• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

yarım bacak (alexl cynucure apogee )2. seansım yapıldı (aradaki kontrol atlandı)! 3 gün oldu 2. seansımın üzerinden..ama bakıyorumda bacaklarımca minik bazı tüyler beyazlamış ve çok sararmış grileşmiş gibi geldi vede o açılan tüyler sert sert.. acaba bu lazerden sonramı böyle oldu yoksa bakalarım kıldan temizlennce zaten varolan o tüyler ortayamı çıktı anlıyamadım:( eğer bunu cihaz yaptıysa bu sadece bir ilizyondan öteye gitmeyecek yani kılların rengi açılıp yapısı sertliği aynı kalacak ve başka hiçbir lazer görmeyecek dolayısıyla rengi beyazladığı içinde ..siz ne düşünüyorsunuz arkdaşlar sizce böylemidir?? yardım ltfn eğer cihazdansa sizin fikirlerinze göre hemen merkez ve cihaz değişikliği yapmam gerekecek!

Arkadaşlar önerdiğiniz düzgün bir yer var mı ?
merhabalar, kendim daha önce gitmedim fakat izmirde bir çok arkadaşımdan duydum. giden arkadaşlarımda oldu. aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söylediler. adı da şey estrella estetik. bi bakın araştırın eğer sizde izmirdeyseniz. yazmamışsınız nerde olduğunuzu bilemedim o yüzden :)

izmirde tüm vucut kampanyalı lazer epilasyon yaptıran varmı ve kullanılan lazerin markası neydi tavsiyeler bekliyoruuumm
bende düşünüyorum ve araştırıyorum da estrella estetik in adını duyuyorum hep yakın çevremden. sizlerin başka önerileri var mı acaba merak ediyorum. önemli bir konu çünkü titiz davranmak gerekiyor. korkuyorum açıkcası

Balçova Levent Özlü Kuaförün hizasında AQUAMARINE güzellik merkezi var. 8 seans tüm vücut bıyık ve sakal için gittim. 2.300 tl peşin bayıldım. Jelli epilasyon, makinesi de elipsmiş. Tavsiye etmiyorum. Jilet deydiği için de artık erkek gibi sakal çıkarıyorum. Bu 3 ay resmen sakallı bıyıklı ve kıllı dolaştım. Siz siz olun jelli epilasyon yapan bir güzellik merkezine gitmeyin. Bir kliniğe gidin ve anlaşma yapmadan önce mutlaka vücudunuzda küçük bir kısma deneme atışı yaptırın. Ben esmer tenli (çok da esmer değil sütlü kahve gibi) sert kıl kökleri olan biriyim. O kılları nasıl makine göremez anlayabilmiş değilim. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş 2 başlıkta daha bu deneyimimi yazdım. Amacım kötülemek değil ben gerçekleri yazıyorum. Bana %80 oranında kıllarımın gideceğini söylediler yarısı bile dökülmedi. Aklınızda bulunsun

arkadaslar 3 ay önce estrellada tüm vücut bitene kadar lazere basladım bikini bölgesinin üst tarafı yüzde 70 döküldü koltuk altı yüzde 20 bacaklarda da henüz cok belirgin bir şey yok. herkes iki aya zar zor cıkıyo falan yazmıs ben gayette her ay gidiyorum çıkma hızında bir değişme yok içime bi kurt düştü simdi :( ama dökülme hızı gayet iyi.

Merhaba,
bende lazer epilasyona başlamak istiyorum ama bir sürü çeşidi çıkmış. 2-3 yerle görüştüm biri ütüleme dedi biri npl midir nedir öle bişi dedi.. Kafam iyice karıştı.
Gidip memnun kaldığınız yerleri ve lazer çeşidini yazarsanız çok mutlu olurum. :)

Ben Esmira Estetik'e gidiyordum sahibi Dr. Nejdet Şişman, Alsancak Kordon'da merkez. Asla ve asla önermiyorum, özellikle lazer gibi uzun soluklu bir tedavi için. 5 yıldır gidiyorum, lazerli epilasyon için ve bugün resmen bir daha gelmeyin artık der gibi tedavi başında peşin olarak ödenmiş ve anlaşılmış bir programı sonlandırdılar kendi kafalarında. Bunu da sağlık için fazla gibi bir bahaneyle yapmaları tabiiki sesimi çıkarmamı engelledi. Bunun dışında en kötüsü her ama her randevuya gittiğimde tam saatinde orada olmama rağmen önüme geçirilen hastalar olsa gerek, bugün yine yarım saat bekletildim, tabii bunun sebebi yeni ve para getiren hastanın daha değerli olması. Annem doktoru yakından tanıyordu ve baştada onunla konuşup bu tedaviye başladık ama herhalde beni pek ciddiye alamadılar, tüm çalışanların da kendini çok ama çok beğenmiş tavırları vardı. Fazla dişli olmadığım, seviyemi düşürmek istemediğim için her seferinde anlayış gösterdim ama kesinlikle bu durumdan suistimal edildi ve beni ciddiye bile almadılar. Tedaviye başladığımda 15 yaşındaydım beni hala dünkü çocuk sanıyorlar tabii. Ama şöyle bir durum var ki müşteri ne kadar eski olursa o kadar o kliniğe bağlanır, bu yüzden de orada yaptırdığı uygulamalar bunu böyle sonlandırmaları ve tüm ciddiyetsizlikler bu durumdan bir haber olduklarını gösteriyor. Uygulamam bitmeden sonlandırıldı, sebebi sağlık değil taze para getirmeyişidir, size önerim hiç bir şart altında peşin ödemeye başvurmayın. Biz bunu yaparken samimiyete ve oradaki çalışanlara güvenerek gönül rahatlığıyla yapmıştık, insan bilemiyor tabi..o kadar çok çalışan değiştirildi ki kimin kim olduğunu bilmez hale geldik resmen. Uzun süreli bir uygulamaya girerseniz bunun sarkacağı kesindir, emin olun. Daha fazla zorlamaya çalışıp bu insanlarla muhatap olmayacağım ama çok güvenilir olduklarını düşünmüyorum. Her seferinde tedavinin kapsadığı bölgeleri unuttular, 5 yılda kim bilir kaç kadın önünde soyundum. Hala kollarımda, dizlerimde, dirseklerimde, koltuk altı ve özellikle ama özellikle bikini bölgesinde kıl çıkmaya devam ediyor ama sağlık ayağına beni geçiştiriyorlar ki ben yılda bir geleyim o halde dememe rağmen. Yapılan davranışlar genel olarak çok çirkin. Burayı asla önermiyorum, özellikle ve özellikle lazerli epilasyon için.

arkadaslar baska topice de yazdım tekrar söylüyorum. tüm vucut lazere gittim mola estetike. keske oncesi sonrası yapabilsem 2 sene boyunca gittim (4 ayda bir) komple paket anlasmıstm. hala bu var mı bilmiyorum ancak %95 olumlu sonuc aldım. %5 lik kısım incelen ve sarı tuyler. bacak , bel, yüz , göbek, meme.. hepsi gitti ve kalıcı sonuc. (1 sene gecti kıllardan tık yok) :halay:herkese tavsiye ediyorum. kıllardan cok cekmiş biri olarak herkesin faydalanmasnı isterim. cok dolandırıldım zamanında. bu gittigim 4. ve son merkezdi :KK24:

arkadaslar baska topice de yazdım tekrar söylüyorum. tüm vucut lazere gittim mola estetike. keske oncesi sonrası yapabilsem 2 sene boyunca gittim (4 ayda bir) komple paket anlasmıstm. hala bu var mı bilmiyorum ancak %95 olumlu sonuc aldım. %5 lik kısım incelen ve sarı tuyler. bacak , bel, yüz , göbek, meme.. hepsi gitti ve kalıcı sonuc. (1 sene gecti kıllardan tık yok) :halay:herkese tavsiye ediyorum. kıllardan cok cekmiş biri olarak herkesin faydalanmasnı isterim. cok dolandırıldım zamanında. bu gittigim 4. ve son merkezdi :KK24:

Canm bahsettiğiniz konu bana ümit ışığı oldu
Mola estetik kurumsal bir yermi ?
Yani heryerde varmı ?
Benim heryerim ince tüylerle kaplı üst kol sırt göğüs bu bölgelerdede etki edermi ? Ayrıca fiyatlan nasıl ?
Hangi tip lazer kullanıldı

arkadasım alexandrite ve diode kullanıyorlar bildigim kadarıyla. bana alexandrite uygulandı. Fahri mola estetik cerrah benim bildigim subesi bir tane baska var mı bilmiyorum. doktor her gün gelip kontrol yapıyor merkezde. benim işlemimi yapan estetisyen elif hanımdı. ozellikle onu tavsiye ederim cunku gercekten profesyonel biri en ufak bir yanık parcacıgı kararmam bile olmadı. şükür kurtuldum tüylerden. sizin tüyleri gidip gostermeniz ve gorusmeniz lazım. fiyatlar paket ya da seans oluyor. ben komple bitirene kadar yaptırdıgım için piyasanın baya altına fiyat almıstım. ama dedigim gibi gidersen eger en dogru kararı birlikte verirsiniz. Gözün kapalı güvenebilirsin bu iki insana. baska calısan geldiyse bilemiyorum benim tecrübem bu kişilerle. arayıp once bir sor canım. internet adresi var. alsancak %100 cafenin üst katındaydı son yer

arkadasım alexandrite ve diode kullanıyorlar bildigim kadarıyla. bana alexandrite uygulandı. Fahri mola estetik cerrah benim bildigim subesi bir tane baska var mı bilmiyorum. doktor her gün gelip kontrol yapıyor merkezde. benim işlemimi yapan estetisyen elif hanımdı. ozellikle onu tavsiye ederim cunku gercekten profesyonel biri en ufak bir yanık parcacıgı kararmam bile olmadı. şükür kurtuldum tüylerden. sizin tüyleri gidip gostermeniz ve gorusmeniz lazım. fiyatlar paket ya da seans oluyor. ben komple bitirene kadar yaptırdıgım için piyasanın baya altına fiyat almıstım. ama dedigim gibi gidersen eger en dogru kararı birlikte verirsiniz. Gözün kapalı güvenebilirsin bu iki insana. baska calısan geldiyse bilemiyorum benim tecrübem bu kişilerle. arayıp once bir sor canım. internet adresi var. alsancak %100 cafenin üst katındaydı son yer
Anladim canm bahsettiğiniz yeri arastıricam ankarada ablam var sık gidiyorum ama antalyadada varsa dah iyi olır bnm için siz hangi bölgeleri yaptınız ? Ve seans fşyatı ne kadardı ?

ankarada degil alsancak izmirde dedigim yer canım. yurtdısından bile gelenler var cerrah için. ben komple vucut yaptırdım ve seans fiyatı hakkında bir bilgim yok bitene kadar anlasytım 4 sene once. simdiki fiyatları bilemem ancak 2. seanstan sonra 7-8 ayda bir gidersin zaten cunku cıkmıyor. cıkanlar da tüm seklinde oluyor o zaman arayıp randevu alıyorsun.fiyat bilgisi yok maalesef güncel fiyatlarını arayıp ogrenebilirsin.

Ben alt bacak ve genital için İzmir Egepol Hastanesi'ne gidiyordum. Yukarıda da yazmıştım zaten. 3 Seans ve 3 ara seans bitti. Son ara seansın üstünden daha 4 gün geçti. Zaten 3 seansta bitme garantisiyle gitmiştim, bu durumda bitmiş oluyor. 3 ay kadar bekleyip tüğ çıkarsa belki 4. seans düşünebilirim. Bacaklarımda şu an itibarı ile kalan 3-5 tüğü temizlemeden etek giyebiliyorum. Kaln 3-5 tüğ de çok ince zaten. Ancak, halen batık lekeleri var. Zamanla geçecekmiş. Doktorun ismini vermeyeyim, ama, haala o hastanede çalışıyor, ona çok güveniyorum...
Merhabalar özelden ücret ve doktor bilgisi verir misiniz 😊

Back