Izmir'de Tup bebek icin hangi dr yada merkez ...onerilerinizi bekliyorum

bende araştırma aşamasındayım canım irenbe kaan bozkurt hakkında çok güzel yorumlar var randevu aldım salı günü ilk görüşmeye gidicem bayramdan sonrada başlarız diye düşünüyoruz benim aklıma görüşmeden yattı bi araştır istersen.sorun ne sizde?

aynen bende cok kararsızım.. bilgi edinirsen ve tecrubelerini paylaşırsan cok sevinirimmm hepimiZe bol sans

Ben suan transferden sonra bekleme asamasindayim. merkezim de irenbe doktorum prof. Dr umit inceboz cok anlayisli cok kibar ve ilgili bir bayan merkezi de doktoru da gozum kapali tavsiye ederim.
Bu arada bir ayrinti.operasyonlardan sonra dinlenme odasina gelip hastasini ziyaret eden birtek umit hanim vardi.diger doktorlar odasina cagirmislardi hastalari sasirmisti hatta.bunuda bizzat sahit oldugum icin söylüyorum. yani ilgili biri.
Ama merkez ve embriyologlarida gayet basarili

İrenbe ile görüştüm sekreterleriyle ve doktorlarımız siz buraya gelmeden sizi arayıp bilgi verecekler dedi. Üç kere arayıp hatırlatmama ragmen Bir haftadır arayan soran yok. Kaan Bey ile görüşmek istediğimi söyledim çok yoğun falan dediler. Adetli olduğumu ve bu dönemde tahlilllerimi yaptırmam gerekiyor lütfen acil diye not alın dedim yine bir işe yaramadı. Anlıyorum onlar da çok yoğun ama bizim de her ayımız kıymetli. Tınaztepe Erdal Aktan ; Medical Park Ahmet Zeki Işık ; İrenbe Ümit İnceboz arasında yoğunlaştım. Ben de polikistik over var. kilo yok tüylenme yok sadece adet düzensizliği.. Hep ilaçla adet oluyorum. Bahsettiğim doktorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız çok sevinirim.

bende yrn irenbeye gidicem size neler verdiler vitamin yada takviye olarak coenzim q kullandınızmı? ve ne kadara mal oldu
Biraz geç döndüm kusura bakmayın. Başalayabildiniz mi irenbeye?
İrenbe'de tüp bebek fiyatının sorusunun cevabı biraz karışık diyebilrim :) Ben bile hakim değilim şu an ve bir aydır gidiyorum. Öncelikle sizi takip ediyorlar ve iş muayenelerle başlıyor. Yumurtalıklarınızın durumu, sayısı, sigara içme durumunuz vs gibi şeyler göz önüne alınıp vitaminlere başlanıyor. İlaç adı vermek istemiyorum, çoğu vitamin zaten sadece 1 tanesi hormon ilacı.Benim hergün içtiğim 5 ilacım eşiminde her gün içtiği 5 vitamin var. Birde 15 günde bir D vitamini. İlaçlar toplam 450tl tuttu. Bazı ilaçlar 20 günlük, bazısı 30,i bazısı 45. Paket içeriğine göre değişiyor. İrenbeyede şu ana kadar 560 lira ödedim. 250'şer lira aylık muayene ücreti, 60 lirada eşimin spermiyogram testi için. Esas, onlarca test yazıyor size doktor, benden istediği 20'ye yakın test vardır. Eşimdende 10 kadar test istendi. Testleri devlet hastanesinde yazdırabiliyorsunuz. Ama testlerin hepsini aynı doktor yazamayabiliyor. Ben bir beyin cerrahına birde intaniye uzmanına göründüm. Açık açıkta söyledim, tüp bebek tedavisi görüyorum bu testleri istediler yazabilirmisiniz dediğinizde kibarca, zaten size acıyan gözlerle bakıyorlar hemen. Her testi bütün doktorlar yazamadığı için biraz bölük pörçük oluyo ama bir şekilde halledebliyorsunuz. Tabi maddi imkanınız var ise özel laboratuara gidip 2000 tl'ye hepsini yaptırıp çıkabilirsiniz. Gittim sordum laba ama o kadar para olmadığı için paşa paşa devlet hastanesi :)
İrenbede muayene parası her regl döneminiz için 250 tl olacak şekilde alınıyor. Geri kalan ücretlendirmeyi sordum ama o kadar karışık gelmiştiki anlattıklarında, işin içine girmeden anlamıyorsunuz. Benim anladığım, yumurta iğnelerine başlandığında 500 TL daha alıyorlar, yumurta toplama işlemi günü 4000TL alıyorlar. Başka da birşey almazlar umarım.
Benim anladığım kadarı ile kadında bir sorun olmamasına rağmen bu vitaminlere minerallere 2 ay devam etmeden yumurta iğnelerine başlamıyorlar. Ben çok ısrar ettim doktoruma bir ay kullanıp başlayalım diye ama bir ay daha bekleyeceğiz dedi. Her muayenedeki duruma göre en geç 2 haftada bir muayenem var şimdilik. Öğrendiğim kadarı ile iğneler başladığında 2 günde bir çağırma durumu olabiliyormuş.

allah herkese sağlıklı bebkler nasip etsin inş. ben ege özel tüp bebk merkezine gittim ilk denemem başarısız oldu ama şimdide doktor rafael levi genetik testi istedi yaptıran varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz en güncel tüp bebek konusu burası sanırım

Benim daha ilk denemem olacak. 2 aylık tedavi, vitaminlerin ardından bu cuma büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi var. Embriyo oluşabilecek mi onu bile bilmiyorum. 1 ay sonrada transfer var. Genetik test vs istemnedi bizden. Sormuştuk, şimdilik gerekli değil demişlerdi. Sanırım başarız olma durumunda istiyorlar. Ama emin değilim. Okuduğum kadarı ile de yapılan işlem kromozomlarda kırıklık varmı yokmu ona bakıyorlar. Umarım hayırlısı olur sizin için.

sizde sorun neydi tüp bebek neden yaptırıyonuz benim tüpler kapalı çıktığı iiçin tüp bebekten başka olmuyor

sizde sorun neydi tüp bebek neden yaptırıyonuz benim tüpler kapalı çıktığı iiçin tüp bebekten başka olmuyor
Ben kısaca anlatmaya çalışayım ama bu sürecin pek kısa bir tarafı yok gibi :) 8 senelik evliyim, 34 yaşındayım. 1,5 senedir korunmuyoruz ve hamile kalamadım. Tabi akılda onlarca soru dolamaya başlayınca önce eşimi doktora gönderdim. Erkeklerin testleri işlemleri çok kısa olduğu için onun önce başlaması gerektiğini düşündüm ama eşimin hakkını yemiyeyim ikiletmedi ve gitti doktora. Bizde sperm sayısı az (3 milyon civarında), hareketlilik neredeyse yok (hareketli sperm %10 civarı idi) ve ilk yapılan testte morfoloji epey kötüydü (%1). Bir kaç doktora danıştık, ben epey araştırdım ve tüp bebekten başka çare yok gibiydi. İrenbeyle görüşmeye gittik. Yaşım dolayısıyla ve ailemin kadınlarında erken menopoz durumu olduğundan aşımala vs ile kaybedek pek vaktim olmadığından direk tüp bebeğe başladık. Devletede gitmek istemedim, sanırım orada 3 kez aşılama denemeden tüp bebeğe geçmiyorlarmış kadında kesin bir problem yoksa. Devletlede uğraşmak istemedim işin aslı forumda yazanları okuyunca. İrenbedeki doktorumuz bu spermiyogram sonucu ile diğer yöntemlerle çok uğraşırsınız dedi. Bana gelince bir sorun yok gbi bende. Tüplerim kapalımı açıkmı onu bile bilmiyorum, doktor sizin tüpleriniz bana lazım değil deyince rahim filmi bile çektirmedik. Hatta boşuna çektirmeyin dedi. Düzenli kontroller, yumurta takibi, vitaminler eser miktarda hormon ilaçları vs derken iğnelerin 7. gününe geldim. Bu arada şunuda belirteyim, doktorumuz bu iki ay boyunca kullandığımız vitamin ve diğer ilaçların kromozom kırıklarını minimuma indireceğini söyledi. Aslında adamcağıza sinirleniyordum neden bu kadar süreci uzattı diye ama haklıymış sanırım. Forumda görüyorum ilk reglinde hemen iğnelerle tedaviye başlayanlarda sıkıntı çıkıyor gibi sanki. Yada ben hep o arkadaşlara denk geldim okurken.
Kısacası bende bir sorun olduğunu belirtmedi doktor. Herşey normal gidiyor dedi.

allahım inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder benimde rahim filmimde tıkalı olduğu çıktı eşimde şükür sıkıntı yoktu oyüzden tüp bebek dendi bizde direk özel ege tüp bebek merkezine gittik reglimin ikinci günü hemen başladık dediğin gibi vitain falan kullanmadım iğnelerle başladık sonra yumurta toplama transfer derken 1 kaliteli embriyo kondu ama 10.günde kanama geldi sonuç negatf şimdide ikinci denemenden önce hestorsokopi bide genetik testi yapalım dedi ... ama ne yapcam suan kararsızım hem maddi hem manevi yönden ..allahım şsteyen herkese aratmadan versin yarabbim

Olayın maddi boyutu cidden çok yıpratıcı, süreç zaten başlı başına stres. Allah hepimize yardımcı olsun. Dediğim gibi bu iğnelere başlamadan önceki iki ay boyunca vitamin ve bazı hormon ilaçları kullandırdı, yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için. Bu ay iğnelere başladım. Cuma yumurta toplanacak.bir sonraki reglimden sonra histereskopi yapılacak. Transferden tahminen 5-6 gün önce. Anladığım kadarıyla benim doktorum histereskopiyi rahime kesik atabilmek için yapıyor. Kesik atmak tutunma oranını arttırıyormuş. Bu bir ayda yumurtalar donmuş şekilde bekleyecek. Doktorumun dediği yumurta toplamadan hemen sonra koyulursa embriyolar %45 oranında bir başarı varmış, bir ay bekleyip donmuş yumurtalarla histereskopide çizik atıldıktan sonra transfer yapılırsa %70 e çıkıyormuş bu oran. Bu kadar beklememizin sebebide bu sanırım. Hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor bize. İşallah sizinde biran evvel bebişiniz olur.

Kesik atmak ne demek onu anlamadım

Kesik atmak ne demek onu anlamadım
Histereskopi esnasında rahim içine küçük kesikler atıyorlarmış. Onarıcı hücreler diye bir hücre tipi varmış rahimde. Rahim hasar gördüğünde yada bir yara olduğunda bu hücreler hızla o yarayı iyileştirmeye çalışıyormuş. Bu kesikler onarıcı hücrelerin oralarda toplanmasına neden oluyormuş. Onarıcı hücrelerinde embriyo tutunmasına yardımcı olduğu düşünülüyormuş. Hisyeroskopide yaptığı için bu işlemi bizim doktor, histereskopiyide transferden 5-6 gün önce yapıyormuş. Sanırım irenbe olarak bu şekilde bir prosedürleri var. Youtube a dr. İsmail küçük yazarsanız bu konu hakkında bir tv programında yaptığı konuşmanın videosu var. Bugün hatta şunu sordum, zaten yumurta toplamada rahmin içini tamamen görüyosunız problem yoksa neden histereskopi yapıyorsunuz dedim.

Canım genetik testi genelde sorunsuz çıkıyor.çok nadirdir anormal çıkan.ben yaptırdım ve sonuçlar temiz eşiğinde benimde.ben pıhtılaşma da yaptırdım.ama san önerim fatih şendağ.onun sitesine gir bak.orda spermler özel bi yöntemle seçiyorlar nasılım.aklımda kalmadı.ben şu an hem izmir hem İstanbul da Fatih hocayla bağlantılı işlem yaptırıyorum.Fatih şendağ izmirde muayenehanesi var ama asıl çalıştığı yer halkalı Acıbadem.bence bi araştır.bende eylülde bazı ilaçlar kullandım ekimde nasip olursa inşallah transfer yapılacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bebişlerimize kavuşalım :)

Fatih hoca izmirde hangi hastanede tüp bebek yapıyor. .yumurtaya can veren Rabbim bizede sağlıklı evlatlar nasip et yarabbim

Ne soylediler ole soyleyince Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ☺

Canım fatih hoca önceden irenbe de yağıyordu ama şimdi Acıbadem de yapıyor.ilk testleri falan izmirde ki muayenehanedinde yaptırabilirsiniz fakat yumurta toplama ve transferi mutlaka istanbulda yapıyor.internetten bak ekibi çok iyi.Umarım güzel sonuç alırım.Size yine yazarım.önümüzde ki pazartesi izmirdeki muayenehanesi gideceğim.ilk istanbula gittim ilaçları verdi izmire döndüm yumurta toplama işlemine kada
r burdanbdevam edeceğim :) inşallah herşey yolunda gider

İzmir istanbul git gel zor olmuyor mu inş. Hayırlısı olur sağlıklı bebişlerimiz olur yarabbim

Canim izmir yazmissin.. manisa da grand medical özel hastanedekii nahit ata beyi kesinlilleeeee tavsye ederim...

Ekip olarak cok anlayislilarr.. ben sahsen hollandadan gelip o doktora yaptirdim ilk denememizdi ve cok sukur tuttu...
tavsiye uzerine gittik ve hic pisman olmadikk.. doktorum o kadar anlayisli ve ilgiliydiki sok oldum.. guvenim sonsuzduu .. hollandaya geri dondugum halde bile hala ne zaman ihtiyacim olsa arar bilgi alirim rahatlatir beni..

Cok cok iyiler kesinlikle tavsiye ederim..!

Sadece yumurta ve transfer için gideceğim.ve 25 miyomumu çok şükür ki rahmimi kurtararak rahmime bişi yapmadan aldığı için ona güveniyorum.değer diye düşünüyorum.zaten biz eşimle yollar üstü kalmışız sürekli şehirler arası geziyoruz memur olduğumuzdan. O yüzden uzaklar heleki bebek için daha yakın olıyor.bakalım inşallah işler yolunda gider.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…