• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Evet bende çok duydum Kaan bey'in ismini ama kk bayanlarınca çok tavsiye ediliyor. Ben irenbe'yi aradım fakat telefona çıkan bayan sadece bilgi almak istiyorum yüzyüze mi randevu alıp görüşmemiz doğru olur yoksa telefondan kısaca bilgi verebiliyor musunuz dediğimde yalnız bizim fiyatımız şu, sgk ile anlaşmamız yok diyince biliyorum peki teşekkürler diyip kapattım çünkü uslubu çok çirkin geldi. Zaten araştırarak aramıştım ama sonra duydum ki tüp bebek merkezleri her siklusta 200 hasta kabul ediyormuş ortalama o yüzden vazgeçtim. Çünkü devletin tüp bebek doktorlarından beklediği aylık %30 başarı oranı varmış ve onlar çok hasta kabul ederek bu oranı yakalamaya çalışıyorlarmış ki o da zar zor dediler ama Erdal bey'in butik çalıştığını ve hastasıyla birebir sonuç odaklı çalıştığını öğrendim, ayrıca bu oranı az hastayla çok rahat yakalıyormuş. Bana tavsiye eden kişi İzmir'de bir numara diyemem Rafael Levi var dedi ama Erdal bey içinde onun kadar iyidir dedi. Çalışmalarını bizzat takip ediyoruz dedi.
Banan tavsiye eden kişi Isreal Aruh veya Erdal Bey dedi ikisinin başarısı çok yüksekmiş İzmir için .
Bir Dönem ben de Kent Hastanesinde çalışmıştım o dönemler Isreal Bey de oradaydı .. Tabi o dönemler benim birimim ile
çok farklıydı ben de pek ilgilenmiyordum da bu konuyla .Ama az çok biliyorum Isreal Bey'i ..
Erdal Bey ile de görüştüm bilgi aldım tahlillerimizi de yaptı . Pozitif bir hekime benziyor .
Bu arada yazdıkların iyi oldu direk tüp bebek merkezi düşünmedik gerçi hiçbir zaman ama bu da yine de aklımda bulunsun.

Kağan Bey'in ismini çok duydum .. Çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor ..
Ama bizim bir emriyolog arkadaş Erdal Bey ve ekibini tavsiye etti başarı oranları çok yüksekmiş.
evet canım kaan bey çok iyi bi doktor eski sistem değil diyor hep yenilikleri takip ediyor ve gecede gündüzde ara mesaj at mutlaka cevap veriyor. buda kişiye güven veriyor

Canım perşembe erdal bey histeroskopi mi yaptı, tüp bebek dosyamız açıldı hastanede. Adet olmamı bekliyoruz sadece ay sonu adet olucam 29-30 gibi olurum herhalde. Adet olunca ara dediler ertesi güne randevu verecekler. Kontrol ve iğneler başlayacak işte ocak ortası transfer dediler, ocak sonu da güzel haberi alcaz dediler.
sana taze transfermi yapılacak?

Banan tavsiye eden kişi Isreal Aruh veya Erdal Bey dedi ikisinin başarısı çok yüksekmiş İzmir için .
Bir Dönem ben de Kent Hastanesinde çalışmıştım o dönemler Isreal Bey de oradaydı .. Tabi o dönemler benim birimim ile
çok farklıydı ben de pek ilgilenmiyordum da bu konuyla .Ama az çok biliyorum Isreal Bey'i ..
Erdal Bey ile de görüştüm bilgi aldım tahlillerimizi de yaptı . Pozitif bir hekime benziyor .
Bu arada yazdıkların iyi oldu direk tüp bebek merkezi düşünmedik gerçi hiçbir zaman ama bu da yine de aklımda bulunsun.

İsrael Aruh'u da duydum canım hatta Erol Tavmergen'i de. İzmir'de bu doktorlar Tüp bebek diyince ilk akla gelenler zaten. Erdal bey ile benim elektriğim tuttu. Ben arkadaşımı yönlendirdim eşi azospermiydi o ağlaya ağlaya çıkmış. Çünkü mikro tese yapacağız çıkarsa tüp bebek, çıkmazsa maalesef demiş. Maalesef derken demiş arkadaşım yani olmucak demiş. Çok üzüldü yazık ama Erdal bey bana da bende hiç bir problem olmamasına rağmen tutar, kesin tutar diye bir şey söylemedi. Tüp bebekte başarı oranı %40'tır sizin %50 dedi.

İsrael Aruh'u da duydum canım hatta Erol Tavmergen'i de. İzmir'de bu doktorlar Tüp bebek diyince ilk akla gelenler zaten. Erdal bey ile benim elektriğim tuttu. Ben arkadaşımı yönlendirdim eşi azospermiydi o ağlaya ağlaya çıkmış. Çünkü mikro tese yapacağız çıkarsa tüp bebek, çıkmazsa maalesef demiş. Maalesef derken demiş arkadaşım yani olmucak demiş. Çok üzüldü yazık ama Erdal bey bana da bende hiç bir problem olmamasına rağmen tutar, kesin tutar diye bir şey söylemedi. Tüp bebekte başarı oranı %40'tır sizin %50 dedi.
Aynı şeyleri bize de söylemişti benim eşimin de sperm sayısı 5 milyon işe yarar olan da 500 bin
Ben de kist aldırmıştım ama o zaman baktığında yumurtlamamı çok iyi gördü .
Bakalım nasipse önümüzdeki ay gidicez neler yaşayacağız .

Kan ve idrar buca tıpta bakıldı canım. Hormon Alsancak devlet hastanesinde.
Aynı şeyleri bize de söylemişti benim eşimin de sperm sayısı 5 milyon işe yarar olan da 500 bin
Erdal Bey kendi mi yaptı tahlilleri siz önceden yaptırmışmıydınız

sana taze transfermi yapılacak?

Canım eşim yine dondurulacak şekilde verecek spermiogramı onun için arayacağım önümüzdeki günlerde. Çünkü sen adet olunca eşinde aynı gün gelsin senin kontrollerin yapılsın eşin spermiogram versin dediler. Ama eşimden 1 haftalık perhiz istedi doktor onu bana göre ayarlayamayız benim adetim şaşar falan diye haftaya cts sen git ver bende adet olunca giderim dedim. Zaten eşim gittikten bir kaç gün sonra ben olurum herhalde çünkü haftaya cts 27'sine geliyor bende 29-30 gibi bekliyorum kırmızıları.

Sizin gene çok iyimiş sayınız canım bizim 200 bin çok düşük ama şükür ki bende kist bile yok tertemiz sonuçlarım. Eşim proxeed plus, l-arginine, mega men, fısh oil ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz her gün taze taze yapıyorum içiyor en azından spermiogram verene kadar sayıyı biraz daha arttıralım istiyoruz.

Erdal Bey kendi mi yaptı tahlilleri siz önceden yaptırmışmıydınız

Benim tahlillerim ve eşimin spermiogram Erdal beye gitmeden bir kaç gün önce yapılmıştı bana sevinirken eşimin sonucuyla yıkıldık o hafta ve kendimizi bir kaç gün içinde Erdal Bey'in yanında bulduk.

Benim tahlillerim ve eşimin spermiogram Erdal beye gitmeden bir kaç gün önce yapılmıştı bana sevinirken eşimin sonucuyla yıkıldık o hafta ve kendimizi bir kaç gün içinde Erdal Bey'in yanında bulduk.
Biz Erdal Bey ile yaptırdık tahlilleri ..
Ama önceden biliyorduk eşimin durumunu ..
Benim kistim de Şükürki tekrarlamadı şimdilik .
Aslında olacağı varsa tek bir sperm ile oluyor tutuyor .. Allah yardımcımız olsun ..
Zor yollar .. Bende yine başladı korkular heyacanlar .. Normalde soğukkanlıyımdır ama bu konuda sakin olamıyorum bir türlü .

Biz Erdal Bey ile yaptırdık tahlilleri ..
Ama önceden biliyorduk eşimin durumunu ..
Benim kistim de Şükürki tekrarlamadı şimdilik .
Aslında olacağı varsa tek bir sperm ile oluyor tutuyor .. Allah yardımcımız olsun ..
Zor yollar .. Bende yine başladı korkular heyacanlar .. Normalde soğukkanlıyımdır ama bu konuda sakin olamıyorum bir türlü .

Bende çok soğukkanlıyım maşallah. Herhangi bir tedirginliğim heyecanım olmuyordu ameliyathanede bile bolca güldük kahkahalar attık zaten gülerken uyumuşum. Çıkıncada pozitif insanın bütün işi yolunda gidiyor dediler. Çok iyi geçmiş dediklerine göre histeroskopi. Bir kaç gün kanaman olabilir demişlerdi ameliyathanede gerçekten de 3-4 gün kadar sürdü ve kesildi.

Bende çok soğukkanlıyım maşallah. Herhangi bir tedirginliğim heyecanım olmuyordu ameliyathanede bile bolca güldük kahkahalar attık zaten gülerken uyumuşum. Çıkıncada pozitif insanın bütün işi yolunda gidiyor dediler. Çok iyi geçmiş dediklerine göre histeroskopi. Bir kaç gün kanaman olabilir demişlerdi ameliyathanede gerçekten de 3-4 gün kadar sürdü ve kesildi.
Yumurta toplama işlemi ne zaman olacak ve nasıl bir işlem
Yumurta toplamada da anestelizi mi oluyor .

Yumurta toplama işlemi ne zaman olacak ve nasıl bir işlem
Yumurta toplamada da anestelizi mi oluyor .

Canım yumurta toplama ocak ortası olacak. Şuan adet olmamı bekliyoruz. Adetimde aralık sonu. Adet olunca hastaneye gidicem yumurta geliştirici iğnelere başlanacak sanırım yumurtalar istenilen olgunluğa gelincede toplanacak sanırım o da dediklerine göre ocak ortasıymış ocak sonuna haberi alıcaz dediler.

Canım yumurta toplama ocak ortası olacak. Şuan adet olmamı bekliyoruz. Adetimde aralık sonu. Adet olunca hastaneye gidicem yumurta geliştirici iğnelere başlanacak sanırım yumurtalar istenilen olgunluğa gelincede toplanacak sanırım o da dediklerine göre ocak ortasıymış ocak sonuna haberi alıcaz dediler.
Çok saol canım inşallah güzel haberler alırsın ..
Peki yumurta toplama anestezili mi bilgin var mı ? Çok soru soruyorum kusurabakma ama Erdal Bey'in
tarzını merak ediyorum .

Çok saol canım inşallah güzel haberler alırsın ..
Peki yumurta toplama anestezili mi bilgin var mı ? Çok soru soruyorum kusurabakma ama Erdal Bey'in
tarzını merak ediyorum .

Evet canım genel anestezi ile olucakmış, histeroskopi de genel anestezi ile oldu canım. Odamda çok temiz çok güzeldi.

Sağol canım inşallah güzel haberler hem alırım sizlerden, hemde veririm. Ocakta mı gidip görüşeceksin sende tekrar?

Sağol canım inşallah güzel haberler hem alırım sizlerden, hemde veririm. Ocakta mı gidip görüşeceksin sende tekrar?
Evet canım kısmetse Ocak da görüşeceğim tekrardan .. Doktor nasıl yönlendirirse artık bakalım ..
Ağustos ayında görüştüğümüzde Erdal Bey bu ay ilaç başlar yaparız hemen demişti .. Tabi ben başlamak istemedim .
Bakalım bu gittiğimizde nasıl olacak .

Back