• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim doktorum istemedi direkt histeroskopi yaptı bu işlem okuduğum kadarıyla rahim filminden daha kesin sonuç veriyormuş.
benimki de hsg zaten (histerosalpingografi) ama rahim filmi diyip geçiyoz işte genel olarak.

Senin nasipse transferin ne zaman canım ?
Tınaztepe Erdal Bey'e gidiyordun değil mi ?

Canım perşembe erdal bey histeroskopi mi yaptı, tüp bebek dosyamız açıldı hastanede. Adet olmamı bekliyoruz sadece ay sonu adet olucam 29-30 gibi olurum herhalde. Adet olunca ara dediler ertesi güne randevu verecekler. Kontrol ve iğneler başlayacak işte ocak ortası transfer dediler, ocak sonu da güzel haberi alcaz dediler.

Canım perşembe erdal bey histeroskopi mi yaptı, tüp bebek dosyamız açıldı hastanede. Adet olmamı bekliyoruz sadece ay sonu adet olucam 29-30 gibi olurum herhalde. Adet olunca ara dediler ertesi güne randevu verecekler. Kontrol ve iğneler başlayacak işte ocak ortası transfer dediler, ocak sonu da güzel haberi alcaz dediler.
İnşallah canım ..
Ben de Ocakta Erdal Bey ile başlayacağım büyük ihtimalle .
Benim Ağustos da tüm tahlillerim yapılmıştı yumurtlamama da bakılmıştı ..
Tekrar ister mi bilemiyorum o zaman herşey normaldi .

Kağan Bey'in ismini çok duydum .. Çok iyi bir doktor olduğu söyleniyor ..
Ama bizim bir emriyolog arkadaş Erdal Bey ve ekibini tavsiye etti başarı oranları çok yüksekmiş.

Evet bende çok duydum Kaan bey'in ismini ama kk bayanlarınca çok tavsiye ediliyor. Ben irenbe'yi aradım fakat telefona çıkan bayan sadece bilgi almak istiyorum yüzyüze mi randevu alıp görüşmemiz doğru olur yoksa telefondan kısaca bilgi verebiliyor musunuz dediğimde yalnız bizim fiyatımız şu, sgk ile anlaşmamız yok diyince biliyorum peki teşekkürler diyip kapattım çünkü uslubu çok çirkin geldi. Zaten araştırarak aramıştım ama sonra duydum ki tüp bebek merkezleri her siklusta 200 hasta kabul ediyormuş ortalama o yüzden vazgeçtim. Çünkü devletin tüp bebek doktorlarından beklediği aylık %30 başarı oranı varmış ve onlar çok hasta kabul ederek bu oranı yakalamaya çalışıyorlarmış ki o da zar zor dediler ama Erdal bey'in butik çalıştığını ve hastasıyla birebir sonuç odaklı çalıştığını öğrendim, ayrıca bu oranı az hastayla çok rahat yakalıyormuş. Bana tavsiye eden kişi İzmir'de bir numara diyemem Rafael Levi var dedi ama Erdal bey içinde onun kadar iyidir dedi. Çalışmalarını bizzat takip ediyoruz dedi.

İnşallah canım ..
Ben de Ocakta Erdal Bey ile başlayacağım büyük ihtimalle .
Benim Ağustos da tüm tahlillerim yapılmıştı yumurtlamama da bakılmıştı ..
Tekrar ister mi bilemiyorum o zaman herşey normaldi .

Canım histeroskopi olmadıysan histeroskopi isteyecektir.

Ben Erdal beye gittiğimde bir hafta önce kan- idrar ve hormon testlerim yapılmıştı. Sonuçlarım daha bir kaç günlüktü o nedenle tekrar ettirir mi bilmiyorum. Hastalanınca ara dediler ertesi güne randevu vereceklermiş.

Back