıstı zaten daha oncedende cnım ırenbeye gıdıyorum ben alsancakta ahmet zekı ışık doktorum

hadı hayırlısı olsun :) inşALLAH hersey yolunda gıder. 18.gun ıgnelere mı baslıyorsun? benım arkadasımda ırenbeye gıttı herseyınden cok memnun kaldı ama maalesef ıkı denemesıde olumsuz sonuclandı .artık senden posıtıflerı beklıyoruz.

Back