• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Cevabiniz icin tesekkurler peki tepecige adetli ve randevulu mu gitmem lazim surec nasil oluyor ne kadar surede alabiliyorum
Tepeciği hiçbilmiyorum.ben ege de tedaviye başlıyacağım.oradan randevu aldım.izmirde rapor veren yerlerde yaptırmayınca çok zorluyarak veriyorlarmış.bir sürü tahlil tetkik istiyorlarmış.iki iğneli aşılama şartı ve rahim filmini kesin istiyorlarmış

Tepeciği hiçbilmiyorum.ben ege de tedaviye başlıyacağım.oradan randevu aldım.izmirde rapor veren yerlerde yaptırmayınca çok zorluyarak veriyorlarmış.bir sürü tahlil tetkik istiyorlarmış.iki iğneli aşılama şartı ve rahim filmini kesin istiyorlarmış
Rabbim bize de nasip etsin bebisler insallahh

Merhabalar insallah olumlu sonuclanir tedaviniz biz de tup bebege gececegiz medical parki dusunuyorum alternatif olarak raporu o hastaneden mi almam lazim
yok cnm gerekli evraklari toplayip ege universitesi infertilite bölümüne gittim ordan cikarttim raporu 15-20 günde çıktı. sonra o raporla medicalparka gidip tedavini olabilirsin

rapor şartları

en az 3 yıllık evli olmak
2 igneli aşılama yaptirdigina dair belge almis olmak
esinizinde sizinde hic cocugunuzun olmamasi
bayanin 40 yasindan gün almamasi
bi de bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi

gereken evraklar
*adetin 3. günü yapilmis hormon tahlilleri
*erkeğe 3 farkli zamanda yapilmis spermiyogram tahlili
*rahim filmi raporu
*iki igneli aşılama belgesi
*dahiliyeden alinmis konsultasyon (tüp bebek icin engeli yoktur tarzi bi evrak)
*sgk hizmet dökümü (e devletten cikiyor)
*vukuatli nüfus kayit örneği
*kari koca nüfus fotokopisi
*evlilik cüzdanı fotokopisi

insallah eksik hatirladigim biseu yoktur. bu evraklari toplayip (fotokopilerini de cekip) ege uni. infertilite bölümüne direk gidiyorsun yardimci oluyorlar. gerci ben ilk rapor alirken bayaga ugrastirdilar ama ikinci raporu cok kolay aldim
E esos35

rapor şartları

en az 3 yıllık evli olmak
2 igneli aşılama yaptirdigina dair belge almis olmak
esinizinde sizinde hic cocugunuzun olmamasi
bayanin 40 yasindan gün almamasi
bi de bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi

gereken evraklar
*adetin 3. günü yapilmis hormon tahlilleri
*erkeğe 3 farkli zamanda yapilmis spermiyogram tahlili
*rahim filmi raporu
*iki igneli aşılama belgesi
*dahiliyeden alinmis konsultasyon (tüp bebek icin engeli yoktur tarzi bi evrak)
*sgk hizmet dökümü (e devletten cikiyor)
*vukuatli nüfus kayit örneği
*kari koca nüfus fotokopisi
*evlilik cüzdanı fotokopisi

insallah eksik hatirladigim biseu yoktur. bu evraklari toplayip (fotokopilerini de cekip) ege uni. infertilite bölümüne direk gidiyorsun yardimci oluyorlar. gerci ben ilk rapor alirken bayaga ugrastirdilar ama ikinci raporu cok kolay aldim
E esos35
Cok tesekkur ederim gozumde buyuyor rapor çıkarmak baya zamanin olmasi lazim bense isimden cok izin alamam ne yapsam bilemedim

raporlu deniyecekseniz tinaztepe ya da medicalpark tavsiye ederim. tinaztepe de erdal bey var. erdal bey ve ekibi cok insacil, sevecen, iyi, rahatlatan kişiler. ama benim malesef orda iki deneme de kimyasal oldu o yüzden farklilik olsun diye medicalparka gectim. simdilik iyi gibi bakalim.

raporsuz olarak yaptiracam dersen alternatifler irenbe (kaan bey ya da ümit hanim), özel olarak israel aruh (islemlerini irenbe de yapıyormuş), bi de kent hastanesi dilek hanimi duyar oldum bu aralar
teşekkür ederim, sanırım irenbede yaptıracağız, raporlu dediğiniz, tüp bebek masraflarının devlet tarafından karşılanması mı???

Cok tesekkur ederim gozumde buyuyor rapor çıkarmak baya zamanin olmasi lazim bense isimden cok izin alamam ne yapsam bilemedim
yok cnm rapor icin 2 kere gittim ben bi de çıkınca almaya gittim.hep öğleden sonra gittim. randevu filan almam gerekmedigi icin kolay. eğer evraklarini eksiksiz goturursen toplam 3 gidisle alirsin raporu

teşekkür ederim, sanırım irenbede yaptıracağız, raporlu dediğiniz, tüp bebek masraflarının devlet tarafından karşılanması mı???
evet cnm rapor cikarirsan yaklasik %60 ni devlet karsiliyor ama irenbede rapor gecmiyor sgk anlasmalari yok çünkü

evet cnm rapor cikarirsan yaklasik %60 ni devlet karsiliyor ama irenbede rapor gecmiyor sgk anlasmalari yok çünkü
Anladım canım, zaten benim FSH hormonum 18 çıktı doktor aşılamanın benim için sadece zaman kaybı olduğunu söyledi, devlette de 2 aşılama şartı var, o yüzden direkt tüp bebek yapalım dedik...

Anladım canım, zaten benim FSH hormonum 18 çıktı doktor aşılamanın benim için sadece zaman kaybı olduğunu söyledi, devlette de 2 aşılama şartı var, o yüzden direkt tüp bebek yapalım dedik...
tam bilmiyorum ama bazi özel durumlarda rapor almak icin aşılama şartı kalkiyor bi arastir istersen. bir de bi arkadasim testere disli aslan pençesi, çörek otu ve civan percemi ile ile fshini düşürmüştü bunlari da bi arastir istersen tüp bebekte faydasi olur belki

tam bilmiyorum ama bazi özel durumlarda rapor almak icin aşılama şartı kalkiyor bi arastir istersen. bir de bi arkadasim testere disli aslan pençesi, çörek otu ve civan percemi ile ile fshini düşürmüştü bunlari da bi arastir istersen tüp bebekte faydasi olur belki
FSH hormonunun hiç bir şekilde düşürülemiyeceğini söyledi doktor, çünkü yaşla alakalı birşeymiş ama yinede denerim teşekkürler...

FSH hormonunun hiç bir şekilde düşürülemiyeceğini söyledi doktor, çünkü yaşla alakalı birşeymiş ama yinede denerim teşekkürler...
fsh in yükselmesi demek malesef yumurta rezervleri azaliyor elini cabuk tut bebek icin demek... benim söylediğim seyler ufak etkisi olacak seyler ama denemekten zarar gelmez. arkadasimin gercekten düştü belki sonra tekrar yükselir bilemem. tabiki yine de sen bilirsin

fsh in yükselmesi demek malesef yumurta rezervleri azaliyor elini cabuk tut bebek icin demek... benim söylediğim seyler ufak etkisi olacak seyler ama denemekten zarar gelmez. arkadasimin gercekten düştü belki sonra tekrar yükselir bilemem. tabiki yine de sen bilirsin
Malzemeleri aldım deniyecem canım çayı, medikalparkta hangi doktora gidiyorsun???

Ben bugun tepecik tup bebek merkezine ugradim rapor alma sartlarini sordum bana dediler ki bu merkezde yaptirirsan rapor alabilirsin baska merkezde yaptiracaksan rapor veremeyiz dediler tedavi baslangici icin de 2-3 ay beklermisim

Ben bugun tepecik tup bebek merkezine ugradim rapor alma sartlarini sordum bana dediler ki bu merkezde yaptirirsan rapor alabilirsin baska merkezde yaptiracaksan rapor veremeyiz dediler tedavi baslangici icin de 2-3 ay beklermisim
ben egeden aldim raporu tinaztepe de kullandim. belki tepecik vermiyordur aslinda vermesi lazim hakkin olan bisey. ege uni infertilite bölümü veriyor 2 kerw aldim rapor.

ben egeden aldim raporu tinaztepe de kullandim. belki tepecik vermiyordur aslinda vermesi lazim hakkin olan bisey. ege uni infertilite bölümü veriyor 2 kerw aldim rapor.
Tesekkurler bende ege ye gideyim bu haftaici raporu sorayım cok kalabalikmis orasi da bi arkadasim orada denedi ilk denemesinde tuttu bebisi simdi kucaginda☺raporu alip medikalde kullanabiliyoruz degil mi medikalin tup bebek fiyati ne kadar ahmet bey prof oldugu icin yuksektir muayene ucreti diye dusuniyorum hakkini helal et cok soru soruyorum☺☺

Tesekkurler bende ege ye gideyim bu haftaici raporu sorayım cok kalabalikmis orasi da bi arkadasim orada denedi ilk denemesinde tuttu bebisi simdi kucaginda☺raporu alip medikalde kullanabiliyoruz degil mi medikalin tup bebek fiyati ne kadar ahmet bey prof oldugu icin yuksektir muayene ucreti diye dusuniyorum hakkini helal et cok soru soruyorum☺☺
canim medicalparkta rapor geciyor ama ahmet beyde rapor gecmiyormus diye bi söylenti var henüz islem ücretlerini konusmadik ama ilcalarimi raporla aldim. ben rapor istersen gecsin ister gecmesin ahmet bey de denicem modunda gittigim icin raporu hic konusmadik :) raporlu olanlari suleyman beye yonlendiriyorlarmis diyorlardi. bende tedaviye baslayinca sorarim artik. rapor gecmiyo derse eşim Ahmet beyden vazgecer diye korktum ondan hala sormadim :)

ege de tüp bebek bölümü cok yoğun ama sen raporu infertilite bölümünden cikartcan infertilite bölümü o kadar yogun diil ben hic randevu filan almadan öğleden sonra 2 gibi gittim hep infertilite odasına hemsirenin yanina gidip söyledim o da yapmam gerekenleri söyledi. ilk raporu cikartmaya gittigimde vermiyoruz dediler ama ben alınıyormuş alanlar var diye ısrar edince yardimci oldular, ikinci rapor icin gittigimde hic ugrastirmadilar.

ahmet beye ilk muayneye gittigimde fiyat 400 dü ama bi daha hic ücret almadilar sanirim mauyne ücreti 1 seferlik aliniyor.

Back