- 4 Kasım 2013
- 228
- 363
-
- Konu Sahibi BlackWhiteLife
merhaba bende ata sağlığa gidiyorum benimde ayrıntılı haftam geldi. nerede yaptırdınız acaba? birde hangi doktora gidiyorsunuz ata sağlıkta?
Bende Çiğdem hanım ın hastasyım peki cd ye çekiyorlarmı özelde o imkanlar oluyordaMerhabalar. Öncelikle Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inş.
Ata sağlıkta Çiğdem Kukul'a gidiyorum. Ayrintili Usg için Tepecik Egt. Araştırma hastanesinin Konak Semt Poliklinigi var, randevu alıp gittim. Ordaki doktora ayrintili Usg icin geldigimi soyledim normal muayene etti, sonra da ayrintili Usg icin anlaşmali çalistiklari Alsancak MR'a sevk etti. Orayi da arayip randevu aldim. Cuma gittim Pazartesi sonucun doktora gönderileceği söylendi. Garanti olsun diye Sali tekrar Konak Semt Polikliniğine gidip sonucu aldim.
Maalesef Cd ye çekmiyorlar. Hastanede tek sayfalık bir çıktı veriyorlar.Bende Çiğdem hanım ın hastasyım peki cd ye çekiyorlarmı özelde o imkanlar oluyorda
eşrefpaşada veriyorlar d,ye duymuştumda. orada da 7 kasım dan önce randevu vermiyorlar haftam geçicek haliyle.Maalesef Cd ye çekmiyorlar. Hastanede tek sayfalık bir çıktı veriyorlar.
Devlette muayene sonrası normal bi ultrason görüntüsü bile vermiyorlar. Cd onlar için lüks olur :)
Başka hastaneler hakkında hiç bilgim yok, öyle bi söylenti varsa doğru olabilir. Ama sen haftanı geçirmemeye bak, çıktıda da detaylıca yazıyorlar.eşrefpaşada veriyorlar d,ye duymuştumda. orada da 7 kasım dan önce randevu vermiyorlar haftam geçicek haliyle.
Merhabalar. Öncelikle Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inş.
Ata sağlıkta Çiğdem Kukul'a gidiyorum. Ayrintili Usg için Tepecik Egt. Araştırma hastanesinin Konak Semt Poliklinigi var, randevu alıp gittim. Ordaki doktora ayrintili Usg icin geldigimi soyledim normal muayene etti, sonra da ayrintili Usg icin anlaşmali çalistiklari Alsancak MR'a sevk etti. Orayi da arayip randevu aldim. Cuma gittim Pazartesi sonucun doktora gönderileceği söylendi. Garanti olsun diye Sali tekrar Konak Semt Polikliniğine gidip sonucu aldim.
Perintolog mu radyolog muKizlar sonuca kim bakiyo bilginiz var mi
Perintolog mu radyolog mu
ben ilk bebeğimde alsancakta ayrıntılı usg çektirmiştim. radyologtu. perinatolog az bulunuyor ve genelde özel bakıyorlar. biraz pahalı oluyor haliyle. canım benim şansıma çeken radyolog pek bir yeteneksizdi. tabi aynı doktor yoktur yıl 2009 du.Kizlar perintolog mu bakiyor radyolog mu bakiyor alsancakta