Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kaderim35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
6.064
2.771
148
42
10 yıldır çeşitli tedaviler,filmler,ameliyatlar,3 aşılama,2 tüp bebek ve bunların ardından ilaçların yan etkileri ve çökmüş bir psikoloji.Artık yoruldum 3. ve son (ister - , isterse + olsun) tüp bebek denememizi nerede yapıcam bilemiyorum.ilk ege üni de denedim tam bir eziyetti ve ardından 4 yıl bi daha dr a gitmedim. 2.denemem eylül 2012 de tepecik ege doğumevinde oldu merkez olarak hemşireler dr lar çok iyi hatta hemşireler özeli aratmıyacak kdr ilgili ve bilgili.ancak dr um transfer esnasında benim rahmimle ilgili detayı yeni farketti halbuki ellerinde hsg ve ameliyat raporları herşey vardı buna çok üzüldüm.Şimdi de smyrnaya başvurdum ve Funda hnm histeroskopi yapmadan hiç bişi yapmam deyip 1 hafta sonra işlem gerçekleştirildi ve işte o gün orada tereddütlerim başladı o gün dr la hiç konuşamadım ve bilgi almadım ne yapıldı edildi diye sadece hemşirelerle.daha önce tepecikte bana laprskpi+histrskpi yapıldığında vajinal kısımda bir hortum bırakıldı ve 3 gün sonra çıkartıldı.sanırım bu işlem yapışıklık olmaması içinmiş ancak burası öle bişi yapmadı ayrıca histrskpi nin ertesi günü bende şiddetli vajinal kaşıntı ve kanamada artma oldu(1 haftadır devam ediyor) sanırım kaşıntı sebebi enfeksiyon.2 ay sonra tekrar histrskpi yapılacak dendi ve ben şu anda iiice allak bullak oldum sanki hastalırına müşteri gözüyle bakıyolar gibi geldi.daha önce histrskpi yaptıranlar ve smyrnada tedavi olanlar lütfen bilgi verin.artık gerçekten çok yoruldum.Şimdiden teşklr

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende hipereskopi oldum söylediğin gibi hortum delan bırakmadılar ve sonrasında kullanmam için bi ilaç vermişlerdi kırmızı sulandurıp yukamam için ağrım oldu az ama kaşıntı ve akıntı olmadı funda hanımda tedavi olan yakın arkadaşım var kızı 2 yaşında başka bi arkadaşımda negatif aldı yani her doktorun negatiside pozitifide oluyor malesef benim tavsiyem doktorunla yüzyüze görüşüp konuşamıyorsan o merkezden uzak dur çünkü doktor çok önemli paikoloji rahat olması için her soruna cevap alabilmelisin unuttuğunu arayıp sorabilmelisin izmirde malesef tüm hastaneler para makinesi olarak görüyor bizleri imkanın varsa bursa ve istanbulda deneme yap derim

canim bende izmirdeyim ama sahsen ne tepecikte nede egede tdv olmayi tercih etmem.rapor hakkkimi kullanmadm.ama sen maddi imkansizliktan tercih ettiysen bisey diyemem.evet oralardada hamile kalanlar var ama tesadufen nede olsa devlet hhastanesi yeterli ozen yok hele tepecikmi orasi kasaphane.tup bebek milimetrik hesaplarin bile cok onemli oldugu bir tedavi.smyrnayi aslaaaa dusunme madem para vercen ve ucuncu denemen isi sansa birakma.yazik hem bedenine hem ruhuna hem parana izmirde tup bebekte israel aruhun ustune tanimiyrm.zaten arastirirsan basari orani cok yuksek.ilk denememde ikizlerim oldu.smyrnayada gitmistim ama funda hanim kadar ilgisiz bir kadin gormedm gidenlerin cogu sikayetci bu son sansinsa mutlaka kent hast. İsrael aruh.hamile kalmasaydim yine ayni seyi soylerdim.karar senin.

cnm cvbın için teşk ederim öncelikle.malesef bana hiç bir ilaç vermediler.kaşntı için ancak ayla hnm a muayene olabildim o da bana tra...ol diye bi ilaç verdi malesef 3 gün kullandım fayda göremedim netten sirkeli suyu denedim ve inanın hiç bişi kalmadı.bursa ve ist da fiatlar nasl bilginiz var mı?smyrna 3800 dedi ilaçlar hariç tüm işlemler için.aslında oralarda yakın akrabalarım var ama hiç düşünmemiştim nasıl olur acaba....

slm rosemmm maddi imkanım dan dolayı deil ilkinde kendi dr um bana ege üni i tavsiye etmişti ama oranın yoğunluğunu bilmiyodu.tepecik de bikaç arkadşımın tavsiyesiyle gittim görüşmeye ve ordaki bazı hastalarla görüşüp karar verdim orası için ama inan bana smyrnadan çok daha bilgili ve ilgili ve güler yüzlüler ki.oranın dr ve hemşirelerini medical park hocalık için istiyorlar. işleyiş normal kısım gibi deil ve smyrnadan daha hijyenik geldi bana .israel beyi bende duydum ancak orası bana çok ters kalıyor malum sık sık gidip gelmeler olacak o yüzden hiç düşünmedim orayı.ve son denemem olmasının sebebi yaş 35 ve artık önüme bakmak istiyorum.bedenim ve ruhum yoruldu.eğer 3. de olmazsa artık çalışmayı istiyorum.bu arada seni tebrik ederim gebeliğin için Allah kucağına almayı nasib etsin.Nasipse kendiliğinden de olur ama ben elimden geleni yapayım da hayırlısı artık.

Merhaba Sincap08 özelden msj atamıyorum henüz sayım dolmadı.cnm ben Ahmet bey i biliyorum hatta arkadaşımı ben ona götürdüm benimde arkadaşım ted. nin 3. ayında hamile kaldı ilk görüşmede zaten dr u çok sevdi. ama malesef Ahmet bey le deil hep suratsız bi hemşiresi vardı onla muatap oluyodu biraz da asabi hatta.ben irenbe ye sıcak bakmıyorum kendimce bi sebebi var bana kalsın.gebeliğin hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasib etsin.Darısı başıma inşllh.

Saol canim bende 35 te hamile kaldim.o yuzden cift embriyo bebeklerim dogdu 6 ayliklar.canim sen bilirsin ama taaa amerikadan gelen oluyor.masallah dogurdu.hatta gazeteyede cikti.sehir disi daha zor degilmi.hem muane ve kontrolleri kendi omuayenehanesnde yapiyor.alsancakta.oryada heryerden araba var.sadece opu ve transferde hastaneye gidiyrsn.nereye gidersen git.yuzun gulsun insallah.

Cnm ben de irenbe de aral ozballa yola çıktım ve cokta memnun kaldım kendisi bir aşılama bir tüp bebek yapti bu denemelerim kimyasal da kaldı donmus embriyo ile hamile kaldım ve hic değiştirmeyi düşünmedim Dr ümü mutlaka kendisini tanımanı tavsiye ederim sana cevrem de cok tavsiye ettigim ve pozitifsonuc alan arkadasım cok Rabbim yüzünü güldürsün insallhh

canım yorumları okudum ve şuan kafanın karıştığını düşünebiliyorum tabiki iyi araştırmalısın bende böyle kararsız kalmıştım ve ilk tüp bebek deneyimimi smyrnada yaşadım evet funda hanım fazla muhatap olmuyo ama işinin ehli konusunda diyeceğim yok bencede önemli olan işinin ehli olması ayrıyeten oranın hemşireleri çok iyiler doktor kadar deneyimliler her an arayıp hemşirelerden bilgi alabiliyosun çok güzel motive ediyolar bende ilk gittiğimde tedirgindim doktorun fazla konuşmaması sinirimi bozmuştu ama hemşireler o kadar güzel moral verdi ki kısa protokol uygulandı bana 2 tanecik yumurtam oldu ikiside toplandı ama biri döllendi sadece 1 tane transfer edildi ama doktorum onu rahimde öyle güzel bir yere koyduki tutundu yumurtam şuan hamileyim ve artık ayla hanımla yoluma devam edicem hamilelerle o ilgileniyomuş inşallah senin içinde hayırlısı olsun hangi merkez olursa olsun şansın hep açık olsun

gerçekten de kafam çok karışık haklısın.inşallah Rabbim bebeğni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bi daha ki görüşmemde dr la detaylı bi şekilde konuşucam ve o zmn net karar vericem.eşime göre baştan histeroskopi yapması ve rahmi iyice tanıması ii bişi.bklım artık 1 ay sonra tekrar bi histeroskopi yapılacak ozamn herşey netleşir.sana da histeroskopi yapıldı mı orada merak ettim yada orada hstrskopi yaptıran var mı? herşey gönlünce olsun

kızlar izmirde israel aruh ile görüşmenizi tavsiye ederim. kendisi kent hastanesi ile çalışıyor. 1 kez görüşün farkı anlayacaksınız. açık, net, dürüst, yalansız bir insan. sizi asla kandırmıyor. herşeyi açık açık söylüyor söyledikleri sizi üzse bile. ben 1.5 yıldır doktorlardayım en az 6-7 doktor gezdim 1 tanesi de çikolata kistin var demedi meğer çok ufakta olsa kistlerim varmış biz eşimin varikosel yüzünden hamile kalamıyorum zannediyoduk oysa bende de sorun varmış bunu israel bey anladı ben ilk adetimde başlayacağım allah nasip ederse 1 kez gidip görüşmenizi tavsiye ederim kendisiyle bazıları sevmiyo onu çünkü biraz soğuk 1 insan aslında soğuk değil de yıkama yağlama yapmıyo asla ayy kesin tutacak sen oldu bil vs bu tip söylemler kullanmadığından insanlara soğuk geliyo ama işinin ehli ve bulunduğu yeri hazmetmiş 1 doktor

Merhaba derin35;bende ekim ayında ege üni. De denedim. Aynen benimde 2 tanecik yumişim oldu ve sadece 1 i döllenip transfer edildi amA malesef tutunma olmadı. Transferden sonra özel bir sey yaptın mı, sürekli yattın mı mesela? Yada destek kür falan yapmış mıydın öncesinde:44:

Ben Israel aruh diyorum. ilk denemem tuttu ama 10. 11 haftalarda kalbi durdu malesef ikinci olarak dondurulmuşlar denendi ve malesef tutmadı. 3. denememiz tuttu. ve şükürler olsun kızım 3 aylık oldu. şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor. İsrael aruh evet çok konuşmuyor. kelimelerini sayabiliriz hatta. ama işinde gayet başarılı

merhaba kizlar,
ben de 12 senelik evliyim. bir sürü operasyon geçirdim. sağlığımdan oldum. üzüntü umutsuzluk vardı her doktorla görüştüğümde.
smryna artte 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldum kesinlike tavsiye etmem. buradaki ilk tedavide hic embriyo olusmadi. transfer iptal oldu 2sinde 2 tane transfer ama tutmadi. kent hastanesinde 1 kez tedavi oldum. israel bey den memnun kaldim bir embriyo oldu (9 yumurtadan) ancak tutmadi. simdi su hospitalda nuray hanımla tedavimi oldum. transferim oldu bekleme sürecindeyim. 7 yumurtadan 6 si döllendi 3 ü devam etti. 2si tansfer biri donduruldu. bunca tedaviden sonra ilk defa bir embriyom donduruldu. benim gibi yumurtasi döllenmeyen hastalarda kullanılan kalsiyum iyonofor yöntemi kullanıldı. daha önce bu tip bir tedavi uygulanmamıştı ve o kadar araştırmama rağmen haberim de yoktu. buradaki embriyoskop cihazının varlığından ve nuray hanımın ciddi ve kibar yaklaşımından etkilenerek karar vermiştim. ben bundan dolayı cok mutluyum açıkcası. inşallah hayırlısı ile bebişlerim benimle kalır ve size haber verebilirim. sorularınız varsa cevaplandırmaya çalışırım. hepimizin bahtı açık olsun.

Son düzenleme:
Benim de tedavim su hospital nuray hanım tarafindan yapildi. bu hafta ici de transferim gerceklesti. Cok kibar ve ilgili bir bayan. Ilk tup denemem. Umarim tutmustur. Bekleme sureci cok kotu. Gunler gecmiyor. Herkese bol sans. Allah herkesin gonlune göre versin. Bliss73 saize de iyi şanslar. Sizinle anladığım cok yakin transferlerimiz yapılmış nuray hanim tarafından. benim yumurta toplama gunumde sizin transferiniz olmus olabilir mi. Çünkü anlattiklarinizi hatirlar gibiyim. Bir bayanla islemden sonra muhabbet etmistimm. Isim vermek istemiyorum buradan

kızlar merhaba,

bende su hastanesi ve nuray hanım da tedavi oldum ,ilk denemem tutmadı ama dondurulmuş 2 tane bebiş vardı onları 22 şubatta transfer etti nuray hanım ve şuan hamileyim:) daha çok yeni benimki de,inşallah keseyi ve kalp atışlarınıda görürüm...darısı sizlerin başına inşallah:)

olabilir valla. 1 mart cumartesi günü transferim olmuştu. sizin de aynı gün yumurta toplama olduysa benimle konusmus olabilirsiniz.
dünya böyle küçük işte. inşallah güzel sonuçlar alırız...

ayy harika cok sevindim. sonucu ne zaman aldınız? inşallah kalp atışlarını görürsünüz. sağlıkla kucağınıza alın.

Evet 1 mart cmt toplama islemim oldu. Tahminim dogruymus evet dunya kucuk. sizin test tarihiniz yakinlasmis olmali.

Son düzenleme:
1 mart cmt toplama islemim oldu. Dunya kucuk evet. Simdi oldu. epey sorular sormustum o gun size. sizin test tarihiniz bugun yarin olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…