• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk İzmir'de uygun fiyata postiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar izmirde uygun fiyata postiş bilenler yazabilir mi birde takması zor mu kendim takabilir miyim

evet arkadaslar bende izmirde uygun fiyata çıt çıt istiyorum bu konuda yardımcı olurmusunz acaba.. bir yere sordum 8 tanesi 300 dedi.. acaba bu uygun mu?? daha önce almıstım ben ama yandılar :( simdi yenisini alıcam.. yardımcı olursanız sevinirim...

SEVGıLı i_pek sen zaten saç sorunu yaşayan bir bayansın aylardır ne bakımlar yapıyorsun postiş alman o kadar emegın,paran boşa gittı demektir ek aparatlar ne olursa olsun zaten güçsüz olan saçlarını yorar kaynak,çıt çıt vs hepsini halen kullanan biri olarak uzak kal ALMA derim

Özkanlardaki saç uzatma merkezinden 6 parçasını 170'e aldım

çok uygun almışsn meltem bende bornova küçükparkta 8 parça 70cm ı 220 ye almıştım

SEVGİLİ i_pek sen zaten saç sorunu yaşayan bir bayansın aylardır ne bakımlar yapıyorsun postiş alman o kadar emegın,paran boşa gittı demektir ek aparatlar ne olursa olsun zaten güçsüz olan saçlarını yorar kaynak,çıt çıt vs hepsini halen kullanan biri olarak uzak kal ALMA derim

daylight mesajı yazdıktan kısa süre sonra vazgeçtim zaten almaktan önerin için teşekkürler.

kızlar bende izmir de güvenilir uygun fiyatlı bi yer arıyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Aynen bende gerçek saç uygun fiyata saçımın formunda çıt çıt arıorm saçlarım simsiyah belime kadar gelsin istiorm.

Aynen bende gerçek saç uygun fiyata saçımın formunda çıt çıt arıorm saçlarım simsiyah belime kadar gelsin istiorm.

canım buraya kimse cewap yazmıyacak sanırım ben 2 3 yer buldum netten araştırıcam bi hafta içerisinde eğer geröekten aklıma yatarsa sanada haber weririm burdadan :delphin:

bende izmirde yaşıyorum.çıt çıt istiyorum.ama fazla para veremem.malum öğrenci parası.gerçek ama ucuz çıt çıt satan bir yer var mı bildiğiniz.teşekkürler

ıkiçeşmelikten inerken kemeraltına gelince katlı otopark var..Bende kuaför arkadaşım için araştırırken buldum..ÇIT ÇIT SAÇ ıZMıR diye googleden arama yapın..Benim baktığımda izmirperukcenter diye geçiyor..

çok uygun almışsn meltem bende bornova küçükparkta 8 parça 70cm ı 220 ye almıştım

iremsu ben uyguna aldım da 2009 mayısta falan almıştım açıcı uygulandı onlara siyahtan açıldılar belki ondan yanmışlardır şuan çok az kaldılar , ve tamamen gerçek saç degılmıs yeni postis alıcam o yuzden ben kuaforden sipariş vermiştim baya pahalıya geldi senınkilerın gramajı ne kadar ben kucukparka yakın oturuyorum neresınden aldın ?

Arkadaşlar siz de biraz sağlam adım atın..Almadan önce maşa fön tost düzleştirme vs şeyler yaptırın..Sentetik saç zaten bunlar gibi yüksek ısılı uygulamalara direnç gösteremez anında yanar..En kalite yer de olsa karışığı da satarlar kınalıyı da..İncelemeniz lazım..Uzman olmaya gerek yok anlaşılır zaten..

Merhabalar. Ben de cit cit almayi dusunuyorum. Uygun fiyata ve yüzde yüz gercek sac aldiginiz bi yer oldu mu? Ona göre alayim. :51:

kızlar yeni cıtcıt aldım birinci kalite aldım 200 olanların 2. kalite oldunu öğrendim yumuşak doğal türk sacı aldım 350 aldım paranıza kıyın 1, kalite alın uzunzaman kulanın özkanlarda erhan beyi tavsiye ederim

Back