Ben hemşireyim virüs dönemlerinde çok kötü oldum. Geceleri uyuyamıyordum, sürekli titriyordum. Hatice Topçu Ersoyu internetten buldum. İşe gittiğim için online yardım aldım, ilk başta online pek sıcak gelmedi ama Hatice hanım çok ilgiliydi çok memnun kaldım umarım su virüs bir an önce geçer
Kızım içine kapanıktı okula zorla gidiyordu evden çıkmıyordu ders çalışmıyordu bizimle hiç konuşmuyordu. Belkıs Abacıyı bi dost tavsisiyle buldum 6-7 seans sonunda kızım bize anlatmadığı şeyleri ona anlatmaya başladı. Belkıs hanım çok içten ve iyi niyetli kızımla da çok iyi anlaştılar
Ben hemşireyim virüs dönemlerinde çok kötü oldum. Geceleri uyuyamıyordum, sürekli titriyordum. Hatice Topçu Ersoyu internetten buldum. İşe gittiğim için online yardım aldım, ilk başta online pek sıcak gelmedi ama Hatice hanım çok ilgiliydi çok memnun kaldım umarım su virüs bir an önce geçer
Kızım içine kapanıktı okula zorla gidiyordu evden çıkmıyordu ders çalışmıyordu bizimle hiç konuşmuyordu. Belkıs Abacıyı bi dost tavsisiyle buldum 6-7 seans sonunda kızım bize anlatmadığı şeyleri ona anlatmaya başladı. Belkıs hanım çok içten ve iyi niyetli kızımla da çok iyi anlaştılar
Şeytan diyor ki git Sağlık Bakanlığı'na şikayet et bu ahmet patlasın ! Len kıt akıllı madem bir halt yiyorsun neden çakma adresle değil de kendi adresinle üyelik alıyorsun, hiç mi kafan çalışmıyor bunlara. İsmi geçen psikologların konu ile direk alakası bulunmadığını düşünüyoruz. Sorun o merkezde çalışan ahmet denen sözde hoca hoca denen bir bozuntunun marifetidir.
Cimer'e şikayet edecekseniz bunları edin işte...
Doktor Bilgini ile İzmir psikolog listesini inceleyebilirsiniz. Biliyorum bu arayış çok zor bir süreç. Eşimle bende çok zorlanmıştık. Doktor Bilgini ile uzmanların yorumlarını incelip, kolay randevu alabiliyorsunuz. İsterseniz ücretsiz ön görüşme bile yapabilirsiniz. Biz faydasını gördük. Herkese tavsiye ederiz.
İzmir de çok memnun kaldığım ve bir çok kişiye önerip hepsinden olumlu geri dönüşler aldığım kurumsal psikolojik danışmanlık merkezi Yankı Psikoloji ihtiyacı olanlar inceleyebilir.