- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
S
SgkDan yararlanuyormusuz peki?arkadaşlar merhaba, biz tedavimize medical park ta başladık. doktorlar irenbeden geçmişler, ahmet zeki ışık ve kaan koca. ahmet zeki hoca zaten irenbenin internet sitesindeki basın haberler bölümünde eski programlardan falan haberler çıkıyor. medical park izmirin internet sitesinde henüz tüp bebek sayfasını bulamaycaksınız eğer ararsanız :) çükü lisansı yeni adlıkları için. bir de zaten bu hocaları internette de arattım, hastanenin reklamı zaten hocaların isimleri bir de hocaların para ve reklam kaygısı da yok diye düşünüyorum. eşimin ürloğu da doç dr murat bey olacak.
medical park daha önceden aşılama vs yapıyormuş aama tüp bebek merkezi lisansı almış, bu hocaları ve emriyologlar irenbeden geçmiş. medical park izmir üniversitesi hastanesi olmuş aynı zamanda. sgk ile de anlaşmalı. tüp bebek raporunu falan hallediyorlar. bizim sorun eşimden kaynaklı olduğundan bazı genetik testler vs gerekiyo. bu sebeple bir tane testi alsancaktaki genetik tanı merkezinden yaptırmamız gerekti. dün itibariyle işlemlerimize başladık Allahın izniye, tahlillerimizi verik. dediğim gibi bi tek testi genetik tanı yüzünden dışarda verdik. ahmet zeki ışık hoca 22 yıldır bu işteymiş, kaan koca hocayı da bizzat benim izmirdeki en iyi özel hastanedelerden biri olan hastanedeki kadın doğumcum önerdi, ki o hastanede tüp bebek tedavisi olmasına rağmen. hastanenin adını yazmıyorum çünkü kadın doğumcum kendi hastanesinden başka bi yerin adını verdiği için adamın başı ağrımasın
hepimiz burada durumlarımızı paylaşalım, ben her işlemde burada paylaşıcam allahın izniyle.
genetik test 3 hafta sonra çıkacağı için 3 hafta içinde bir gelişme olmaz. güzel haberlerinizi bekliyorum.