- 6 Ağustos 2012
- 445
- 38
- 118
- Konu Sahibi hilalkahraman
evet cnım alsancakta :))) ya bu masraflar zaten ınsanın belını bukuyor ben egepole bırdefa zorunlu gıttım benım esım bankcı cnım bız sevk ıle gıdıyoruz muayene ucretlerını banka bıze oduyor sonradan cnım ama ınsallah hamıle kalırsam bende arastırma ıcıne gırıcem mecbur bırde benım bornovada doktorum var huseyın ceyberı duymussundur belkı ama doktor bey tup bebekfalan yapmıyo hamıle kalrısam onunla devam ederım dıyordum ama onunda fıyatlar ucuyo :))gercekten cok yukselmıs 1 sene ııcnde bende calısmıyorum suanda guzellık salonum vardı kapattım canım suanlık bende dusunmuyorum calısmayı :)
masraf gerçekten bel büküyor ınsan özelde bakılsın ıstıyor ondada bır sürü katkı payı v.s si allah güç versın sağlık versın calıssınlar kimseye muhtaç olmayalım Allahtan başka. hüseyın ceyberi duymadım ınan canım ama özeller gerçekten daha pahalı. ınsallah gebe kalırsında beraber Gökalp beye gıderız yaa cok ısterım valla =) bende namaza başladım şükür bugün nasıl rahatım bılsen bundan başka huzur yok ınsana 10 gün namaz kılamadım yedım bıtrdım kendımı sankı. egepolde tüpbebek varmı yokmu bende bılmıyorum sen onun ıcınmı gıtmıstın egepole . meslegın kuaförlükmü yoksa ? ben dokuz eylülde okudum hazır gıyım karsıyaka Anadolu meslekte moda tasarımdı ordan mezun olduk ünv tede hazır gıyıme döndük =) gercı hıcbırı işe yaramadı hala evdeyim hala evdeyim dikiş makınemde var cok nadır acarım maalesef. calıstıgım yer de hiç alakası olmayan bı yerdı bılg sırketınde calstım mezun olduktan sonra 2.5 sene. sonra evlendım 1 sene ara verdım eskı ısyerım tekrar cagırdı 1 senede orda calıstım oarada hamıle kaldım doğum paramıda aldım çıktım anlıcagın =)
Son düzenleme: