Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

ben karşıyaka yada alsancakta epilasyon yaptırabilirim kızlar..bildiginiz bir yer var mıdır bana önerebilceğiniz..birde arkadaslar firma isimlerini neden yazamıyoruz.özelden nasıl mesaj atıyoruz..

evet gittiğim yer cadde üstü dolmuştan önünde iniyorsun zaten
100 msj hakkım dolsun atıcam kızlar

Nets polikinlige gidip 3. seansta sonuç alanlar var bende bir kere girdim daha ama dökülmeler başladı bile zaten doktor var orada onun gözetiminde oluyor.Ciddi bi yer bornova ilköğretim o civarda .

Nets polikinlige gidip 3. seansta sonuç alanlar var bende bir kere girdim daha ama dökülmeler başladı bile zaten doktor var orada onun gözetiminde oluyor.Ciddi bi yer bornova ilköğretim o civarda .

bende başladımda kampanya varmış bakalım
ama bıyık ve çene bölgesine iğneli bulamıyorum.orda yapmadılar ben şu yüzümdekilerden kurtulmak istiyorum

canım gittiğin yeri benimlede paylaşabilir misin mesaj atamıyorum henüz ne yazıkki :/

Tum vucut 4. seansim var bu hafta :) henuz hepsi dokulmedi tabi.

Son düzenleme:
Kızlar bende düşünüyorum bu hafta alsancak mediderm e görüşmeye gitcem fiyatı görerek belirliyolarmış 1 ay dokunulmamış tüylerle gelin görüşelim dediler cumartesi gitcem buraya giden oldu mu daha önce tavsiye eden varmı?

hanımlar nereyi seçerseniz seçin başınızda mutlaka bir doktor olmasına dikkat edin.. güzellik salonları yerine hastaneleri ya da doktor çalıştıran merkezleri tercih edin.. ağda yaptırmaya gittiğimizde bile tecrübesi olmayan birine düşünce yaşanılan sıkıntıları biliyorsunuz.. lazer gerçekten ciddi yanıklar izler lekeler ve özellikle genital bölgede (yumurtalıklara yakın olması nedeniyle) kısırlığa varabilen komplikasyonlar oluşturabilmekte.. ucuza mal edicem derken ömrünüzün sonuna kadar geçmeyecek izler taşımayın...

benim ikinci seansım ve açıkçası gayet iyi bir dökülme var tavsiye edermiyim daha çok erken bence bende bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim bornova nets club

merhaba,
ben izmirde kampanyalı bir yer buldum.alexandrite ile yapıyorlarmış.istediğin kadar da seansa gidebiliyorsun.kararsız kaldım.fiyat da çok ucuz.kararsız kaldım.ne dersiniz

ben ara seansa gittim yani ikinci seansa daha bir iki gündür dökülmeler başladı sanırım memnun kalacagım gibime geliyor

İzmir Karşıyaka da dr. Deniz Şen kliniği var bilen giden var mı nolur cevap yazın lazer epilasyon merkezi

Ben ılk kez gazı ılkokulunun arkasındakı yere gıtmıstım.bırkac seans gıttım memnundum ama cok kalabalık oldugu ıcın sıkıldım.gıden bır arkadasımkn tavsıyesı uzerıne denız sene gıttım.bence orası daha etkılı oldu.arkadasımda her yerıne paket olarak yaptırdı o da cok memnun ve bıttı.

deniz sene kac seanstir gidiyosun ve arkadasin kesinlikle bitti diyo ben cok kararsizim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…