Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hersey yolunda gider alirsin kucagina bebegini aliriz burdan guzel haberlerini ..histo ameliyatini duymamistim anlatmdilar bi arastrsam iyi olucak.ben bugun amh yaptirdim testleri toplayip basliycaz insallahBaşladim cnm 6 tane dondurulmuş embiriyom var 15 gün sonra transferim olacak . 4500 tüp bebek fiyat+ ilaçlar cnm+ eğer istersen histo ameliyati tutunma yi kolaylastiriyo 1000tl
Merhaba konusmustuk daha once.bende kaan beyin hastasiyim.ayni senin gibi kadinlar kulubunden bulmustum.yorumlar hosuma gitti.simdi ikizlerime hamileyim.insallah seninde guzel haberlerini alir 2015 de dogum yapacaklar topiginde yazisirizBaşladim cnm 6 tane dondurulmuş embiriyom var 15 gün sonra transferim olacak . 4500 tüp bebek fiyat+ ilaçlar cnm+ eğer istersen histo ameliyati tutunma yi kolaylastiriyo 1000tl
Kaan beyin topigine gelsene canım çok güzel arkadaşlarımız var orda senin gibi hamis darısı başımıza inşallahMerhaba konusmustuk daha once.bende kaan beyin hastasiyim.ayni senin gibi kadinlar kulubunden bulmustum.yorumlar hosuma gitti.simdi ikizlerime hamileyim.insallah seninde guzel haberlerini alir 2015 de dogum yapacaklar topiginde yazisiriz
çok sewindim canım hayırlı olur inşallah bak kaan beyin topiğinede gel oku bi istersen başarılı hastalarını görünce fikrin tamamen değişecek. ayrıca ilk görüşmede belki biraz soğuk gelebilir ama kesinlikle bi abi, bi arkadaş hekimden önce gecede gündüzde cep telefonuna mesaj at mutlaka geri dönüyorCanim aldim kaan beye randevu gidip konusucaz bakalim ondan sonra karr vericem.
Haftasonu gorusucez bakalim insallah hersey yolunda gider.sen soylemesen hic bakmazdim senden sonra okudum butun topikleri herkes cok memnun mutlu darisi basima cok sagol tavsiyen icin cok kararsiz kalmistim insan en cok doktor seciminde zorlaniyo bide ilk denemm iyi bi doktor olsun istiyorum hayrlisi bakalimçok sewindim canım hayırlı olur inşallah bak kaan beyin topiğinede gel oku bi istersen başarılı hastalarını görünce fikrin tamamen değişecek. ayrıca ilk görüşmede belki biraz soğuk gelebilir ama kesinlikle bi abi, bi arkadaş hekimden önce gecede gündüzde cep telefonuna mesaj at mutlaka geri dönüyor
ben geçen sene hiç araştırmadan devlet hastanesinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım çok hasta oldum hastanede yattım tüp bebek yapayım derken canımdan oluyordum. bu sene ise çok araştırdım bütün özelleri aradım ama kaan bey çok etkili oldu bu topikte karar almamda. seni aramızda görmekten çok mutluyuz hayırlı haberler inşallah ben yarın gidicem kaan beye keşke görüşebilseydik. artık kaan beyin topiğnde yazırışız canımmmmHaftasonu gorusucez bakalim insallah hersey yolunda gider.sen soylemesen hic bakmazdim senden sonra okudum butun topikleri herkes cok memnun mutlu darisi basima cok sagol tavsiyen icin cok kararsiz kalmistim insan en cok doktor seciminde zorlaniyo bide ilk denemm iyi bi doktor olsun istiyorum hayrlisi bakalim
Aynen bakalim insallah benim icinde hayirli olur canim yazarim sana gorusmeden sonra ilk denmm olucagi icin cok tecrubesisim tecrubelerine ihtiyacim olucak :) yas kacti senin bide sorununz neydi bizimki sebepsz inferlite merak ediyrmben geçen sene hiç araştırmadan devlet hastanesinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım çok hasta oldum hastanede yattım tüp bebek yapayım derken canımdan oluyordum. bu sene ise çok araştırdım bütün özelleri aradım ama kaan bey çok etkili oldu bu topikte karar almamda. seni aramızda görmekten çok mutluyuz hayırlı haberler inşallah ben yarın gidicem kaan beye keşke görüşebilseydik. artık kaan beyin topiğnde yazırışız canımmmm
çok sewindim canım hayırlı olur inşallah bak kaan beyin topiğinede gel oku bi istersen başarılı hastalarını görünce fikrin tamamen değişecek. ayrıca ilk görüşmede belki biraz soğuk gelebilir ama kesinlikle bi abi, bi arkadaş hekimden önce gecede gündüzde cep telefonuna mesaj at mutlaka geri dönüyor[/QU
merhaba cnm sen medikal park ahmet beyle başlamamışmıydın tedavine
arkadaşlar merhaba, biz tedavimize medical park ta başladık. doktorlar irenbeden geçmişler, ahmet zeki ışık ve kaan koca. ahmet zeki hoca zaten irenbenin internet sitesindeki basın haberler bölümünde eski programlardan falan haberler çıkıyor. medical park izmirin internet sitesinde henüz tüp bebek sayfasını bulamaycaksınız eğer ararsanız :) çükü lisansı yeni adlıkları için. bir de zaten bu hocaları internette de arattım, hastanenin reklamı zaten hocaların isimleri bir de hocaların para ve reklam kaygısı da yok diye düşünüyorum. eşimin ürloğu da doç dr murat bey olacak.
medical park daha önceden aşılama vs yapıyormuş aama tüp bebek merkezi lisansı almış, bu hocaları ve emriyologlar irenbeden geçmiş. medical park izmir üniversitesi hastanesi olmuş aynı zamanda. sgk ile de anlaşmalı. tüp bebek raporunu falan hallediyorlar. bizim sorun eşimden kaynaklı olduğundan bazı genetik testler vs gerekiyo. bu sebeple bir tane testi alsancaktaki genetik tanı merkezinden yaptırmamız gerekti. dün itibariyle işlemlerimize başladık Allahın izniye, tahlillerimizi verik. dediğim gibi bi tek testi genetik tanı yüzünden dışarda verdik. ahmet zeki ışık hoca 22 yıldır bu işteymiş, kaan koca hocayı da bizzat benim izmirdeki en iyi özel hastanedelerden biri olan hastanedeki kadın doğumcum önerdi, ki o hastanede tüp bebek tedavisi olmasına rağmen. hastanenin adını yazmıyorum çünkü kadın doğumcum kendi hastanesinden başka bi yerin adını verdiği için adamın başı ağrımasın
hepimiz burada durumlarımızı paylaşalım, ben her işlemde burada paylaşıcam allahın izniyle.
genetik test 3 hafta sonra çıkacağı için 3 hafta içinde bir gelişme olmaz. güzel haberlerinizi bekliyorum.
amin canım bende irenbedeyim kaan bozkurtun hastasıyım aral beyin de metnini çok duydum hadi hayırlısı inşallahArkadaşlar ben de İzmir de İrenbe de başladım tedaviye. Aral beyin hastasıyım. Şimdiye kadar yaklaşımlarından hem merkezden hem de doktorumdan çok memnunum. İnşallah sonu da güzel olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba, ancak görüyorum yazını kusura bakma , birkaçgündür foruma giremedim yoğunluktan. benim eşimin yarın ameliyatı var mikro tese yapılacak . şimdilik iyi gidiyoruz, ahmet zeki ışık hoca çok olumlu yapıcı bir hoca. yalnız mikroteseyi devlet ödemiyormuş, 2500 tl fiyat verdiler, bilgine.cnm bnm eşimde azosperm izmirdeyim bende doktor araştırıyorum başlıcaz tedaviye israel beyle ahmet bey arasında kaldım nasıl memnunmusun hangi aşamadasın suan maliyet ne kadar tuttu rapor gecerlimi cvp verirmisn
bu arada israel bey kentteydi değilmi?cnm bnm eşimde azosperm izmirdeyim bende doktor araştırıyorum başlıcaz tedaviye israel beyle ahmet bey arasında kaldım nasıl memnunmusun hangi aşamadasın suan maliyet ne kadar tuttu rapor gecerlimi cvp verirmisn
bu arada israel bey kentteydi değilmi?
benim normal muayenem kent hastanesindeydi, rutin kontroller falan. ama ben ahmet zeki hocayı tercih ettim. bilgine.
canım medikal park sgk ile anlaşmalı. orada nasıl fark çıkıyosa devlet hastanesinde de fark çıkıyor. o farkı ödüyosun. ama mikroteseyi devlet hiç ödemiyomuşcanım tepecik ege doğum evi nasıl malesef özellerde yaptıracak durumum yok zaten baya da uzaktan geleceğiz izmire yardımcı olur musunuz devlet kurumları ile olmalı çaresizim
canım medikal park sgk ile anlaşmalı. orada nasıl fark çıkıyosa devlet hastanesinde de fark çıkıyor. o farkı ödüyosun. ama mikroteseyi devlet hiç ödemiyomuş
sgk dan sonra kalan rakammı 6500 tl dediler? bir de tepecik ile ilgili, devlet kurumlarına güvenmek zorundayızmedical parkı sordum bugun 4500 tl dedi ilaçlarla vs erkek faktorlu 6500 fakat 9 eylul ve tepecik ilaçlarla 2000 tl dedi acaba bu devlet kurumları iyimidir
sgk dan sonra kalan rakammı 6500 tl dediler?