1 mart cmt toplama islemim oldu. Dunya kucuk evet. Simdi oldu. epey sorular sormustum o gun size.sizin test tarihiniz bugun yarin olmali
merhaba kizlar,
ben de 12 senelik evliyim. bir sürü operasyon geçirdim. sağlığımdan oldum. üzüntü umutsuzluk vardı her doktorla görüştüğümde.
smryna artte 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldum kesinlike tavsiye etmem. buradaki ilk tedavide hic embriyo olusmadi. transfer iptal oldu 2sinde 2 tane transfer ama tutmadi. kent hastanesinde 1 kez tedavi oldum. israel bey den memnun kaldim bir embriyo oldu (9 yumurtadan) ancak tutmadi. simdi su hospitalda nuray hanımla tedavimi oldum. transferim oldu bekleme sürecindeyim. 7 yumurtadan 6 si döllendi 3 ü devam etti. 2si tansfer biri donduruldu. bunca tedaviden sonra ilk defa bir embriyom donduruldu. benim gibi yumurtasi döllenmeyen hastalarda kullanılan kalsiyum iyonofor yöntemi kullanıldı. daha önce bu tip bir tedavi uygulanmamıştı ve o kadar araştırmama rağmen haberim de yoktu. buradaki embriyoskop cihazının varlığından ve nuray hanımın ciddi ve kibar yaklaşımından etkilenerek karar vermiştim. ben bundan dolayı cok mutluyum açıkcası. inşallah hayırlısı ile bebişlerim benimle kalır ve size haber verebilirim. sorularınız varsa cevaplandırmaya çalışırım. hepimizin bahtı açık olsun.
Benim de tedavim su hospital nuray hanım tarafindan yapildi. bu hafta ici de transferim gerceklesti. Cok kibar ve ilgili bir bayan. Ilk tup denemem. Umarim tutmustur. Bekleme sureci cok kotu. Gunler gecmiyor. Herkese bol sans. Allah herkesin gonlune göre versin. Bliss73 saize de iyi şanslar. Sizinle anladığım cok yakin transferlerimiz yapılmış nuray hanim tarafından. benim yumurta toplama gunumde sizin transferiniz olmus olabilir mi. Çünkü anlattiklarinizi hatirlar gibiyim. Bir bayanla islemden sonra muhabbet etmistimm. Isim vermek istemiyorum buradan
kızlar merhaba,
bende su hastanesi ve nuray hanım da tedavi oldum ,ilk denemem tutmadı ama dondurulmuş 2 tane bebiş vardı onları 22 şubatta transfer etti nuray hanım ve şuan hamileyim:) daha çok yeni benimki de,inşallah keseyi ve kalp atışlarınıda görürüm...darısı sizlerin başına inşallah:)
yaa toplamda ne ödediniz fiyat bilgisi vermiyorlar
merhaba,
ilaçlar hariç 3300 tl ödedik biz yanılmıyorsam hasataneye
canım bende irenbede tedavi oluyorum ama ahmet beyde değil, kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlararkadaşalar merhaba
ben de izmirdenim :) kader ortağı sayılırız sanırım
bizim problem eşimle ilgili, spermlerin depolandığı ve olgunlaştığı bir bez "sminal vezikül" deniyormuş, o eşimde görülemedi, spermiyogram da sıfır çıktı. bende bir sorun yok allaha şükür. o yüzden bizim seçeceğimiz doktor kadın hastalıklarıyla ilgli değil de ürolojiyle ilgili uzman olması lazım, mikro tese falan yapılacak çünkü. kendi kadın doğumcum izmirin iyi bir özel hastanesinde çalışıyor ve o hastanennin de tüp bebek merkezindeki doktor iyi diyorlar ama benim kadın doğumcum bize ahmet zeki ışık ve ekibini önerdi. bu ekip de medikal park izmire geçmiş. sayırım ahmet hoca daha önce irenbedeymiş. ahmet hoca ve ekibini bilen varmı aranızda?
canım ben irenbede tedavi oluyorum ama ahmet yok evet dediğin gibi, benim doktporum kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlararkadaşalar merhaba
bizim problem eşimle ilgili, spermlerin depolandığı ve olgunlaştığı bir bez "sminal vezikül" deniyormuş, o eşimde görülemedi, spermiyogram da sıfır çıktı. bende bir sorun yok allaha şükür. o yüzden bizim seçeceğimiz doktor kadın hastalıklarıyla ilgli değil de ürolojiyle ilgili uzman olması lazım, mikro tese falan yapılacak çünkü. kendi kadın doğumcum izmirin iyi bir özel hastanesinde çalışıyor ve o hastanennin de tüp bebek merkezindeki doktor iyi diyorlar ama benim kadın doğumcum bize ahmet zeki ışık ve ekibini önerdi. bu ekip de medikal park izmire geçmiş. sayırım ahmet hoca daha önce irenbedeymiş. ahmet hoca ve ekibini bilen varmı aranızda?
ve irenbedede tese işlemi yapılıyor kaan beyin cebini vereyim istersen özelden biz çok memnunuz hastaneden ilgidencanım ben irenbede tedavi oluyorum ama ahmet yok evet dediğin gibi, benim doktporum kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlar
Merhaba canim.benim iki tedavimde izmirde oldu.ikiside tuttu.biri symrna biri irenbe.tamamen notr olarak bi kiyaslama yapacagim.kesinlikle irenbeee.benim dr.kaan bozkurt tu. Ilk gorusme ucretsiz.randevu alip gitmeni tavsiye ederim.dr.aral bey halkinda da cok pozitif yorumlar var.bence bi gorusme yap.onemli olan orada senin nasil hissettigin.arkadaşalar merhaba
Sen ne zaman tedavi oldun kaan beyde ben su an tedavideyimOzlTzt: 37563875 .!.:Merhaba canim.benim iki tedavimde izmirde oldu.ikiside tuttu.biri symrna biri irenbe.tamamen notr olarak bi kiyaslama yapacagim.kesinlikle irenbeee.benim dr.kaan bozkurt tu. Ilk gorusme ucretsiz.randevu alip gitmeni tavsiye ederim.dr.aral bey halkinda da cok pozitif yorumlar var.bence bi gorusme yap.onemli olan orada senin nasil hissettigin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?