Izmir'de Tup bebek icin hangi dr yada merkez ...onerilerinizi bekliyorum

Seci8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
147
50
Kizlar bir basarisiz asilama ,bir normal yolla hamilelik gecirdim fakat kaybettim ... 1 yil gecti, tekrar hamile kalamadim. tup bebek yaptrmayi dusunuyorum .. Izmirde kime gitmeliyim..?. Simdiden herkese cok tesekkkur ederim..

Kizlar bir basarisiz asilama ,bir normal yolla hamilelik gecirdim fakat kaybettim ... 1 yil gecti, tekrar hamile kalamadim. tup bebek yaptrmayi dusunuyorum .. Izmirde kime gitmeliyim..?. Simdiden herkese cok tesekkkur ederim..
Benimde ilk denemem olucak izmir medical park ahmet zeki isik a gidiyorum merkez yeni ama hoca tecrubeli ve guler yuzlu sonucum nolur Allah tan hayirlisi bilemem ama simdilik memnunum

Benimde ilk denemem olucak izmir medical park ahmet zeki isik a gidiyorum merkez yeni ama hoca tecrubeli ve guler yuzlu sonucum nolur Allah tan hayirlisi bilemem ama simdilik memnunum
öncelikle hayırlı ugurlu olsun.. inşallah müjdeli haberini alırız. ben dr ilk defa duydum şimdi biraz baktımda iyi bir doktor. senin suan hangi aşamada tecrubelerini paylasırsan cok sevinirim:)

Bugun ignelere baslicaz agustos 25 gibi transfer planliyor dktor.1aydirda bi takim ilac ve vitamin kullandim

fiyat nedir nekadara mal olucak bilgi verebilirmsn ? kıyaslama yapabilmem acısından cnm..

Merhabalar, sanırım tüp bebek konusundaki en güncel konu bu Bende 10 gün önce başladım tedaviye. Vitaminler testler muayeneler vs. Doktorum iğnelere Eylül ayında başlamak istiyor. İrenbe'ye gidiyorum ve doktorumdan memnunum şu 10 günlük süreçte. :) Daha önce hiç tüp bebek denemem olmadı yada aşılama. İlk defa böyle bir şeye niyetlendim ve irenbeyle başladım. Her hangi bir raporum vs de yok. İrenbe iyi diyorlar, bende araştırıp oraya gittim. Ama dediğim gibi bende yeniyim.

Bugun ignelere baslicaz agustos 25 gibi transfer planliyor dktor.1aydirda bi takim ilac ve vitamin kullandim

Bir şey sormak istiyorum. Yeni ve ilk defa girdiğim için bu tüp bebek işine epey karışık kafam. İğnelere bugün başlıyacaksınız, sanırım 12-13 gün sonra yumurta toplanacak, döllenecek ve aynı ay mı yerleştirecekler? Biz doktorumla bu konuyu konuştuk, ben biraz acele olsun istedim aslında beklemek istemedim, bir de bu süreç sancılı bir süreç hiç uzasın istemiyorum. Ama doktorum kesinlikle yumurtaların toplandığı ayda, dölenmiş yumurtaları rahme yerleştirmeyeceğini belirtti. donduracaklarını ve dondurulmuş yumurtaların başarı şansının %60 larda olduğunu, dondurulmadan koyulanların (aynı ayda) %40'larda kaldığını belirtti. Bunun nedenide yumurta toplama işleminin rahmin fazla kalınlaşmasına neden olabileceği ve döllenmiş yumurtanın bu nednele tutunamayabileceğiymiş. Doktorunuza danışabilirmisiniz acaba? Böyle bir durum varmı? Yoksa ben benim doktoru sıkıştırayım. Birde bizim vitamin sürecini 2 ay tuttu doktor... Offföldürcek beni bu süreç...

Valla dedigim gibi 1 aydir biesteron omega elevit ginera kullandim.doktorun bize soyledigi agustos 20 si gibi yum.toplariz 25.gibi tahmini tarihler bunlar dedi transfer olur hic sorgulamadim ertelenmesini istemedigimden ama tabi o ara kan testi yaparlar ve endemetriumu ölcerler heralde söylediginiz gibi bi aksilik durumunda benimkini de ertelerler heralde insallah olmaz ama.benim amh dusuklugu oldugundan zamanla yarisiyoruz o sebeple erteleme lüksude yok doktorun pek ondandir.sizde boyle bi problem yoksa ondan garantici hareket ediyorlardir.

bende yrn irenbeye gidicem size neler verdiler vitamin yada takviye olarak coenzim q kullandınızmı? ve ne kadara mal oldu

erol beye giden yokmu hiç ?? bulent gulekli ve erol tavmergen arasında kararsızım lutfen tecrubelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bir an once seçim yapıp tedaviye baslamak istiyorum

erol beye giden yokmu hiç ?? bulent gulekli ve erol tavmergen arasında kararsızım lutfen tecrubelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bir an once seçim yapıp tedaviye baslamak istiyorum
ben Erol beyle ilgili çok güzel şeyler duydum zaten türkiyede ilk tüp bebeği yapanda kendisiymiş fakat çok yoğun istediğin zaman ulaşamazsın dediler o yüzden irenbeyi tercih ettim

ben Erol beyle ilgili çok güzel şeyler duydum zaten türkiyede ilk tüp bebeği yapanda kendisiymiş fakat çok yoğun istediğin zaman ulaşamazsın dediler o yüzden irenbeyi tercih ettim

Arkadaşlar daha önceden İstanbul'da Brüksel Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım. Başarısız oldu. Şimdi ise İzmir'de araştırıyorum iyi bir doktor iyi bir merkez. İrenbe Kaan Bozkurt hakkında bilgisi, önerisi olanlar yazabilir mi? Bir an önce karar vermem gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…