Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benim pzt gunu test tarihim. Gecmek bilmiyor gunler. Sizin bir sey kalmamis cuma ya. Herkes icin hayırlısı. Bu dönem nasıl geçiyor.

günler geçmiyor gercekten. ben çalıştığım için dikkatimi dağıtıyorum mumkun oldugunca. transferin 10. günü moralim bozuktu biraz. karnım ağrıdı regl agrisi gibi. rahim kasılmaları hayra alamet degil. şimdi de ara ara oluyor. bakalım nolacak. yarın sabah olmak bilmeyecek, tahlil sonucu cikmak bilmeyecek galiba.

Aynen o ağrılar bende de mevcut. Bir kac gündür hem de. Korkuyorum regl olucam diye. Kasiklarima ara ara batma da oluyor. Günüm yaklaşıyor çünkü. Gerci hic bu kadar onceden bu denli agri cekmemistim. Iyi mi kötü mu bilmiyorum artık. Siz de kanama oldu mu hic. Lekelenme gibi.

Hayırlısı diyelim. Benim bugun test gunum. Fakat ben cmt dayanamayıp yaptırdım. 21.14 cikti. O gun zaten anladim bir gariplik oldugunu. Bugun se 31. Katlanma yok. Gebelik var fakat kese olusmasi icin katlanarak gitmesi gerekiyor. Crs tekrar test yaptirmami istedi nuray hn. Umitlimiyimm pek degil. Gorucez bakalım.

pardon maliyet ne tuttu fiyat bilgisi vermiyorlar

Son düzenleme:

ne kadar ödediniz fiyat bilgisi vermiyorlar

yaa toplamda ne ödediniz fiyat bilgisi vermiyorlar

arkadaşalar merhaba
ben de izmirdenim :) kader ortağı sayılırız sanırım
bizim problem eşimle ilgili, spermlerin depolandığı ve olgunlaştığı bir bez "sminal vezikül" deniyormuş, o eşimde görülemedi, spermiyogram da sıfır çıktı. bende bir sorun yok allaha şükür. o yüzden bizim seçeceğimiz doktor kadın hastalıklarıyla ilgli değil de ürolojiyle ilgili uzman olması lazım, mikro tese falan yapılacak çünkü. kendi kadın doğumcum izmirin iyi bir özel hastanesinde çalışıyor ve o hastanennin de tüp bebek merkezindeki doktor iyi diyorlar ama benim kadın doğumcum bize ahmet zeki ışık ve ekibini önerdi. bu ekip de medikal park izmire geçmiş. sayırım ahmet hoca daha önce irenbedeymiş. ahmet hoca ve ekibini bilen varmı aranızda?

canım bende irenbede tedavi oluyorum ama ahmet beyde değil, kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlar

canım ben irenbede tedavi oluyorum ama ahmet yok evet dediğin gibi, benim doktporum kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlar

canım ben irenbede tedavi oluyorum ama ahmet yok evet dediğin gibi, benim doktporum kaan beyde bi ara istersen telefonda yeterince bilgi veriyorlar
ve irenbedede tese işlemi yapılıyor kaan beyin cebini vereyim istersen özelden biz çok memnunuz hastaneden ilgiden

Merhaba canim.benim iki tedavimde izmirde oldu.ikiside tuttu.biri symrna biri irenbe.tamamen notr olarak bi kiyaslama yapacagim.kesinlikle irenbeee.benim dr.kaan bozkurt tu. Ilk gorusme ucretsiz.randevu alip gitmeni tavsiye ederim.dr.aral bey halkinda da cok pozitif yorumlar var.bence bi gorusme yap.onemli olan orada senin nasil hissettigin.

Sen ne zaman tedavi oldun kaan beyde ben su an tedavideyim

arkadaşlar merhaba, biz tedavimize medical park ta başladık. doktorlar irenbeden geçmişler, ahmet zeki ışık ve kaan koca. ahmet zeki hoca zaten irenbenin internet sitesindeki basın haberler bölümünde eski programlardan falan haberler çıkıyor. medical park izmirin internet sitesinde henüz tüp bebek sayfasını bulamaycaksınız eğer ararsanız :) çükü lisansı yeni adlıkları için. bir de zaten bu hocaları internette de arattım, hastanenin reklamı zaten hocaların isimleri bir de hocaların para ve reklam kaygısı da yok diye düşünüyorum. eşimin ürloğu da doç dr murat bey olacak.
medical park daha önceden aşılama vs yapıyormuş aama tüp bebek merkezi lisansı almış, bu hocaları ve emriyologlar irenbeden geçmiş. medical park izmir üniversitesi hastanesi olmuş aynı zamanda. sgk ile de anlaşmalı. tüp bebek raporunu falan hallediyorlar. bizim sorun eşimden kaynaklı olduğundan bazı genetik testler vs gerekiyo. bu sebeple bir tane testi alsancaktaki genetik tanı merkezinden yaptırmamız gerekti. dün itibariyle işlemlerimize başladık Allahın izniye, tahlillerimizi verik. dediğim gibi bi tek testi genetik tanı yüzünden dışarda verdik. ahmet zeki ışık hoca 22 yıldır bu işteymiş, kaan koca hocayı da bizzat benim izmirdeki en iyi özel hastanedelerden biri olan hastanedeki kadın doğumcum önerdi, ki o hastanede tüp bebek tedavisi olmasına rağmen. hastanenin adını yazmıyorum çünkü kadın doğumcum kendi hastanesinden başka bi yerin adını verdiği için adamın başı ağrımasın
hepimiz burada durumlarımızı paylaşalım, ben her işlemde burada paylaşıcam allahın izniyle.
genetik test 3 hafta sonra çıkacağı için 3 hafta içinde bir gelişme olmaz. güzel haberlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…