Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

MERHABA ARKADASIM BİŞEY SORABILIRMIYIM KENT HASTANESINDE TÜP BEBEK KAÇA PATLIYO İLAÇLARLA BERABER VE HANGİ DOKTORU ÖNERIYORSUN YARDIMCI OLURMUSUN..

Dilek arslan tüp bebek bölümünün başında şu an.İrenbe'den beri doktorum kendisi.Kontroller için muayehanesine gidiyorum o da Alsancak'da.İlk defa tüp bebek deniyorum ve ilaçlar hariç 2 milyar doktor 4 milyar da hastahane olmak üzere 6 milyar ödeme yaptık.İlaçlar hariç bu arada.Henüz tedavim tamamlanmadığı için net bir ilaç toplam fiatı veremiyorum ama cumartesi çatlatma iğnesi yapılacak ,o hariç şu ana kadar 1 milyar tutmuştur.Cümlemizin hakkında hayırlısı olur inşaallah.
Vesselam..

arkadaşlar ya bişey sorucam, benim boyum 1,65 kilom da 72, internetteki makelelerden birinde beden kitle indeksi 25 in üstü olanların tüp bebekte şansı düşüyo yazmışlar benimki 26,4 çıkıyo kilo ile ilgili sıkıntı yaşayan oldumu aranızda?

Merhaba kızlar ben geldim ve çok mutluyum. Bugün tedavim başladı. Önce 5 tüp kan alındı. Test sonuçlarım süper çıktı. Yumurtalıklarımada baktı doktor adetliyken bugün. Süper harika görünüyor dedi ve start verildi. İlaçlarımı aldım önce sonra ekibin hemşiresi Canan hemşireyle birlikte iğnelerimi vurduk. Bana kabadan yazmadı doktorum sen hemşirelerden daha iyi yaparsın dedi. İki tane göbekten vuruluyorum. Göbeğimin 3-4 cm ilerisinden bir sağdan bir de soldan. 3 gün antibiyotik kullanıcam günde bir tane. Adet bitimi fitilim var cuma tekrar kontrol. Bu arada bana gonal-f 112,5'luk yazdı doktorum ilacı yanlış hatırlamıyorsam. İşte böyle kızlar.

Hayırlı olsun inşallah tedavi ve sonrası hayırlı müjdeli haberler alırız senden .
Buarada birşeyi anlamadım, iğneyi kendi kendine mi vuracaksın ?

Hayırlı olsun inşallah tedavi ve sonrası hayırlı müjdeli haberler alırız senden .
Buarada birşeyi anlamadım, iğneyi kendi kendine mi vuracaksın ?

Evet canım iki tane vurucam her gün. Göbeğimin bir sağından bir solundan. Kimseye vurdurma sen herkesten iyi vurursun dedi doktorum bizde ekibin hemşiresiyle birlikte onlar gösterdiler öğrettiler birlikte vurduk bugün ilk ikisini yarın ve sonraki gün ben vurucam yine cuma vurulmadan kontrolüm var. Çok kolay canım. Hiçte acımıyor.

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn

Dun adetin 3.gunu muayenem vardi. Israel aruh ile. Estrofem verdi rahimi transfere hazırlamak icin. Kismetse bu ay donsurulmus embriyo tranferim olacak

kızlar bu beklemeler bitmiyor günler geçmiyor off of!!!

hayırlısı olsun cnm rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…