Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaİzmir'de uygun fiyata kuaför?
kızlar ben saçıma röfle yaptırdım. Fakat tekrar röfle yaptırmak isitiyorum ama sık röfle ve sarısı cok istiyorum.
Yeşilyurt civarında ban uygun fiyata ve guzel röfle yapacak kuaför arıyorum yardım edebılır mısınız??
kızlar ben saçıma röfle yaptırdım. Fakat tekrar röfle yaptırmak isitiyorum ama sık röfle ve sarısı cok istiyorum.
Yeşilyurt civarında ban uygun fiyata ve guzel röfle yapacak kuaför arıyorum yardım edebılır mısınız??
ayyy bildiğim bir yer var ama sen dip mi yaptıracaksın,komplemi?saçın gürmü seyrekmi? onlarıda bilmek lazım.orta halli bir saçın varsa 30 tl'ye yaptırabilirsin canım.ama burdan yazmak dogru olurmu bilemedim şimdi..
ayyy bildiğim bir yer var ama sen dip mi yaptıracaksın,komplemi?saçın gürmü seyrekmi? onlarıda bilmek lazım.orta halli bir saçın varsa 30 tl'ye yaptırabilirsin canım.ama burdan yazmak dogru olurmu bilemedim şimdi..
komple röfle canım :) aslında saçım sık değil ama hangi kuafor baktıysa saçıma sık diyorlar.
sacımı rofle yaptırdıgım yer min 100 dedi çok fazla geldi bana
özel mesaj atabilir misin acaba