Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar gittiğiniz yerleri ve aldığınız sonuçları bizimle paylaşabilir misiniz? =)
Deneyimli arkadaşların görüşlerine ihtiyacımız vaaar.
Teşekkürler..
gerıye donup bakarsanız bızde tam bunu yapıyoruz zaten...
Emin ol o mesajı yazmadan geriye dönüp baktım canım, hatta tüm forumu okudum!
Ancak sen de dikkat edersen eğer sadece 6 sayfa var, ''İzmir'' konu başlığı için de az bir miktar bence. Sonuçta tavsiye ve görüşler önemli...
Bu nedenle böyle iğneleyici laflarla bu forumu doldurmak yerine işe yarar şeyler yazsan diyorum.
Bu arada, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Sırf senin hatrına :) tekrar baktım ama yok canım ne yazık ki..
İlk yazdığım mesaja bakacak olursan eğer, benim arkadaşlardan öğrenmek istediğim tavsiye edilecek merkezler ve oradan nasıl sonuç aldıkları..
Kontrol seansı var mı yok mu değil yani. Basitçe, hedef ve sonuç soruyorum. O yüzden seninkini de pek işe yarar bulmadım ne ne yazık ki..
Bir başlık açılıyor -ki bence gayet güzle bir başlık- ancak devamı gelmiyor, unutuluyor. Bu başlığı hareketlendirmek, cevap sayılarını artırmaya yönelik bir hareket benimkisi. Ama anlayana tabi.. O yüzden diyorum, bu tarz şeylere gerek yok. Yazdığım ilk mesaja öyle bir cevap vermene ise 'hiç' gerek yok.
Bu konuda sana yazacağım son mesaj bu canım.
Konuyla alakalı olarak yardımcı olan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler
hastahanelerde genellikle tek tip cihaz kullanılıyor.. tek tip cihaz %100 sonuç vermiyor... herkesin tüy yapısı farklı olduğu için tüm cihazları elinde bulunduran polikliniklere gitmek daha doğru bence... ben Balçova da bir kliniğe gidiyorum 3.seansım bu gayet memnunum...koltuk altım bitti diyebilirim zaten ilk seansta tüylerimin yarı yarıya inceldiğini gözlemledim... özellikle en hoşuma giden şeyde jiletleme asla yapmıyorlar. seanstan 10gün sonra kontrole gidiyorum dökülmeyenler varsa atış yapılıyor ücretsiz... fiyatları da bana göre uygun ama paket diye bir sistemleri yok seans başı çalışıyorlar... koltuk altı 50tl genital 125tl bacaklarda 300tl ama hepsine aynı anda başlarsanız yardımcı oluyorlar.. tavsiye ederim...
Ben Alsancak'ta bir yere gidiyorum. 4 seansa 3 kontrole gittim ve çok memnunum.
Benim bacak ve özel bölgemde sürekli batıklar oluyordu. Ben de onları sıkmaya çalışıyordum ve sonuç olarak da hepsi yara oluyordu. Ne şort ne etek giyebiliyordum bugüne kadar.
Hele ki denize... Aman deniz denince kaçıyordum .
1 senedir çok rahatım.
Özel bölge, tüm bacak, koltukaltı, göbek (bir kaç tane tüyüm var sadece), göğüse 350 lira veriyorum ama tanıdıktan dolayı indirimliyim biraz.
İsteyen olursa özel mesajla gönderebilirim yerin ismini.
Arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım.size tecrübemi anlatayım
bi arkadaşaımın tavsiyesiyle alsancakta bi merkeze gittim sadece koltuk altı için.acı o anda biraz oluyor fakat sonra hemen geçiyor.tüyler bi on gün kadar dökülmedi ama sonra tek tek döküldü ve şimdi 3 haftadır hiç tüy yok.yapan bayan tüyler çıkıp seni rahatsız etmeye başladığı zaman gel demişti onun için 2.seansa daha gitmedim ama çooook memnunum ki haftada iki kez makinayla alırdım çok rahat ve fiyatıda çok iyi seansı 50 tl.
mrb kızlar,geçmişi okudum fakat ben yaptırdım tamamen bitti diyen görmedim.ilk seasntan çok memnun olabilirsiniz bu çok normal,çünkü etkisini hemen gösteriyo...ben koltukaltıma 10-12 fln yaptırdım heralde,şu gazi ilkokulunun arkasındaki yer var ya 5.katmı ne oraya.en son artık %50 indirime düşmüşlerdi çünkü bitmedi...kalınlar gidiyo güzel bi şekilde..peki ya inceler??
onlar kaldı...bende bıraktım artık gitmiyorum sıkıldım çünkü bitmiyo...halbuki 6-8 seans demişlerdi,elimde ne para ödedeiğime dair bi makbuz ne sözleşme hiçbişey yok,yani hiçbirşeye hak iddia edemem..
ha bu arada cihaz alex... ti.ince kıllara iyi gelmiyor bence.geçenlerde kıbrıs şehitlerinin girişinde seviç pastanesinin üstündeki yerle mailleştim.dedim böle böle ben daha önce gittim,işte gelmeniz lazım,yapılan dozu bilmemiz lazım,fln filan..
ben bu konuda malesefki hiçbiyere güvenmiyorum...iğnelimi yaptırsam diye düşünüyorum.başka bi şehirde spor hocam vardı,kadın önümüzde soyunurdu heryerini görürdük,ve bebek cildi gibiydi her yanı,iğneli yaptırmıştı....çok acırsa emla krem süreriz olmadı...bilmiyorum yaa bende hala kararsızım....
dediğin yere bende gittim cnm,tarifine göre orası,3 seans gittim ama ben koltuk altı değil genital bölgeyeye,hiç bir fark olmayınca bıraktım.
başka bir yerde yaptırdım 6 seans ve 1 tek tüy dahi çıkmadı ayni bölgede, yalnız ayni alet değildi ,onun için diyorumki kıl yapısına göre alet ve yapan kişi çok önemli..bende ince kılda çıkmadı hiç arkadaşımdada ayni şekilde ,ben memnunum açıkçası.
dediğin yere bende gittim cnm,tarifine göre orası,3 seans gittim ama ben koltuk altı değil genital bölgeyeye,hiç bir fark olmayınca bıraktım.
başka bir yerde yaptırdım 6 seans ve 1 tek tüy dahi çıkmadı ayni bölgede, yalnız ayni alet değildi ,onun için diyorumki kıl yapısına göre alet ve yapan kişi çok önemli..bende ince kılda çıkmadı hiç arkadaşımdada ayni şekilde ,ben memnunum açıkçası.
cnm tam olarak nerede
Canım ya bana da özelden gittiğin yeri msj atabilirmisin?arkadaşım ya sana zahmet banada özelden adresini atarsan memnun olurum.bende daha önce ıpm e gitmiştim azalttı baya ama hala var.senin gittiğin yere bende gideyimdde kurtulayım bari...