• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmirde tüm vücut lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarıım?

arkadaşlar benim de acilen lazere başlamam gerekli.10 sene oldu,batık problemim var.gitmediğim dr kalmadı.artık ümidimi yitirdim ama lazer umarım çözüm olur.ben estetiği geçtim sağlığımı kazanmak istiyorum.şuan dahi canım yanıyor.bana yardımcı olursanız,özel msj da yazamıyorum.alsancaktaki soğuk-acısız uygulaması olan yere gitmek istiyorum.fiyatta da yardımcı olabileceklerini yazmışsınız.umarım kesin çözüme kavuşurum.

ama bana 10 gün sonra kontrole gel gibi bişey söylemediler mayıs için sanırım seans için randevu verdiler.

hmmm... ben seansa gıttıkten 10 gun sonra kontrol seansına gıdıyorum kalanlar varsa onlarada atıs yapılıyor tekrar.. sonrada seansa gıdıyorum.. ama dedıgım gıbı lazare basladıgımdan bu yana aralarda kendım hıc mudahale etmedım

hmmm... ben seansa gıttıkten 10 gun sonra kontrol seansına gıdıyorum kalanlar varsa onlarada atıs yapılıyor tekrar.. sonrada seansa gıdıyorum.. ama dedıgım gıbı lazare basladıgımdan bu yana aralarda kendım hıc mudahale etmedım

peki onlarmı söyledi kontrol için gelmeni yoksa kendiliğnden mi gidiyorsun.

Arkadaşlar sakın paket uygulaması yada kampanya adı altında uygulama yapan yerlere inanmayın ben bundan 2 yıl önce bir güzellik salonuyla anlaştım ıpl denilen bir foto epilasyon ile yaptılar her bölgemi önce jiletlediler sonra yaptılar önce azaldı gibi oldu sonra çoğalarak çıktı meğer kullandıkları cihaz etkisiz ve geçersizmiş ve her seansta yaptıkları jilet uygulaması ile bölgelerimi çoğaltmışlar lazer epilasyon sağlık bakanlığına bağlı çalışan polikliniklerde yapılacakmış şimdi bir poliklinikte karşıyaka da novara polikliniğinde başladım 3 tane şubeleri var balçoda ve alsancakta kullandıkları cihaz alexandrite nd-yag diot çok memnunum çalışanlar çok tatlı ve ilk seansta bile farkı farkettim ara kontrol seansları var ücretsiz olarak seans aralıklarında hiçbir uygulama yapmıyolar ve gerek duymuyorum yüz bölgemde lekeler vardı öncede lekelerimde kayboldu herkese izmir de lazer yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.

merhaba bende oraya gidiyorum k.yakaya ilk seansa gittikten sonra mayısa randevu verdiler. ara seans kontrol gibi bişey demediler. ne yapmalıyım sence arayıp söylemelimiyim.yardımcı olursan sevinirim.

merhaba bende oraya gidiyorum k.yakaya ilk seansa gittikten sonra mayısa randevu verdiler. ara seans kontrol gibi bişey demediler. ne yapmalıyım sence arayıp söylemelimiyim.yardımcı olursan sevinirim.

bak bende ayni yere gidiyorum ara bi sor bence belki atlamislardir sana soylemeyi..

bak bende ayni yere gidiyorum ara bi sor bence belki atlamislardir sana soylemeyi..[/QUOTE

kontrolü hangi bölge için gidiyorsun ben genitalden söz ediyorum. orda çalışanlardan birisinin yengesi benim arkadaşım ona sordum yüz bölgesi için olabilir dedi....

bak bende ayni yere gidiyorum ara bi sor bence belki atlamislardir sana soylemeyi..[/QUOTE

kontrolü hangi bölge için gidiyorsun ben genitalden söz ediyorum. orda çalışanlardan birisinin yengesi benim arkadaşım ona sordum yüz bölgesi için olabilir dedi....

ben komple bacak yuz ve genıtal ıcın gıdıyorum

memnunmusunuz gittiğiniz yerden ve ücret ne kadar ödüyorsunuz ?

ben çok memnunum tek seansa gitmeme rağmen. hele şuandaki azalmaları görünce daha da mutlu oluyrum.şimdilik sadece genitale gidiyorum. genital için 80,00 tl veriyorum bikini çizgisi içinde 20 verdim toplam 100 ama değiyor.gitmeni tavsiye ediyorum.

memnunmusunuz gittiğiniz yerden ve ücret ne kadar ödüyorsunuz ?

memnunıyet sanırım kısıye gore degısıyor.. ılk seanslar oo muhtesem dıyor ınsan.. ama devamında oyle olmuyor malesef. ben 8. seansıma gıtmıs olmama ragmen hala bıtmedı.. ama ten rengım bugday oldugu ıcın ve yazdan bronz oldugum ıcın bıraz daha gecıktı sanırım...

ama merkez cok basarılı.. hersey doktor kontrolunde.. bıraz pazarlıkla ıyı fıyat alınabılıyor.. ben genıtal komple bacak ve yuz ıcın gıdıyorum seans bası 500 verıyorum

Canım nereye gidiyorsun sanırım merkez adlarını burdan paylaşamıyoruz özelden mesaj atarmısın :) bir de yazın yaptırmak tehlikeli diye bir merkez söylemişti lekeler olabilir diye. Bende düşünüyorum ama hala merkeze karar verip başlayamadım.

kızlar bende koltukaltı genital bölge göbek we belime lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ancak gerçekten sonuç kesin mi merak ediyorum yaptıran arkadaşlardan cewap bekliyorum lütfen..teşekkürler

Arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım.size tecrübemi anlatayım
bi arkadaşaımın tavsiyesiyle alsancakta bi merkeze gittim sadece koltuk altı için.acı o anda biraz oluyor fakat sonra hemen geçiyor.tüyler bi on gün kadar dökülmedi ama sonra tek tek döküldü ve şimdi 3 haftadır hiç tüy yok.yapan bayan tüyler çıkıp seni rahatsız etmeye başladığı zaman gel demişti onun için 2.seansa daha gitmedim ama çooook memnunum ki haftada iki kez makinayla alırdım çok rahat ve fiyatıda çok iyi seansı 50 tl.

bornovada hükümet konağının arkasında bi yer var. konak şeklinde :) orası da gayet iyi

hmm bura bana baya yakın
siz gittinizmi yada gidipte sonuç alan birilerini mi tanıyorsunuz?daha önce ankarada gittiğim yer gerçek lazer olmadığı gibi koltuk altımıda yakmış şu an leke varmış.dolayısıyla öyle heryere cesaretim yok gitmeye detaylı vilgi verirseniz memnun olurum.

Okudugum yorumlarda hep Izmir de en iyi sifa hastanesi demisler.komple fiyati 900 tl yazmislar.bu seans fiyatimi.bitirene kadar mi.
Ayrica koltuk altimda kararma var gecermi lazerle..

Okudugum yorumlarda hep Izmir de en iyi sifa hastanesi demisler.komple fiyati 900 tl yazmislar.bu seans fiyatimi.bitirene kadar mi.
Ayrica koltuk altimda kararma var gecermi lazerle..

merhaba kızlar siteye yeni üye oldum. izmirde en sağlıklı 2 yer öğrendi. narlıdere ve bornovadaymış . insan ürküyor biraz hijyen zararı konusunda neticede. kararsız kaldım:S

Back