• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Lovely35 Lovely35 Ofis histo dimi 10 dakika falan sürüyor genel aneztezide yapiliyor uyuyor uyaniyorsun o kadar rahim çizmede yapilacakmi ayni zamanda bana oda yapildi embiriyoun tutnma sansni arrtiromus. Sabah ilk idrarininyapiyosun bi daha yapmiyosun hafif sıkışık olucaksin bu kadaaaarr.

qaraqiz38228495 .!.:
ben egeye gidiyorum. aşılama olmadan tüp bebeğe karar verildi ama bu ay bişey yapılmadı rahim duvarı kalın dediler halbuki adetim tam gelmemişti. önümüzdeki ay başlanacak nasipse
Hadi hayirlisi insallah. İyi de ege üniversitesinden bahse diyoruzdimi ilk ay ddoğum kontrol hapi veriyordu sana verilmedimi

ama adetin düzenli olmasıyla alakası yok ilk ay doğum kontrol hapıyla yumurtlamayı baskılıyorlar öbür ay iğnelerle coşuyo yumişler :D

ben bu ay vajinal muayene oldum o kadar. dediğim gibi rahim duvarı kalın diyip gönderdiler. öbür ay gidicem. ne yapıcaklar bilmiyorum ama diğer arkadaşlara da vermemişler

ben bu ay vajinal muayene oldum o kadar. dediğim gibi rahim duvarı kalın diyip gönderdiler. öbür ay gidicem. ne yapıcaklar bilmiyorum ama diğer arkadaşlara da vermemişler
prosedür her yerde aynı ama belki öbür ay werirler heyet raporu hazırmı

cnm tam anlayamadım tese 2500 ok tüp bebek fiyatı ne kadar yada söle sorayım ilaçlar + tese + tüp bebek hastaneye toplamda hersey ne kadara mal oldu rapor çıkartılıyormu ? lütfen yardımcı ol çok kararsızım ahmet bey nasıl ürolog ve embriyolog nasıl memnunmusun genel anlamda ilk direk ahmet beyemi gittin özel muayenesi varmı cvp yaz nolur
canım, işte teseye 2500 verdik, sgk ödemiyo dediler, tüp bebek de 4500 ama sgk karşılıyo dediler, benim kendi özel sigortam olduğu için sgk olmasa bile ordan tüm ilaçlar ve tedavi karşılandığından detaylı konuşmadık ne yalan söyliyim :( ama 17 aralıkta tekrar gidicez o zaman tüm fiyat detayını sorarım.

canım, işte teseye 2500 verdik, sgk ödemiyo dediler, tüp bebek de 4500 ama sgk karşılıyo dediler, benim kendi özel sigortam olduğu için sgk olmasa bile ordan tüm ilaçlar ve tedavi karşılandığından detaylı konuşmadık ne yalan söyliyim :KK43: ama 17 aralıkta tekrar gidicez o zaman tüm fiyat detayını sorarım.

anladım cnm çok sagol kaç gündür seni arıyo gözlerim nasıl oldu bitti merakta kaldım hayırlısı olsun tekrardan Rabbim yardımcınız olsun

arkadaşlar bu arada, dün tesemiz oldu medical parkta. Üroloğumuz prof dr cem gülerdi, işinde çok iyi bi hoca allah razı olsun ondan. Allahıma hamd olsun sperm bulundu dondurdular, haftaya benim rahim filmim çekilecek ve rapor çıkacak, allahın izniyle ocak gibi diyo ahmet zeki hoca. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back