• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde yaşayan ve bebek için uğraşan arkadaşlarım bılgı paylaşımına nedersiniz...

merhabalar:))))) uzun zaman aranızda değildim sanırım havaların dengesızlıgı yuzunden felaket bır grıp gecırdım kolumu kaldıracak halım yoktu yataktan cıkamadım gercı hala hastayım ama malum Bayram temızlıgı mecburen yavas yavas yapıcam .
Nasılsın gorusmeyelı? Mesajların ıcın tesekkur ederım canım....DUAların ıcınde hepsını okuyacagım ALLAHın ıznıyle.
..... Bayramı atlattıktan sonra inşALLAH başlıycam bende Pınar hanıma bakalım ne dıcek .şımdı Ibrahım saracoğlundan duydum insülin direncini(Ha1c hormonu) düşüren bır bıtkı varmıs SİNİRLİ ot çayı gunde bır bardak ıcıyorsun onu denıyorum 1 ay sonra ALLAHın ıznı ıle düşecek dedı bıraz düşürüp oyle gıdeyım. bırde Tepecık Ege doğumda genetık tıp polıklınıgı var ordada kan verıp Eşlerin bırlıkte kan vermesı lazım .genetık uyusmazlık kromozonlara bakıyorlar .tekrarlayan düşüklerde vs vs . bu testı zaten Tüp Bebek yaptıgında mesela ısteyecekler ama o zaman fıyatı özelde 1500-2000 TL arası. ben sımdıden yaptırayım elımde olsun ıstedım. bırde AHM testı var 120 tl özel Lab. yaptırcam o da yumurtalık rezervesını net olarak gosterıyor kaç tane kalmıs ne kadarı saglıklı döllenebılır ne kadarı bozuk menapoza ne zaman gırcen. bu da önemlı bır test bence bunların hepsını yapınca pınar hanıma baslycam bırde Gökalp beye o zaman gıderım....manevi destegın ıcınde ayrıca çoook tesetkkur ederım bende tanışmak ısterım senınle. hatta bayramdan sonra bır buluşma ayarlayalım gogiyide çağıralım :))))) ne güzel olur hep bırlıkte dertleşiriz.

rica ederım canım nedemk destek olursak cok dah kolay atlatılır böyle durumlar.

Buarada Face arkadaşlığına benıde eklerseniz sevinirim Hilal Kahraman diye bulabilirsiniz yada ben sizleri ekleyebilirim müsade ederseniz....

rica ederım canım nedemk destek olursak cok dah kolay atlatılır böyle durumlar. ben facede cok hilal kahraman buldum =) sen istersn münevver danışoğlu dıe ekleyebılırsın.annemın adı bu benm adım elif isterım görüşmek nasip olursa ınsallah.bende pınar hanıma gıttım bgün tahlılsız gıttıgımden bırsey yapamadık pazartesı kan vrıcem ınsallah bayramdan sonra 25 ınde gıdıcem ozaman baslarız dedık

tamam canım ben eklerım senı :) Bayramdan sonrada buluşalım derim ben ne güzel olur .... Öyküme de soyledım!!!
Evet canım banada son 3 haftanın tahlıl sonuclarıyla gel dedı bende yapıp goturcem bıran once baslansın dıye. Hakkımızda hayırlısı olun inşALLAH bu pis e--e-- kilolardan bıran once kurtuluruz.

tamam canım ben eklerım senı :) Bayramdan sonrada buluşalım derim ben ne güzel olur .... Öyküme de soyledım!!!
Evet canım banada son 3 haftanın tahlıl sonuclarıyla gel dedı bende yapıp goturcem bıran once baslansın dıye. Hakkımızda hayırlısı olun inşALLAH bu pis e--e-- kilolardan bıran once kurtuluruz.

inşallah canım konusurz ayarlarız kısa zamanda. sende tınaztepeyemı gıdıodun? buarada Gökalp beydeki randevuyu son güne kadar bekletıcem bılgın olsun belkı bana belkı sana ınsallah hayırlarla dönerız dr dan =) aynen bu kıloları bıran önce atalım=) face den kabul ettım canım senı

hosgeldın aramıza ınsallah bızler gıbı cok ugrasmadan tez zamanda kavusursun bbeegıne :) ancak sıgara konusu cok cıddı bı konu ozellıklede senın ıcın bıran once bırakmaya bak ıstersen destek al derım benım canım cunku bebegı cok etkılıyo :(hangı doktora gıdıyorsun? herhangı hormon testlerınız falan yapıldımı gebelık oncesı ıle ılgılı
Selam canım güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım sizlerde tez zamanda dileklerinize kavuşursunuz. Burdan güzel haberlerinizi alırız. Bundan 2 yıl öncesinde destekle ilaç kullanarak sigara bırakmıştım ama 14 ay sonra başladım tekrar. Ilaç kullanmak istemiyorum bebek düşündüğüm için. Çok fazla yan etkisi var çünkü. İş hayatım son dönemlerde çok stresli. O nedenle sigarayı bırakmayı başaramadım. Ama bayram tatilinden umutluyum. Bırakacağım inşallah. En son 6 ay önce kasık ağrısı problemiyle detaylı bir jinokolojik muhayene yaptırdım ama o zaman henüz çocuk yapmaya karar vermediğimiz için hormon testi ya da infertilite araştırması yapılmadı. Hem Kent Hastanesine hem de Medikal Parka gitmiştim. Bir anormallik yok görünürde. Bakalım biraz daha deneyeceğiz yılbaşına kadar olmazsa detaylı inceleme için gideceğim doktora. Evime yakın olduğu için ve iyi bir hastane olduğu için Medikal Parkı düşünüyorum ama doktor ismi yok kafamda. Tavsiyelere açığım.

Hoşgeldin arkadaş :)))

inşALLAH en kısa zamanda kavuşursun bebişine :) ama öncelıkle Sıgaradan vazgec derım sana cunkı yumurtaların kalıtesızlesmesının tek nedenı bu bılmenı ısterım bana sorarsan acılen vazgec sıgaradan derım ama bılıyorum kı cok zor hele hele sureklı ıcen bırısı ıcın. Eşimden bılıyorum ılacla 3 ay bıraktı cok sevındım ama ılacı bıtınce yenısını almadı o yuzden yıne basladı ıcmeye ve ben ne zaman bırak bırak dedıkce ınadına ıcıyor :50::50: halbukı kendıne zarar. bu arakda Kılo problemım var demıssın? sende yemeden kılo alanlardansa eger hemen bır saglık ocagına gıt sekerıne baktır yada en ıyısı endokrın polıklınıgıne gıt glıkoz yuklemesı yaptır veeee insülin direncine baktır(Ha1c) hormonu. bunlar kalıtelı yumurtlama ıcın en onemlı hormonlar eger bunlarda bır bozukluk varsa coook buyuk sorun oluyor bende bu sorunlar var maalesef gercı tedavımı 2 yıldır oluyorum ben cok sukur yumoş problemını cozduk sımdı tutunamamayla ılgılı sorunum var inşALLAH bunuda aşıcam . ben 3 yıllık evlıyım buarada 29 yasındayım şirinyerde oturuyorum .memnun oldum canım .aramıza hosgeldın.bılmek ıstedıklerın varsa sor cekınme elımden geldıgınce yardım ederım. arastıra arastıra Doktor hastane geze geze en az Bır Hekım kadar bılgılendım :52::52:
Merhaba. Hoşbulduk. Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum. Bu bayram sigarayı bırakacağım. Şu son dönemlerde iş nedeniyle inanılmaz stresliyim. O nedenle bir türlü bırakamadım. Ama bayramda ağzıma koymayacağım ve bidaha da içmeyeceğim. Kilo problemim şöyleki 75-73 kilo arasında geziniyorum boyum 1,65. İdela kilom 62 felan. 13 kilo fazlam var. Evlilikten sonra hızla aldım. Hayatımda hareket çok az diyebilirim. Spor yapmayı beceremiyorum. Ama dediğim gibi çok yediğim söylenemez. Şekerime baktırdım bir problem yok. Umarım tutunamama problemini de en kısa sürede çözersiniz. Aynı yaştayız umarım en kısa sürede sağlıklı gebeliğimize kavuşuruz. Medikal Parkta doktor tavsiyen var mı?

Merhaba canımcım ben bır kac ay önce Medıkal parka gıttım ısmını yazdıgım her ıkı Doktorla görüştüm kısırlık hakkında sağ olsunlar yardımcı oldular bılgılendırdıler benı ama ben Devam edemedım malum Yol 2 saatımı alıyor nerdeyse (Op. Dr. Latif Celal Küpelioğlu ve Prof. Dr. Tayfun Alper ) ama memnun kaldım en azından güler yüz gösterıyorlar halden anlıyorlar. tavsıye ederım yanı....
Dileklerin ıcınde ayrıca teşekkür ederım inşALLAH burdan hepımız mutlu haberler verırız bırbırımıze :))))

Merhaba. Hoşbulduk. Tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum. Bu bayram sigarayı bırakacağım. Şu son dönemlerde iş nedeniyle inanılmaz stresliyim. O nedenle bir türlü bırakamadım. Ama bayramda ağzıma koymayacağım ve bidaha da içmeyeceğim. Kilo problemim şöyleki 75-73 kilo arasında geziniyorum boyum 1,65. İdela kilom 62 felan. 13 kilo fazlam var. Evlilikten sonra hızla aldım. Hayatımda hareket çok az diyebilirim. Spor yapmayı beceremiyorum. Ama dediğim gibi çok yediğim söylenemez. Şekerime baktırdım bir problem yok. Umarım tutunamama problemini de en kısa sürede çözersiniz. Aynı yaştayız umarım en kısa sürede sağlıklı gebeliğimize kavuşuruz. Medikal Parkta doktor tavsiyen var mı?

Orda 3 tane bayan doktor var.üçünü de tavsiye etmem canım. 3 arkadaş 3 bayan doktora gittik.hiç memnun kalmadık.başka bir arkadaşım Doç Dr Mert Göl e gitmiş ve memnun kalmış (umarım ismini yanlış hatırlamıyorum).Ayrıca o hastanede infertilite bölümü yok.o yüzden gitmenin de bir anlamı yok. Belki sonra açılır, bilemem.

Back