• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar ben şimdi şu yorumu buldum kk'dada sizlede paylaşmak istedim erdal aktan'da kaan bozkurtta özel ege tüp bebekte birlikte çalışmışlar. SWALLOW09 SWALLOW09 renklibirnick renklibirnick

bence şekercim haklı sen bi ön araştırma yap dr.larla teketek görüş hangisi mantığına vede yüreğine yakın geliyorsa onu tercih et inan çok önemli ama benim nacizane fikrimi sorarsan ege tüp bebek merkezi kaan bozkurt ve erdal aktan sadece gidip ortamı görmeni tavsiye ederim seçim senin allah yardımcın olsun.

Kizlar uzun bi zaman giremedim benim transferim oldu evdeydim cook dinlendim yarin is basi inşallah hayirli haberler alirim dualarinizi eksik etmeyinp

Aaaa canım seninde mi oldu transfer hayırlısı olsun inşallah. Göbüşleriniz bebiş dolsun. Belki de yeni yıla bebişinizle gireceksiniz. Hadi güzel haberler verin umut olun bize.

arkadaşlar rahim filmim 17 aralıkta çekildi, bir sorun yok, şimdilik medical parkta iyi gidiyoruz. biraz yoğun ama ahmet zeki ışığa güvendiğimiz için memnunuz. aralık sonu adetin 2.-3. günü gidip iğnelere başlıcaz artık nasipse.

Back