Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

ecek83

Lütfen tavsiyeni bekliyoruz... :)

arkadaşlar özelden yer adresi ismi rica ettiklerim göndermeyi unuttular sanırım rica ediyorum paylaşırmısınız özelden

Netz polikinlk bornova.. oraaya gidip memnun olan hiç tuy kalmayan kişiler gördm . bende başlıcam önmzdeki ay.yazarım gelişmeleri...

Kızlar merhaba karşiyakada deniz şen polikliniği ve özel izmir hastanesine giden oldu mu? Deniz sende epicare hastanede ise yeni soprana diod acısız lazer varmış çok kararsız kaldım

Netz polikinlk bornova.. oraaya gidip memnun olan hiç tuy kalmayan kişiler gördm . bende başlıcam önmzdeki ay.yazarım gelişmeleri...

Ben de ekim başı başlamayı düşünüyorum.
Bornova'da olduğumdan daha cazip geldi açıkçası ama adını hiç duymadım forumlarda :/
Burası hakkında başka bilgin var mı acaba?

netz polikinlik neredeymiş hadi bakalım bende aslında kışın bıyık ve çeneye iğneli yaptırmak istiyorum iğneliye gidip sonuç alan arkadaşlar varmı aranızda

eskiici bende bornovada bir tıp merkezine gidiyorum bir bölgem tamamen bitti
şimdi diğer bölgede 3. seanstayım çokta memnunum benimle iletişime geçebilirsin.

şimdi diğer bölgede 3. seanstayım çokta memnunum benimle iletişime geçebilirsin.

İlksev merhaba,

Yardımın için teşekkürler öncelikle..

Bir süredir lazer konusunda kafam çok karışıktı ve Bornova tarafları da daha cazip geliyordu açıkçası.
Ama şu an soprano xl yaptırmayı düşünüyorum ve bir yer buldum İzmir'de, ekim gibi başlamayı düşünüyorum (henüz görüşmeye gitmedim sadece telefondan bilgi aldım gerçi ama yakında gidicem..)
Fakat yine de gittiğin yerle ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim. Mesela gittiğin merkez belli ki iyi bir yer, tıp mekezi diyorsun.. Alex mi var sadece? Hangi bölge tamamen bitti ve kaç seans sürdü? Bir de fiyatlar çok uçuk mu? :)

Cevaplarsan çok memnun olurum, teşekkürler..

Son düzenleme:

canım gittiğin yeri adres ve diğer iletişim bilgilerini özelden yollayabilir misin? ben özelden mesaj atamıyorum, 100 ileti yollamış olmak gerekiyormuş. abuk sabuk yazarak 100'e tamamlıcam en son mesajlarımı yaaaa (

canım bana özelden yazabilir misin yeri. bir de "Özel bölge, tüm bacak, koltukaltı, göbek" diye belirtmişsin ben de tam aynı yerleri yaptırmak istiyorum. fiyat olarak ortalama ne kadar deniyor belirtirsen çok sevinirim :)

gittiğin yeri özelden yazma şansın var mı acaba? çok memnun olurum.

gittiğin yeri mesaj atma şansın var mı acaba? şuan en etkilendiğim paylaşımlardan bilgi alarak önce bir etüt yapmak istiyorum. çünkü sonuçta hem para hem zaman hepsinden önemlisi sağlık söz konusu. teşekkürler

merkez isimlerini burda yazmak yasak değilse memnun olanlar yazabilir mi ya lütfenn

Kızlar reklama giriyor diye biliyorum bu yüzden yazmıyorum özel msj atıcam size
eskici gittiğim yer tıp merkezi koltukaltı benm 3 seansta bitti fakat birkaç tane kaldı onlara kışın tek seans yapıcaz.
seansına 60 veriyorum
özel bölge ve bikini dahil 180 lira canım
cihazda alex

Tatlım çok sağol, bekliyoruz o halde mesajını

msj atamıyorum şuan sen bornovadamı oturuyorsun?
özkanlar migrosu geçince gittiğim yer
msj hakkım olsun atıcam :)

msj atamıyorum şuan sen bornovadamı oturuyorsun?
özkanlar migrosu geçince gittiğim yer
msj hakkım olsun atıcam :)

Peki canım sorun değil :)
Evet, Taşkent yani Migros'un arka tarafları oluyor orada oturuyorum.
Bayaa yakın desene :)

ben alsancakta bir yere gittim alsancak limannın karşısında doktor var plastik cerrah
eski pirpirim şimdiki anforanın üstü 5. kat
her çeşit cihaz var size uygun olanı değiştirerek kullanıyorlar temiz bir yer
yer için sorun yaşarsanız daha nette tarif ederim şimdilik bu kadar yazdım
sevgiler

ilksev ve ecek83 banada özelden atarmısınız
kızlar birde benim için ulaşımda önemli ara sokakta olursa bulmam zor olur hani durağa yakınmı inince ne kadar yürümem gerek anlatırsanız bulmam kolay olur malum görme engelli için merkezde olması önemli
arkadaşlar bu arada da bıyık çene ve kaşada iğneli yaptırmayı düşünüyorum memnun kalanınız varmı?tabi bunun içinde yer tavsiyenize ihtiyacım var ben ankaradan geldim de izmirde bildiğim hiç bir yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…