• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Tanam canım.sağol.ben aklıma bir şeyler geldikçe sorarım.tüp bebek için hiç para verdiniz mi? Sgklı misın?allah kolaylıklar versin sana.
eşimin tese ameliyatını verdik 2500 tl , devlet karşılamıyomuş onu. onun haricinde numayene farkı çıkıyor. ilk görüşme zaten ücretsiz.

Canım ben sgklı özel hast a ne arıyorum.devletle bu iş zor biliyor s un:KK43:

izmir eurofertil sgk anlaşması var diye bılıyorum netten bak istersen ara bilgi al benım tedavım orda yapılıyo cnm ekip gayet güzel tavsiye ederim..

_nurbanu_ _nurbanu_ canım ben medicalparktayım, çok memnunum. ahmet zeki ışık hoca var on numara bi adam. sgk da karşılıyor.

benim tedavime gelince kızçeler, cumartesi günü yumurta iğnelerine bağladım, çarşamba günü kontrolüm var, yumuşlara bakılacak allahın izniyle.

Canım sgk karşılıyor derken anlamadım tüp bebeği sadece devlet hastaneleri karşılıyor. Özel hastanelerde böyle bir uygulama yok diye biliyorum.

Son düzenleme:
Back