SgkDan yararlanuyormusuz peki?arkadaşlar merhaba, biz tedavimize medical park ta başladık. doktorlar irenbeden geçmişler, ahmet zeki ışık ve kaan koca. ahmet zeki hoca zaten irenbenin internet sitesindeki basın haberler bölümünde eski programlardan falan haberler çıkıyor. medical park izmirin internet sitesinde henüz tüp bebek sayfasını bulamaycaksınız eğer ararsanız :) çükü lisansı yeni adlıkları için. bir de zaten bu hocaları internette de arattım, hastanenin reklamı zaten hocaların isimleribir de hocaların para ve reklam kaygısı da yok diye düşünüyorum. eşimin ürloğu da doç dr murat bey olacak.
medical park daha önceden aşılama vs yapıyormuş aama tüp bebek merkezi lisansı almış, bu hocaları ve emriyologlar irenbeden geçmiş. medical park izmir üniversitesi hastanesi olmuş aynı zamanda. sgk ile de anlaşmalı. tüp bebek raporunu falan hallediyorlar. bizim sorun eşimden kaynaklı olduğundan bazı genetik testler vs gerekiyo. bu sebeple bir tane testi alsancaktaki genetik tanı merkezinden yaptırmamız gerekti. dün itibariyle işlemlerimize başladık Allahın izniye, tahlillerimizi verik. dediğim gibi bi tek testi genetik tanı yüzünden dışarda verdik. ahmet zeki ışık hoca 22 yıldır bu işteymiş, kaan koca hocayı da bizzat benim izmirdeki en iyi özel hastanedelerden biri olan hastanedeki kadın doğumcum önerdi, ki o hastanede tüp bebek tedavisi olmasına rağmen. hastanenin adını yazmıyorum çünkü kadın doğumcum kendi hastanesinden başka bi yerin adını verdiği için adamın başı ağrımasın
hepimiz burada durumlarımızı paylaşalım, ben her işlemde burada paylaşıcam allahın izniyle.
genetik test 3 hafta sonra çıkacağı için 3 hafta içinde bir gelişme olmaz. güzel haberlerinizi bekliyorum.
benim çalıştığım kurumla medikal parkın anlaşması var zaten, eşim emekli sandığına bağlı ve onun harcamalarını karşılıyor ama ufak farklar çıkıyor onları ödedik.(mesela ürolog muayene için sgk farkı 68 tl çıktı onu nakit verdik) benimle ilgilerini benim kurum ödüyor.S
SgkDan yararlanuyormusuz peki?
canım her doktorun tüp bebek tedavisi başka oluyor. ben geçen senede tüp bebek yaptırdım bu senede yaptırıyorum 2 farklı hastane tedaviler çok farklı. ilk önce benim doktorum bir takım vitaminler verdi. rahimi kuvvetlendirelim dedi sonraki ay iğnelere başladık 25 ekimde 18 adet yumurtam toplandı. 13 tanesi işlleme alındı 6 tane embiriyom oluiştu. 1 ay dondurmaya karar verdik doktorum dondurulmuş embirio transferinin daha olumlu sonuç vereceğini söledi bize. şimdi beklemedeyim. 1 ay içerisinde transferim olacak. Allah hepimizi yar ve yardımcısı olsun inşallah.selam arkadaslar
bende Amerikadan geldim 3 ay buradayiz. izmirde Erol Tavmergene gidiyorum daha yeni testleriiz yapildi bugun sonuclr alinicak ama pek bil vermiyorlar ofisten hemsireler. sadece tup bebek yapilicak dendi o kadar. Umarim iyi bir secim yaptim Erol bey'le yola ciktik. Insallah Allahim herkese bebsler versin bol bol. Ilac yada hormon vemediler bize henuz daha yolun cok basindayiz ama merak ediyorum ne zamana hormon veriyorlar ve Yumurta toplamayi ne zaman yaparlar acaba bilgisi olan var mi?
anladım canım hayırlısı olur inşallah hepimizebenim çalıştığım kurumla medikal parkın anlaşması var zaten, eşim emekli sandığına bağlı ve onun harcamalarını karşılıyor ama ufak farklar çıkıyor onları ödedik.(mesela ürolog muayene için sgk farkı 68 tl çıktı onu nakit verdik) benimle ilgilerini benim kurum ödüyor.
merhaba canım bi arkadaş daha vardı bizim topikte haşimato hadtası ama benim bilgim yok. ben 1 aşılama 1 tüp bebek denedim. şimdi 2, deneme için ise irenbe tüp bebekdeyim şu ana kadar her şey çok güzel gidiyor. doltorumdanda çok memnunum bi ön görüşme yapmanı öneririmaranıza yeni katıldım yaş 37 adetler düzenli haşimato hastasıydım tiroidlerin alındı tsh1.20 fsh 13 estrodiol30 amh 1.25 dış gebelik geçirdim tüplerim duruyoır 3 kez aşılama yaptırdım olmadı düşünceleriniz nelerdir birde aslan pençesi kürü içn fikrinizi alabilirmiyim eşimde sorun yok birde izmirde tüp içn neresini tavsiye edersiniz şimdiden teşieekürler selamlar
aranıza yeni katıldım yaş 37 adetler düzenli haşimato hastasıydım tiroidlerin alındı tsh1.20 fsh 13 estrodiol30 amh 1.25 dış gebelik geçirdim tüplerim duruyoır 3 kez aşılama yaptırdım olmadı düşünceleriniz nelerdir birde aslan pençesi kürü içn fikrinizi alabilirmiyim eşimde sorun yok birde izmirde tüp içn neresini tavsiye edersiniz şimdiden teşieekürler selamlar
bizim problem eşimle ilgili olduğu için benden şu ana kadar almadılar, ama alırlarmı bilmiyorumtüp bebek içn rahim filmi şartı
Izmirde nerde yaptirdin canim hangi merkezdecanım her doktorun tüp bebek tedavisi başka oluyor. ben geçen senede tüp bebek yaptırdım bu senede yaptırıyorum 2 farklı hastane tedaviler çok farklı. ilk önce benim doktorum bir takım vitaminler verdi. rahimi kuvvetlendirelim dedi sonraki ay iğnelere başladık 25 ekimde 18 adet yumurtam toplandı. 13 tanesi işlleme alındı 6 tane embiriyom oluiştu. 1 ay dondurmaya karar verdik doktorum dondurulmuş embirio transferinin daha olumlu sonuç vereceğini söledi bize. şimdi beklemedeyim. 1 ay içerisinde transferim olacak. Allah hepimizi yar ve yardımcısı olsun inşallah.
İrenbedeyim cnm ben. Doktorum kaan bozkurt ve çok memnunum istersen bi arastirIzmirde nerde yaptirdin canim hangi merkezde
Devlet yapiyor cnm bi kismini özellikle eğitim ve arastirmalar ama ben bi kisminida SGK anlasmali özelde yaptirmistim[/QUOTE]="Niyeti, post: 37942643, member: 545291"]Slm kizlar bende bu ay su hastanesinde basliycam tedaviye..ama merak ettigim konu istedigi kan testlerini nerde yaptirdiniz bana ozelde pahali olucagini soylediler devlette yapiyolarmi yardimlarinizi bekliyorum bu konuda
Bende ilk su hastanesi nuray yanina gidecektim randevu bile aldim nette aramaya devam ederken kadinlar kulübünde Dr kaan bozkurt buldum bütün yorumlar okudum sonra hastanden koordinatör değil kendi aradibbeni gayet sicak kablo kendinden emin kon smasi beni irenbeye itti ve şuan ordayim ve iyi ki ordayim. Tedavinin hayirli olur inşallah ama bi aras tir derim ben kaan bozkurt u negatif çikan hastasie yok denilecek kadar az
Sen basladinmi tedaviye canim ..bide fiyat ne verdiler kusura bakma ya cok soru soruyorum ama en iyi yer olsun istiyorumBende ilk su hastanesi nuray yanina gidecektim randevu bile aldim nette aramaya devam ederken kadinlar kulübünde Dr kaan bozkurt buldum bütün yorumlar okudum sonra hastanden koordinatör değil kendi aradibbeni gayet sicak kablo kendinden emin kon smasi beni irenbeye itti ve şuan ordayim ve iyi ki ordayim. Tedavinin hayirli olur inşallah ama bi aras tir derim ben kaan bozkurt u negatif çikan hastasie yok denilecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?