- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
istersen kaan beyin cep telefonunu vereyim konuş istersenGece gündüz ulaşmak çok önemli gerçekten .
Ben de hekim araştırıyorum ama Erdal Bey olacak muhtemel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen kaan beyin cep telefonunu vereyim konuş istersenGece gündüz ulaşmak çok önemli gerçekten .
Ben de hekim araştırıyorum ama Erdal Bey olacak muhtemel.
anesteziyle oluyır canım yarım saat 45 dakika süren bi işlem bol bol kalitelili yumoşlarınız olıur inşallahYumurta toplama işlemi ne zaman olacak ve nasıl bir işlem
Yumurta toplamada da anestelizi mi oluyor .
bana dua edin arkadaşlar yarın transferim war
kızlar ben de yarın rahim filmi çektiricem inşallah bi sıkıntı çıkmaz...
Çok sevinirim ilk denemem olacak ama bu konuda çok korkularım var bir türlü sakin olamıyorum .istersen kaan beyin cep telefonunu vereyim konuş istersen
İnşallah canım hepimiz inşallah .anesteziyle oluyır canım yarım saat 45 dakika süren bi işlem bol bol kalitelili yumoşlarınız olıur inşallah
Bugün transferin vardı inşallah herşey çok güzel olacakbana dua edin arkadaşlar yarın transferim war
Günaydın CanımGünaydın hanımlar...
Bugün transferin vardı inşallah herşey çok güzel olacak
Bebiş haberlerini alırız inşallah
Kizlar uzun bi zaman giremedim benim transferim oldu evdeydim cook dinlendim yarin is basi inşallah hayirli haberler alirim dualarinizi eksik etmeyinp
inşallah canıımmmHayırlısı olsun canım ilk senin haberini alıcaz sanırım.
Bu arada herkese mutlu haftalar. Güzel bir hafta olsun.
amin inşallah canımAaaa canım seninde mi oldu transfer hayırlısı olsun inşallah. Göbüşleriniz bebiş dolsun. Belki de yeni yıla bebişinizle gireceksiniz. Hadi güzel haberler verin umut olun bize.
allah kucağını boş bırakmasın canım, sağlıkla inşallah. darısı başımıza.Kizlar uzun bi zaman giremedim benim transferim oldu evdeydim cook dinlendim yarin is basi inşallah hayirli haberler alirim dualarinizi eksik etmeyinp
Kizlar uzun bi zaman giremedim benim transferim oldu evdeydim cook dinlendim yarin is basi inşallah hayirli haberler alirim dualarinizi eksik etmeyinp