dediğin yere bende gittim cnm,tarifine göre orası,3 seans gittim ama ben koltuk altı değil genital bölgeyeye,hiç bir fark olmayınca bıraktım.
başka bir yerde yaptırdım 6 seans ve 1 tek tüy dahi çıkmadı ayni bölgede, yalnız ayni alet değildi ,onun için diyorumki kıl yapısına göre alet ve yapan kişi çok önemli..bende ince kılda çıkmadı hiç arkadaşımdada ayni şekilde ,ben memnunum açıkçası.
arkadaşlar özelden yer adresi ismi rica ettiklerim göndermeyi unuttular sanırım rica ediyorum paylaşırmısınız özelden
Netz polikinlk bornova.. oraaya gidip memnun olan hiç tuy kalmayan kişiler gördm . bende başlıcam önmzdeki ay.yazarım gelişmeleri...
eskiici bende bornovada bir tıp merkezine gidiyorum bir bölgem tamamen bitti
şimdi diğer bölgede 3. seanstayım çokta memnunum benimle iletişime geçebilirsin.
Arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım.size tecrübemi anlatayım
bi arkadaşaımın tavsiyesiyle alsancakta bi merkeze gittim sadece koltuk altı için.acı o anda biraz oluyor fakat sonra hemen geçiyor.tüyler bi on gün kadar dökülmedi ama sonra tek tek döküldü ve şimdi 3 haftadır hiç tüy yok.yapan bayan tüyler çıkıp seni rahatsız etmeye başladığı zaman gel demişti onun için 2.seansa daha gitmedim ama çooook memnunum ki haftada iki kez makinayla alırdım çok rahat ve fiyatıda çok iyi seansı 50 tl.
Ben Alsancak'ta bir yere gidiyorum. 4 seansa 3 kontrole gittim ve çok memnunum.
Benim bacak ve özel bölgemde sürekli batıklar oluyordu. Ben de onları sıkmaya çalışıyordum ve sonuç olarak da hepsi yara oluyordu. Ne şort ne etek giyebiliyordum bugüne kadar.
Hele ki denize... Aman deniz denince kaçıyordum .
1 senedir çok rahatım.
Özel bölge, tüm bacak, koltukaltı, göbek (bir kaç tane tüyüm var sadece), göğüse 350 lira veriyorum ama tanıdıktan dolayı indirimliyim biraz.
İsteyen olursa özel mesajla gönderebilirim yerin ismini.
dediğin yere bende gittim cnm,tarifine göre orası,3 seans gittim ama ben koltuk altı değil genital bölgeyeye,hiç bir fark olmayınca bıraktım.
başka bir yerde yaptırdım 6 seans ve 1 tek tüy dahi çıkmadı ayni bölgede, yalnız ayni alet değildi ,onun için diyorumki kıl yapısına göre alet ve yapan kişi çok önemli..bende ince kılda çıkmadı hiç arkadaşımdada ayni şekilde ,ben memnunum açıkçası.
eskiici bende bornovada bir tıp merkezine gidiyorum bir bölgem tamamen bitti
şimdi diğer bölgede 3. seanstayım çokta memnunum benimle iletişime geçebilirsin.
Kızlar reklama giriyor diye biliyorum bu yüzden yazmıyorum özel msj atıcam size
eskici gittiğim yer tıp merkezi koltukaltı benm 3 seansta bitti fakat birkaç tane kaldı onlara kışın tek seans yapıcaz.
seansına 60 veriyorum
özel bölge ve bikini dahil 180 lira canım
cihazda alex
msj atamıyorum şuan sen bornovadamı oturuyorsun?
özkanlar migrosu geçince gittiğim yer
msj hakkım olsun atıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?