• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek

kopuklukahvem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
8
1
86
37
merhaba burda çok yeniyim 28 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlamak için doktor tavsiyesi istiyorum. Ayrıca bu tedaviden çok korkuyorum sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

merhaba burda çok yeniyim 28 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlamak için doktor tavsiyesi istiyorum. Ayrıca bu tedaviden çok korkuyorum sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Slm izmir irenbe de yaptırdım. doktorum ümit hanımdı. ilk denemede 2 transfer yaptı 1 i tuttu. gayet memnun kaldım

Bugün irenbe ile görüştüm 5000 lira fiyat verildi 250de muayene ücreti denildi ama doktorla görüşemedik maalesef randevusuz gittiğimiz için ümit hanımı hiç duymamıştım ama görüşücem tavsiyeniz için teşekkür ederim

Ya bizden istediler hatta bir de ekstralar da size ait dediler ekstra dedikleri nedir anlayamadım pek gerçi
Ekstra dediği tahlilleri kasttetmiştir. zaten tahlili her merkez istiyecek senden. ayrıca devlet hastanesinde yaptırıp getirebilirsin dedi bana doktorum. irenbe de ben sadece e2 tahlilini yaptırdım ona da 60 lira aldılar. diğer tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırıp sonuçları irenbeye getirdim.

Önce bende şüphe duymuştum para almak üzerine mi kurulu acaba diye , fakat öyle değilmiş. Sana baştan ilaçlara falan 2.500 gibi para ayırmanı istiyolar ama benim ilaçlara verdiğim para 1250 yi geçmedi. Anlatmak istediğim baştan fazla fazla söylüyorlaki sonra maddi açıdan yetersiz kalma diye. Tedaviye başlarken en az 7-8 binliran olması lazım garanti açısından

bende irenbede tedavi görüyorum dün transfer yapıldı iki embriyo transfer edildi güzel bir merkez

çok soru sordum dimi :)
Önemli değil bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım :). Benim doktorum Ümit hanım dı. İlk denemede kendisi 2 tane koyalım dedi. 3.gün embriyosuydu. Ben transfer sonrası 12 gün evde yattım. 9.gün kan verdim yanlış hatırlamıyorsam 72 çıktı. sonra 12.gün 270 küsur çıktı. Ben de çok memnun kaldım irenbeden

merhaba arkadaslar ben medical park ahmet beyle gorustum ve cok begendım ıkna etti bizi ve sanırım orda baslıycaz fakat sıgorta suremın dolmasına 3 ay var onu beklıycez bır de uc yıllık evlı olmamız gerekıyormus sanırım o da mayıs ayında doluyo bıraz beklıycez yani :( olsun beklerız

Önemli değil bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım :). Benim doktorum Ümit hanım dı. İlk denemede kendisi 2 tane koyalım dedi. 3.gün embriyosuydu. Ben transfer sonrası 12 gün evde yattım. 9.gün kan verdim yanlış hatırlamıyorsam 72 çıktı. sonra 12.gün 270 küsur çıktı. Ben de çok memnun kaldım irenbeden
sürekli olarak yattın mı? ben transferden iki saat sonra 3 saatlik bir yolla eve geldim doktor sorun olmayacağını söyledi. üç gün kadar sürekli yattım sonra kalkıp dolaşmaya yavaş yavaş ev işlerimi yapmaya başladım kendimi yormadan tabi bi belirti hissettin mi peki ?

sürekli olarak yattın mı? ben transferden iki saat sonra 3 saatlik bir yolla eve geldim doktor sorun olmayacağını söyledi. üç gün kadar sürekli yattım sonra kalkıp dolaşmaya yavaş yavaş ev işlerimi yapmaya başladım kendimi yormadan tabi bi belirti hissettin mi peki ?
Transferden sonra bende 3 saatlik yola gittim. ama genelde hep yatmaya çalıştım 12 gün. progestanın hapını ve iğnesini kullandım. bikaç da vitamin vardı. şuan iğneyi haftada bir kullanıyorum diğer ilaçlar bitti.

Senin şuanki durumun ne? sonuç mu bekliyorsun cnm

evet canım sonuç bekliyorum. bugün beşinci günüm haftaya test yaptırıcam inşallah pozitif sonuç alırım . bende progestaran kapsül ve iğne kullanıyorum 3 günde bir iğnem var ben transferden üç dört gün önceden başladım ilaçlara öncekilerle beraber devam ediyorum.

evet canım sonuç bekliyorum. bugün beşinci günüm haftaya test yaptırıcam inşallah pozitif sonuç alırım . bende progestaran kapsül ve iğne kullanıyorum 3 günde bir iğnem var ben transferden üç dört gün önceden başladım ilaçlara öncekilerle beraber devam ediyorum.

Back