YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNN CANLAR 2015 YILI HEPİMİZE BEBİŞLER GETİRSİN HAYIRLISIYLA ALLAHIM NASİP ETSİN HUZURLU BEREKETLİ YILLAR
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım cumartesi günü oluyomu hastane dualarımdasın cnmarkadaşlar selam, dün adet kanamam başladı çok şükür, yarın için (adetin 3. günü) randevu aldım, ilaçlarım da hazır, Allahımın izniyle başlıyoruz yarın yumurtlama tedavisine. dualarınızı eksik etmeyin.
haftaya pazartesi ama doktorum cumarteside yaptırabilirsin dedi. cumartesi hastaneler kapalı cuma mı yaptırsam acaba yoksa pazartesiyimi beklesem bilemedim
cnm test sonucun ne göremedim ben
Evet bende merak ediyorum ne oldu acaba test sonucu.
kızlar inanmayacaksınız ama bende merak ediyorum sonucumu daha belli değil biraz karışıklık var benim değerlerde bklemedeyizcnm test sonucun ne göremedim ben
kızlar inanmayacaksınız ama bende merak ediyorum sonucumu daha belli değil biraz karışıklık var benim değerlerde bklemedeyiz
benim değerim 9, gün negatif 1,85 di ilaçları falan bıraktım sonra bişiler oldu yükselmeye başladı tekrar başladım ilaçlara ne olacağı belli değil değerim çük düşükNasıl yani? Kaç çıktı kan sonucun n'oldu anlat.
benim değerim 9, gün negatif 1,85 di ilaçları falan bıraktım sonra bişiler oldu yükselmeye başladı tekrar başladım ilaçlara ne olacağı belli değil değerim çük düşük
Yok ilaçları doktor bırakmamı sööyledi sonra tekrar başlattı 12, gün değerimde çok iç açıcı değildi 8,15 doktorum buna bile pozitif diyemi,yorum dediCanım sen testi erken yapmışsın bu bir çok okudum 10. 11. gün yapanlarda bile çıkmadığını. Tüp bebekte bu test 12. gün yapılıyor keşke beklesen ilaçlarını da kafana göre bırakmasaydın yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin olcak iş mi kuzum yaptığın? İnşallah bebişin seninledir canım dua edicem sizin için.
Allah allah doktorun niye bıraktırdı ki ilaçları keşke tutunma iğnesi falan mı yapsaydı acaba? Bir daha ne zaman kan vereceksin inşallah değerin katlanarak artar canım bebişin seninle olur.Yok ilaçları doktor bırakmamı sööyledi sonra tekrar başlattı 12, gün değerimde çok iç açıcı değildi 8,15 doktorum buna bile pozitif diyemi,yorum dedi
Valla canim ben İrenbe kaan bozkurttayim ve çok memnunum bi arattir forumu incele istersen diğer arkadaşlar kent hastanesinde onlarinda yorumlarini al hayirlisi olur inşallahKızlar merhaba.ben de ikinci çocuk istiyorum.korunmadık.olmadı.iyi bir merkeze ve tabiki doktora gitmek istiyorum.siz nereleri önerirsiniz veya önermezsiniz??
Sagol canım cevabın için.kent hastanedi sgkya bakmıyor.çok masraflı olur.irenbede durum nasıl? Senin durumun ne, tüpbebek mi?Valla canim ben İrenbe kaan bozkurttayim ve çok memnunum bi arattir forumu incele istersen diğer arkadaşlar kent hastanesinde onlarinda yorumlarini al hayirlisi olur inşallah
Evet canim tüp bebek irenbeninde SGK anlaşmasi yokSagol canım cevabın için.kent hastanedi sgkya bakmıyor.çok masraflı olur.irenbede durum nasıl? Senin durumun ne, tüpbebek mi?
Hadi yaaaa.kaç yaşındasın v e ne kadar ödedin, ödeyeceksin? Sakıncası yoksaEvet canim tüp bebek irenbeninde SGK anlaşmasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?