Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

ben 2009 da bornovada bi yere gittim anlaşmamız bitesiyeydi paramıda peşin verdim 3000 tl ve 3 yıl boyunca gittim ama nafile kesinlikle hiç bi yerim bitmedi bi de üstüne elimde bitesiye sözleşmemde varken artık bizde zarara giriyoruz diyip paketimi iptal ettiler .çok fazla problem yaşadım seans aralarıma başka müşteriler sıkıştırıldı yok ışın bitti yok şu oldu bu oldu .zamanıma ,parama ,sinirlerime her şeye yandım.beni bi de bi doktor buraya yönlendirmişti .siz siz olun kesinlikle böyle anlaşmayın seans seans veya en fazla 6 seans anlaşın beğenmezseniz ayrılırsınız .bana tüm güzellik merkezlerindeki uzmanlar senin tenin çok açık tüylerin koyu kolay biter dedi ama inanmayacaksınız en az 30-40 seans kol altına gittim son 1 yıldır paketimi iptal ettiklerindn gitmedim o kadar para verip ağdaya geri döndüm

Arkadaşlar ben daha önce yazmıştım. Koltukaltı olarak seans başı gidiyordum şimdi tüm genital ve tüm bacak başladım. Koltukaltında 4. Seansa gittim ve çok memnunum neredeyse yarıdan fazlası gitti. Onun için diğer bölgelere başladım. Bitiş garantili bi arkadaşım gitmişti 1 yıldan fazladır neredeyse her ay gitti ve hala bitmedi. Onun için bende seans anlaşmalıları tavsiye ediyorum. Ve 4. Seansa kadar 2-3 ayda bir gittim. 4. Ye 4 ay oldu. Güzellik salonları değilde dermatologların bulunduğu estetik merkezlerini tavsiye ederim.

fikir verebilecek başka arkadaşlar yokmu?

Merhaba
Ben kol altı denemek için baytekinbeautyclub ta alexandrite lazer cihazıyla ilk seansıma başladım.Soğutmalı sistem oldugu için hiç acı hissetmedim Çok güvenilir bir yer, çalışanlarıda güler yüzlü. Hem güzellik merkezi hem estetik poliklinik olarak doktor bey 2 clinic açmış. Şimdiden çok memnun kaldım fiyatları normal yani kol altı 400 tl ama farklı ödeme seçenekleri sunuyorlar nakit oluncada indirim yapıyorlar her 15 günde bir de kontrol seansları var onlar ücretsiz 6 seans aldım ben 2 de onlar verdiler kampanya yapmışlar bir araştırın derim.

aman allahım umarım gittiğiniz yer nerts club değildir

aman yarabbim ya benimki nets
ne oldu arkadaşım ne olur banaa söylermisin
benim gittiğim yer nets değildi ,ama ben tecrübeme dayanarak bitesiye büyüyk paralarla anlaşmalara karşıyım beğenmeyince ayrılamıyosunuz ben 3000 tl verince eli mahkum gittim hiç memnun kalmadım falan filan üstte yazmıştım zaten

korktum ya
daha öncede böyle toplu vermiştim ama araştırmadan gitmiştim
meğer makinası ıp miş bunuda biri tavsiye etti aslında bende toplu paket almayacağım diyordum boş bulundum açıkçası
allah pişmanlık vermesin inşaallah

merhaba canım bnde aylardır arastırıyorum gittiğin yerin adını bana özelden yazarsan sevinirim..

Kızlar 1 yaşındayım komple vücut istiyorum ama hiç bir yer bulamadım maalesef.. Bornovada oturuyorum nerede yaptırabilirim? Sonuç aldığınız makul ücretli bi yer var mı? Bir de neden yazın yaptırılmıyor ara veriliyor

Son düzenleme:

canım burası neresi isim olarak bende bornovada oturuyorum araştırıyorum ama bulamadım hiçbir yer yardımcı olur musun acaba

bacım 1 sene olmuş mesajı yazalı sen peki şuan durumun nasıl? ben novara 8 seans gittim yüzümü ve koluma hala aynı durumum bildiğin modern ağda yani... alyolar aradan 2 ay geçiyor benim yüz ve kol gene aynı tam 8 seans gitttim aynı tas aynı hamam ... sende bir değişiklik varmı bitirdilermi ?

bende izmir bornovada gidiyorum. 10 seans (5 normal 5 ara seans) koltuk altı + alt bacak + genital 1450tl verdm ama taksit yaptılar.bayan doktor cok tatlı gittiğime de memnunum azalma var tavsiye ederm ama isim veremiyoruz buradan :)

canımm sadece koltuk altı ne kadar bide adını verir misin oranınn:))

kaç seans sürüyor canım bende koltukaltından ck şikayetçym ya off

Bir sürü yorumlar araştırmalar.Aynı kısır döngülerden geçtim. Hala da geçiyorum. Benim tüy problemim yüzümde. Genetik, anneanneden anneye ,ondanda kızlara 20 li yaşlarda çenede beliren ve hatayla alınan alınan tüyün sakala dönüşmesi hezeyanı
Ablam ilaçla tedavi olayım dedi, baktı kilo alıyor, bıraktı. O yüzden hormon tedavisine mantıklı bakmadım. Sonra kiloyu kim verecek :)
dershaneye hazırlanırken Uşakta serap kuaför vardı (adaşım) ilk orda iğneli epilasyona başladım. O zaman lazer yeni çıkmıştı yanına yanaşılmıyordu. Ünv.yi kazanınca 2003 yılı karşıyakada bir kuaförde iğneliye devam ettim. Adını unuttum geçmiş zaman. Kılın kökünü yakmadan cımbızla çektiyse bilin ki o iş yaş. İğneyi kılın köküne batırıyor ama artık bi şekilde hissediyorsun yakılan yer onun kökü değil 2,5 sene gittim azaldı ama yanmadan çekilen tüyler yüzünden kuaförle kopamayacağımızı anladım. :)
Daha kesin çözüm için lazer araştırdım. en iyisi alexander diye okudum. Kemalpaşada pazaryerinin karşısında bir epilasyon merkezine gittim. Bir yakınım orda oturuyor. O gidiyor diye güvendim başladım. Sakal bitirdik bak bu hastamda diye benden önce gelen bir kaç hasta ile bile tanıştım. O zaman çok seviniyorsun tabi. Lazere gidip te bitti diyeni görmüyorsun ya da inanamıyorsun. 2010 da sadece yüzüme seans başı 100 tl alınca başedemedim.

Sonra Şirinyerde oturduğum için mayasenteye gittim. DR.biri vardı, test falan yaptırıyor ilk başta. Ben yaptırmadım. Sanki yapsa ilaç mı kullancam, hayır! İstersen epilasyonu kendi yapıyordu istersen hemşiresi vardı. Hemşire genelde genital bölgeler içindi tabi. Sıkı bir pazarlığa peşin diye 60 liraya falan yaptırıyordum yanlış hatırlamıyosam. Birgün seans esnasında kılların maymunlardan dolayı bize geldiğini, yüzümdeki örtününde tüylerimi tetiklediğini filan söledi. Dumur oldum. Buradan ufak ufak uzamanın vakti geldi dedim.
O sıra yeni yer ararken sire başladım. Seninkiler çoştu tabi :) Sir olmadı, her hafta gitsen istiyor kimi bugün uzuyor kimi 3 gün sonra . arada çıkanı cımbızla al. olcek iş değil. işe de girince işyeridekilerin tavsiyesi ile mediarta gittim. Bir gurup vardı. Onun indirimiyle 2012 yılında kolaltı +yüze 100 demişlerdi. Birkaç seyans gittim. Gayet temiz, düzgün bir yerdi. Randevuyu falan istediğin tarihe ertelemek sorun olmuyordu. Bir seans , bir kontrol şeklinde.

Baktım daha uygun bir yer var dediler hoop oraya. En son tüylerde artık azaldığı için likya da sıkı pazarlığa başladım. Daha önce seansa girdiyseniz pazarlıkta etkisi olur unutmayın.Sonuçta azalmış tüylere bakış açıları farklı oluyor. Kol altı + genital+yüzüm 100 lira. Hemde kredi kartıyla. E dur artık burda dedim. Daha uygun yer bulunmaz heralde. Bence seans başı gitmek daha mantıklı. Birde şu kadar seansta bitircez diyenlere inanmayın. Bi kere herkesin tüy yapısı farklı. Likyaya gittiğimde ilk dikkatimi çeken çok lüx olması. Güzellik merkezinden çok mimari tasarım yapılmış. Deli para gömmüşler. Ama parasını ben ödemediğim sürece sorun yok.
Bülent ersoy ve arkadaşları(!)nın burada epilasyon yaptırdığını bile duydum.:26: Doğrumudur bilmem.

Bacak içi 400 istiyolar, kol 150. Çok geldi aslında onları şöle bi paket yapıverseler. Burda merkezden çok çalışan Ayla hanımdan çok menun kaldım ben. Ben herkese öyle kolay ısınamam. Bu ablam tek tük atayım işim bitsin yapmıyor. kontrolde bile Atıyorda atıyor, acıyorda acıyor... Ondan başkasına randevu almıyorum zaten. Bunca epilasyon macerasından sonra yüzümde lekeler kalmadımı kaldı tabi. Kim yaptı ne ara oldu inanın bilmiyorum ama insanların konuşurken çenemdeki kıllara bakmasındansa lekelerime bakması daha iyi. Şimdilik bu kadar söyleyebilrim.

Merhabalar,
Bende komple lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum, konu ile alakalı olarak m.park ile görüştüm ve bana son teknolojinin diode olduğu ve kendilerindede bunun bulunduğunu ifade ettiler, ancak siteden edindiğim bilgilere göre çogunluk alex tercih etmiş..kafam gittikçe karıştı,bazılarının memnun olduğu yerden bazıları hiç memnun olmamış...
Yaptıranlar nerede/hangi cihaz ile/memnuniyetleri hakkında fikirlerini yazabilirlerse , bizde bunlardan faydalanabiliriz.
Teşekkür ederim.

arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum; ama sırf lazer epilasyon için izmire geldim çünkü izmirde fiyatlar inanılmaz ucuz ankaraya kıyasla.
tüm vücut yüz dahil (çeneden elmacık kemiklerine kadar) 500TL. teyzemin tavsiyesi üzerine gittim bu merkeze. çokta memnun kaldım. merak eden varsa özel mesaj atabilirim.

merhaba,
özelden gittiğin yerini adını yazabilirmisin?
Fiyat gerçekten çok ucuz. Kullanılan cihaz markası nedir acaba? Merkezde doktorlarmı var yoksa sadece güzellik uzmanlarımı var?

merhaba
gittiğin yerini adını yazabilirmisin ve hala memnunmusun.. çok acil bende yatırmak istiyorum ama çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…