- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Yarin saglik ocagina bi gidicem kuzumm insallah yaparlar olmadi devlet hastanesine giderm yaparlar umarimSağlık ocağında çoğu testi yapıyorlar o da vardır belki. Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Ben bütün tahlilleri devlette yaptırdım irenbeye hiç tahlil parası vermedimama ca 125i muhakkak yaptır önemli çünkü.
Anladm kuzumm hepsinin buyuklugu 14 ve ustuydu sanirim 13 bi tane vardi galiba..peki ctesi yumurta toplanirsa normal sartlarda kac gun sonra transfer yapiliyr kuzumEn ideal yumurta sayısı 10-11 deniyor zaten. 15 tane saydıysa ne güzel inşallah hepsi olgundur, hepsi döllenir. İşlemden hiç korkma uyuyacaksın uyanacaksın hooop bitmiş herşey odadasın
Taze transfer olursa yumurta toplamadan 3 gün sonra veya 5 gün sonra olur. Embriyoların durumuna göre karar verirler ona. Tüp bebek tedavisi gördüğünü söylersen devlet hastanesindeki doktorlar yardımcı oluyorAnladm kuzumm hepsinin buyuklugu 14 ve ustuydu sanirim 13 bi tane vardi galiba..peki ctesi yumurta toplanirsa normal sartlarda kac gun sonra transfer yapiliyr kuzum
Aa o kdr erkenmiii bilmiyordumm bunuda :) bakalim degere gore karar vericek yarin bi bakayim kuzum Allahim bin kere razi olsn yaaTaze transfer olursa yumurta toplamadan 3 gün sonra veya 5 gün sonra olur. Embriyoların durumuna göre karar verirler ona. Tüp bebek tedavisi gördüğünü söylersen devlet hastanesindeki doktorlar yardımcı oluyor
Transferden bi kaç hafta önce yapılıyor. Anestezi ile yapıldığı için bişey hissetmiyorsun ama sonra bi kaç gün hafif adet ağrısı gibi ağrı ve lekelenme oluyorKızlar Rahime çizik atılma olayı nasıl bir şey? Sanırım bana da yapılacak. Transfer günü mü yapılıyor ve acılı bir işlem mi çok merak ediyorum
Ama benim cumartesi yumurta toplama olacak muhtemelen. Sonra da taze transfer diye biliyorum ama. Ne zaman yapacaklar acabaTransferden bi kaç hafta önce yapılıyor. Anestezi ile yapıldığı için bişey hissetmiyorsun ama sonra bi kaç gün hafif adet ağrısı gibi ağrı ve lekelenme oluyor
Rahim çizme işlemi yapılacaksa dondurulmuş transfer yaparlar o zaman büyük ihtimal. Doktorunuz neden bunları size detaylı anlatmadı ki, benim doktorum sağolsun tarihine kadar baştan söyledi her işlemi bize. Rahim çizme işleminde rahmin içi yara oluyor iyileşmesi tahminim en az 1 hafta sürer çünkü 1 haftaya yakın az az lekelenmem oldu. Hiç çekinmeyin doktorunuza her ayrıntıyı sorun, bunlar bizim için çok önemli konularAma benim cumartesi yumurta toplama olacak muhtemelen. Sonra da taze transfer diye biliyorum ama. Ne zaman yapacaklar acaba
10 yıldır çeşitli tedaviler,filmler,ameliyatlar,3 aşılama,2 tüp bebek ve bunların ardından ilaçların yan etkileri ve çökmüş bir psikoloji.Artık yoruldum 3. ve son (ister - , isterse + olsun) tüp bebek denememizi nerede yapıcam bilemiyorum.ilk ege üni de denedim tam bir eziyetti ve ardından 4 yıl bi daha dr a gitmedim. 2.denemem eylül 2012 de tepecik ege doğumevinde oldu merkez olarak hemşireler dr lar çok iyi hatta hemşireler özeli aratmıyacak kdr ilgili ve bilgili.ancak dr um transfer esnasında benim rahmimle ilgili detayı yeni farketti halbuki ellerinde hsg ve ameliyat raporları herşey vardı buna çok üzüldüm.Şimdi de smyrnaya başvurdum ve Funda hnm histeroskopi yapmadan hiç bişi yapmam deyip 1 hafta sonra işlem gerçekleştirildi ve işte o gün orada tereddütlerim başladı o gün dr la hiç konuşamadım ve bilgi almadım ne yapıldı edildi diye sadece hemşirelerle.daha önce tepecikte bana laprskpi+histrskpi yapıldığında vajinal kısımda bir hortum bırakıldı ve 3 gün sonra çıkartıldı.sanırım bu işlem yapışıklık olmaması içinmiş ancak burası öle bişi yapmadı ayrıca histrskpi nin ertesi günü bende şiddetli vajinal kaşıntı ve kanamada artma oldu(1 haftadır devam ediyor) sanırım kaşıntı sebebi enfeksiyon.2 ay sonra tekrar histrskpi yapılacak dendi ve ben şu anda iiice allak bullak oldum sanki hastalırına müşteri gözüyle bakıyolar gibi geldi.daha önce histrskpi yaptıranlar ve smyrnada tedavi olanlar lütfen bilgi verin.artık gerçekten çok yoruldum.Şimdiden teşklr
Gurur hoca diyorum canımTÜP BEBEK BAŞARISINDA EN İYİ DOKTOR
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...www.kadinlarkulubu.com
Canım teşekkürl. Smyrna da bende ili negatif sonuç aldım kahraman koldayla sanırım irenbe daha iyiGurur hoca diyorum canım
ÖNCE Allahın izni sonra gurur hocam sayesinde gebe kaldım .ben o smryna da 2 tüp bebek öyküm var başarısız. ilgi sıfır karşında muhatap olacak doktor yok neler çektik kaç paramız gitti .ama gurur hocam okadar mantıklı tedavi uyguladıki herşeyi bize anlattı
Ve verilen ilaçlar beni yıpratmadı şimdi gebeyim .
Gurur hocayla görüş video larını izle ne demek istediğimi anlarsın.
Canım teşekkürl. Smyrna da bende ili negatif sonuç aldım kahraman koldayla sanırım irenbe daha iyi
Canım teşekkürl. Smyrna da bende ili negatif sonuç aldım kahraman koldayla sanırım irenbe daha iyi
Yumurtası az ge kalitesi az olana nasilbir yol izliyor acaba ümit hanim.3 negatif tüp denemesi var benimKesinlikle Irenbe Umit hanim cok güleryüzlü guven veren sizi anlayan hersaat ulasabildiginiz bir doktor
Kahraman Kolday 2 gebeliğimide takip etti kesinlikle öneririm çok bilgili işine çok saygılı insana deneyimiyle rahatlatan ve en önemlisi ulaşılabilir bir doktor kendisi.Canım teşekkürl. Smyrna da bende ili negatif sonuç aldım kahraman koldayla sanırım irenbe daha iyi
Bende hafif pko vardi oyle tedavi gordum amaYumurtası az ge kalitesi az olana nasilbir yol izliyor acaba ümit hanim.3 negatif tüp denemesi var benim
Bende hafif pko vardi oyle tedavi gordum ama
Bir arkadaş bursada doktorlarin hepsi yumurtan hic yok menopaza girmişsin demisler yasi da 30 du ümit hocaya gitti
6 ay ilac tedavisi gördü 2 yumurtasi olusmus 2 ay rahimdinlendirip transfer oldu 1 kizi oldu şimdi
Benimde 3 negatif var balikesirden gelip gidiyorum
Gidip bir konuşun on görüşme
ucretsiz zaten belli bir yolu yok kisiye gore tedavi uyguluyor
Hamile mi kaldi.Bende hafif pko vardi oyle tedavi gordum ama
Bir arkadaş bursada doktorlarin hepsi yumurtan hic yok menopaza girmişsin demisler yasi da 30 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?