Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de yarın rahim filmi çektiricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
Senin nasipse transferin ne zaman canım ?Canım normalde progesteron hormonun yüksek miydi yoksa transfer öncesi ilaçlarla mı yükseldi?
benimki de hsg zaten (histerosalpingografi) ama rahim filmi diyip geçiyoz işte genel olarak.Canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim doktorum istemedi direkt histeroskopi yaptı bu işlem okuduğum kadarıyla rahim filminden daha kesin sonuç veriyormuş.
adetten sonra progesteron bakılacak senin 1,00 altı olması gherekiyor yoksa transfer geckiyorCanım benim hormn değerlerim böyle.
Fsh: 7.26
Lh: 6.28
E2: 43.11
Prolaktin 21.99
Progesteron 1.18
ben irenbe kaan bozkurt canımSelam arkadaşım yazdıklarınızı okudum da benim de bilgiye ihtiyacım var hangi doktora gidiyorsun .
geçen sene çektirdim rahim filmini bu senede histo her ikisindede kesinlikle anestezi öneririmkızlar ben de yarın rahim filmi çektiricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
ben anestezi istememiştim ama zorla anestezi ile yapacaklarmışgeçen sene çektirdim rahim filmini bu senede histo her ikisindede kesinlikle anestezi öneririm
yüksekmiş canım ialçalarla düşürdülerCanım normalde progesteron hormonun yüksek miydi yoksa transfer öncesi ilaçlarla mı yükseldi?
anestezi olmadan zor olur canımben anestezi istememiştim ama zorla anestezi ile yapacaklarmış
Kağan Bey'in ismini çok duydum .. Çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor ..ben irenbe kaan bozkurt canım
İnşallah bebiş haberlerini de alırız ..bana dua edin arkadaşlar yarın transferim war
Senin nasipse transferin ne zaman canım ?
Tınaztepe Erdal Bey'e gidiyordun değil mi ?
adetten sonra progesteron bakılacak senin 1,00 altı olması gherekiyor yoksa transfer geckiyor
bana dua edin arkadaşlar yarın transferim war
İnşallah canım ..Canım perşembe erdal bey histeroskopi mi yaptı, tüp bebek dosyamız açıldı hastanede. Adet olmamı bekliyoruz sadece ay sonu adet olucam 29-30 gibi olurum herhalde. Adet olunca ara dediler ertesi güne randevu verecekler. Kontrol ve iğneler başlayacak işte ocak ortası transfer dediler, ocak sonu da güzel haberi alcaz dediler.
Kağan Bey'in ismini çok duydum .. Çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor ..
Ama bizim bir emriyolog arkadaş Erdal Bey ve ekibini tavsiye etti başarı oranları çok yüksekmiş.
İnşallah canım ..
Ben de Ocakta Erdal Bey ile başlayacağım büyük ihtimalle .
Benim Ağustos da tüm tahlillerim yapılmıştı yumurtlamama da bakılmıştı ..
Tekrar ister mi bilemiyorum o zaman herşey normaldi .