- 6 Ağustos 2012
- 445
- 38
- 118
- Konu Sahibi hilalkahraman
merhabalar:))))) uzun zaman aranızda değildim sanırım havaların dengesızlıgı yuzunden felaket bır grıp gecırdım kolumu kaldıracak halım yoktu yataktan cıkamadım gercı hala hastayım ama malum Bayram temızlıgı mecburen yavas yavas yapıcam .
Nasılsın gorusmeyelı? Mesajların ıcın tesekkur ederım canım....DUAların ıcınde hepsını okuyacagım ALLAHın ıznıyle.
..... Bayramı atlattıktan sonra inşALLAH başlıycam bende Pınar hanıma bakalım ne dıcek .şımdı Ibrahım saracoğlundan duydum insülin direncini(Ha1c hormonu) düşüren bır bıtkı varmıs SİNİRLİ ot çayı gunde bır bardak ıcıyorsun onu denıyorum 1 ay sonra ALLAHın ıznı ıle düşecek dedı bıraz düşürüp oyle gıdeyım. bırde Tepecık Ege doğumda genetık tıp polıklınıgı var ordada kan verıp Eşlerin bırlıkte kan vermesı lazım .genetık uyusmazlık kromozonlara bakıyorlar .tekrarlayan düşüklerde vs vs . bu testı zaten Tüp Bebek yaptıgında mesela ısteyecekler ama o zaman fıyatı özelde 1500-2000 TL arası. ben sımdıden yaptırayım elımde olsun ıstedım. bırde AHM testı var 120 tl özel Lab. yaptırcam o da yumurtalık rezervesını net olarak gosterıyor kaç tane kalmıs ne kadarı saglıklı döllenebılır ne kadarı bozuk menapoza ne zaman gırcen. bu da önemlı bır test bence bunların hepsını yapınca pınar hanıma baslycam bırde Gökalp beye o zaman gıderım....manevi destegın ıcınde ayrıca çoook tesetkkur ederım bende tanışmak ısterım senınle. hatta bayramdan sonra bır buluşma ayarlayalım gogiyide çağıralım :))))) ne güzel olur hep bırlıkte dertleşiriz.
rica ederım canım nedemk destek olursak cok dah kolay atlatılır böyle durumlar.
Buarada Face arkadaşlığına benıde eklerseniz sevinirim Hilal Kahraman diye bulabilirsiniz yada ben sizleri ekleyebilirim müsade ederseniz....
rica ederım canım nedemk destek olursak cok dah kolay atlatılır böyle durumlar. ben facede cok hilal kahraman buldum =) sen istersn münevver danışoğlu dıe ekleyebılırsın.annemın adı bu benm adım elif isterım görüşmek nasip olursa ınsallah.bende pınar hanıma gıttım bgün tahlılsız gıttıgımden bırsey yapamadık pazartesı kan vrıcem ınsallah bayramdan sonra 25 ınde gıdıcem ozaman baslarız dedık