• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

merhaba bizde yeni başladık medical park izmir üniversitesinde doktorum irenbeden geçme prof dr ahmet zeki ışık sgk ile anlaşması var hastanenin
Valla miiiiiiii çok sagol canim.allah ne muradin varsa versin:rolleyes:
Medikal parktaki kadın kadın dogumculari hic begenmedim.erkekleri bilmiyorum.

Ben bu konuda iyi olarak tek yer biliyorum karşıyakada mitra kadın hastalıkları ve doğum merkezi Ali ata özdemir..Eşide kendisi gibi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı yıllardır karşıyakadalar, çocuğu olmayan bir çok çiftin burada tedaviyle çocuğunun olduğunu başarılarının çok yüksek olduğunu biliyorum.

Ben bu konuda iyi olarak tek yer biliyorum karşıyakada mitra kadın hastalıkları ve doğum merkezi Ali ata özdemir..Eşide kendisi gibi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı yıllardır karşıyakadalar, çocuğu olmayan bir çok çiftin burada tedaviyle çocuğunun olduğunu başarılarının çok yüksek olduğunu biliyorum.
Tup bebek.yapiyolar mi

Merhaba;
biz 1,5 yıllık evliyiz 30 yaşındayız 1 yıl önce de doğum kontrol hapı yüzünden toplar damar tıkanığı yaşadım 1 hafta hastanede yattım ve 5 aydır da bebeğimiz olsun diye çalışıyoruz bu ayda umudum yok adetime 5 gün olmasına rağmen sancılarım başladı :( artık bir uzmanla görüşmenin vakti geldi diye dün konuyu inceledim ama hala kafam çok karışık :( ahmet zeki ışık'dan sağlık ocağındaki hemşiremizde bahsetti. medical parkta vedat beye gitmiştik ağustos ayında ilk bebek düşünmeye başladığımızda hormon testi yaptı her şey normal dedi ama başından savdı gibi geldi bana hatta geçirdiğim rahatsızlıktan da bahsetmeme rağmen kafamın karışık olduğundan da bahsettim.yine medical parka gitmek ne kadar doğru? başken üniversitesi mesut özsoy'u da duyuyorum bu ara.

_nurbanu_ _nurbanu_ canım ben medicalparktayım, çok memnunum. ahmet zeki ışık hoca var on numara bi adam. sgk da karşılıyor.

benim tedavime gelince kızçeler, cumartesi günü yumurta iğnelerine bağladım, çarşamba günü kontrolüm var, yumuşlara bakılacak allahın izniyle.

Merhaba;
biz 1,5 yıllık evliyiz 30 yaşındayız 1 yıl önce de doğum kontrol hapı yüzünden toplar damar tıkanığı yaşadım 1 hafta hastanede yattım ve 5 aydır da bebeğimiz olsun diye çalışıyoruz bu ayda umudum yok adetime 5 gün olmasına rağmen sancılarım başladı :KK43: artık bir uzmanla görüşmenin vakti geldi diye dün konuyu inceledim ama hala kafam çok karışık :KK43: ahmet zeki ışık'dan sağlık ocağındaki hemşiremizde bahsetti. medical parkta vedat beye gitmiştik ağustos ayında ilk bebek düşünmeye başladığımızda hormon testi yaptı her şey normal dedi ama başından savdı gibi geldi bana hatta geçirdiğim rahatsızlıktan da bahsetmeme rağmen kafamın karışık olduğundan da bahsettim.yine medical parka gitmek ne kadar doğru? başken üniversitesi mesut özsoy'u da duyuyorum bu ara.
Merhaba;
biz 1,5 yıllık evliyiz 30 yaşındayız 1 yıl önce de doğum kontrol hapı yüzünden toplar damar tıkanığı yaşadım 1 hafta hastanede yattım ve 5 aydır da bebeğimiz olsun diye çalışıyoruz bu ayda umudum yok adetime 5 gün olmasına rağmen sancılarım başladı :KK43: artık bir uzmanla görüşmenin vakti geldi diye dün konuyu inceledim ama hala kafam çok karışık :KK43: ahmet zeki ışık'dan sağlık ocağındaki hemşiremizde bahsetti. medical parkta vedat beye gitmiştik ağustos ayında ilk bebek düşünmeye başladığımızda hormon testi yaptı her şey normal dedi ama başından savdı gibi geldi bana hatta geçirdiğim rahatsızlıktan da bahsetmeme rağmen kafamın karışık olduğundan da bahsettim.yine medical parka gitmek ne kadar doğru? başken üniversitesi mesut özsoy'u da duyuyorum bu ara.
Merhaba canım.seninle ilgilenmeyen doktora gitmeyeceksin.ortada dr çok.kimse bulunmaz hint kumaşı değil.onlar bize iyi davranmak zorunda.zaten zor bir süreç yaşıyoruz.:KK43:
Mesut beye ben 2 sene önce gittim.girmemle çıkmam bir oldu.belki iyi bir dr ama ben anlayacak kadar muayene olamadım.hızlı bir şekilde ne olduğunu anlamadam, söyleyeceklerimi söyleyemeden kapının önünde buldum kendimi.çok yoğun bir dr.o yüzden ilgilenemedi sanırım.ama benim ilgiye be bilgiye ihtiyacım vardı.bıraktım o yüzden.2.kez gitmedim.:KK43:

_nurbanu_ _nurbanu_ canım ben medicalparktayım, çok memnunum. ahmet zeki ışık hoca var on numara bi adam. sgk da karşılıyor.

benim tedavime gelince kızçeler, cumartesi günü yumurta iğnelerine bağladım, çarşamba günü kontrolüm var, yumuşlara bakılacak allahın izniyle.
Allah tamamına erdirsin canım.emeklerin boşa çıkmasın.k aç yaşındasın, ilk çocuk mu, kaç zamandır bu doktordasın??

Allah tamamına erdirsin canım.emeklerin boşa çıkmasın.k aç yaşındasın, ilk çocuk mu, kaç zamandır bu doktordasın??
canım 28 yaşındayım, ilk denememiz, direkt bu hocaya gittik, benim tüm kaprislerimi sıkıntılarımı çekiyolar valla allah onlardan razı olsun, çok iyi ve bilgili bir adam, prof. zaten.

canım 28 yaşındayım, ilk denememiz, direkt bu hocaya gittik, benim tüm kaprislerimi sıkıntılarımı çekiyolar valla allah onlardan razı olsun, çok iyi ve bilgili bir adam, prof. zaten.
Tanam canım.sağol.ben aklıma bir şeyler geldikçe sorarım.tüp bebek için hiç para verdiniz mi? Sgklı misın?allah kolaylıklar versin sana.

Valla miiiiiiii çok sagol canim.allah ne muradin varsa versin:rolleyes:
Medikal parktaki kadın kadın dogumculari hic begenmedim.erkekleri bilmiyorum.

ahmet bey irenbeden geçti kası
Merhaba;

bende ahmet beye gidiyorum kararsızlıkla buraya geldim bi kaç dr vardı aklımda ama tercihim ahmet bey oldu hayırlısı olur inşallah hakkımızda mesut beye gelince arkadaşımın doktoruydu kendisi doğum yaptı 1 hafta önce ikizleri oldu biri hastanede şuan yeme problemi ve solunum problemi var yaklaşık 1 ay önce aldı bebekleri bilmiyorum şuanki durumda bi hatası varmı ama biraz daha bekleyebilirdi deniliyo

Aras35 tesekkur ederim inşallah ahmet hoca bize de isik olur

ahmet bey irenbeden geçti kası

bende ahmet beye gidiyorum kararsızlıkla buraya geldim bi kaç dr vardı aklımda ama tercihim ahmet bey oldu hayırlısı olur inşallah hakkımızda mesut beye gelince arkadaşımın doktoruydu kendisi doğum yaptı 1 hafta önce ikizleri oldu biri hastanede şuan yeme problemi ve solunum problemi var yaklaşık 1 ay önce aldı bebekleri bilmiyorum şuanki durumda bi hatası varmı ama biraz daha bekleyebilirdi deniliyo
Medikaldeki dr ları çok beğenmedim.ama ahmet bey irenbeden geldiği için ona gitmeyi düşünüyorum.arkadaşına da çok üzüldüm.insallah en kısa zamanda iyileşirler.
Burdan paylaşımlara devam edelim arkadaşlar.

Aras35 tesekkur ederim inşallah ahmet hoca bize de isik olur

inşallah cnm onlar bize vesile Rabbim ol derse olucak hakkımızda hayırlısı bende burdan kecozz sayesinde kararımı verdim zor bi karar irenbeden geçmiş olması ve eğitimi beni ona yönlendirdi inşallah hersey güzel olur hpimiz için

Back