Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raporu özelde yaptırdığım için almadım ama sağlık ocağından 10 gün rapor aldım.
Mrb cnm bende 1.5 yil medicalparkta merve hn in hastasiydim 1 asilamami ve hsgmi o yapti.ancak gecen yil tup bebek olmayinca kent hast yonlendirdi.simdide swnden duydum orda tup bebek oldugunu. Hakkında hayirlisi olsun cnm bn dondrlmuslarla 2.yi yine israel aruh ile deneyecegimarkadaşlar rahim filmim 17 aralıkta çekildi, bir sorun yok, şimdilik medical parkta iyi gidiyoruz. biraz yoğun ama ahmet zeki ışığa güvendiğimiz için memnunuz. aralık sonu adetin 2.-3. günü gidip iğnelere başlıcaz artık nasipse.
Mrb cnm bende 1.5 yil medicalparkta merve hn in hastasiydim 1 asilamami ve hsgmi o yapti.ancak gecen yil tup bebek olmayinca kent hast yonlendirdi.simdide swnden duydum orda tup bebek oldugunu. Hakkında hayirlisi olsun cnm bn dondrlmuslarla 2.yi yine israel aruh ile deneyecegim
Sorun bende siddetli polikistik over varCanım merhaba probleminiz neydi?
Sorun bende siddetli polikistik over var
Bende de var o sorunSorun bende siddetli polikistik over var
Mrb cnm bende 1.5 yil medicalparkta merve hn in hastasiydim 1 asilamami ve hsgmi o yapti.ancak gecen yil tup bebek olmayinca kent hast yonlendirdi.simdide swnden duydum orda tup bebek oldugunu. Hakkında hayirlisi olsun cnm bn dondrlmuslarla 2.yi yine israel aruh ile deneyecegim
Canim israel aruh kent ten ayrildi.baska doktor var. Onuda bn bilmiyrm.Muayenesini arayip fiyat alabilirsin.bnmki dondurulmus oldugu icin ucuz 3000tl.inş yardimci olmusum durMERHABA ARKADASIM BİŞEY SORABILIRMIYIM KENT HASTANESINDE TÜP BEBEK KAÇA PATLIYO İLAÇLARLA BERABER VE HANGİ DOKTORU ÖNERIYORSUN YARDIMCI OLURMUSUN..
Canim israel aruh kent ten ayrildi.baska doktor var. Onuda bn bilmiyrm.Muayenesini arayip fiyat alabilirsin.bnmki dondurulmus oldugu icin ucuz 3000tl.inş yardimci olmusum dur
canım, medical park tüp bebek lisansını almış kasımdan beri işlem yapıyolar artık, ekibin başında da ahmet zeki ışık var. hepimizin hakkında hayırlısı.Mrb cnm bende 1.5 yil medicalparkta merve hn in hastasiydim 1 asilamami ve hsgmi o yapti.ancak gecen yil tup bebek olmayinca kent hast yonlendirdi.simdide swnden duydum orda tup bebek oldugunu. Hakkında hayirlisi olsun cnm bn dondrlmuslarla 2.yi yine israel aruh ile deneyecegim
valla canım bi teepecik var bide ege üniversitesi ben tepeciği denedim geçen sene olmadı ama egeyi bilmniyorumbirazda şans.tüp bebek devlet hastanesi olarak hangisi iyi acaba
ege ünv çok yoğun olduğu için tepecik ege kadın doğum daha mantıklı geliyor bana. ilgi alaka nasıl, ben çalışıyorum izin problem oluyor. tepeciği aradım, telde bilgi vermiyoruz dediler. sabahtan gelin hemşireler anlatır dediler. yapılacak testler hemen yapılmaya başlanıyor mu. saat kaça kadar izin almam gerekir acabavalla canım bi teepecik var bide ege üniversitesi ben tepeciği denedim geçen sene olmadı ama egeyi bilmniyorumbirazda şans.
sabahtan gidiyorsun 10a kadar muayene oluyosun bu arada kan tahlilinide veriyosun ama sonuçlar 14,30 da çıkıyorege ünv çok yoğun olduğu için tepecik ege kadın doğum daha mantıklı geliyor bana. ilgi alaka nasıl, ben çalışıyorum izin problem oluyor. tepeciği aradım, telde bilgi vermiyoruz dediler. sabahtan gelin hemşireler anlatır dediler. yapılacak testler hemen yapılmaya başlanıyor mu. saat kaça kadar izin almam gerekir acaba
sende sıkıntı neydi, tekrar düşünüyor musun. psikolojik açıdan hazırlamaya çalışıyorum kendimi. zor bir süreç değil mi..heyet raporuda 3ayı bulur çıkması
ben polikistik overim eşiminde ileri hızlıda sorun var.ben irenbede başladım canım aradan tam bir yıl geçti sonuç negatif oldumu hemen toplanamıyosun. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınsende sıkıntı neydi, tekrar düşünüyor musun. psikolojik açıdan hazırlamaya çalışıyorum kendimi. zor bir süreç değil mi..
Rabbim isteyenlere versin inş gönüllerine göre hayırlı evlatlar...