İzmir'de riskli gebelik uzmanı arıyorum

Premete

Mete ve Tolga'nın annesi
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
1.755
29
318
45
Malatya
Merhaba arkadaşlar. Rahim içi gelişme geriliği nedeniyle 7 aylık doğum yaptım ve sonrasında maalesef bebeğimi kaybettim. En kısa zamanda ikinci gebeliği düşünüyorum çünkü bu acıya başka türlü katlanabilmek mümkün değil. Bana önerebileceğiniz riskli gebelik uzmanı bir kadın doğumcu var mı?

Allah sabır versin canımmmm
9 eylülde Serkan diye bir dr.dan bahsetmişti ikizleri olan arkadaşım , ben de ona gidecektim bi ara .. onun iyi olduğunu ve randevularının bayaa dolu olduğunu duydum yine aynı arkadaşımdan ..
bir de benim takibimi yaptırdığım irenbede riskli gebeliklerde danışılan soner bey var , ben 1 kere göründüm kendisine ama çok bilgili ve sakin bi yapısı var ..
inşallah Rabbim mis kokulunu kucağına zamanında ve sağlıcakla kavuşturur ....

Teşekkür ederim canım. Allah benim yavrumun ömrünü sizlerinkine versin. Oğlun çok tatlı maşallah. ınşallah Allah'ım bana da sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder.

Merhabalar, doktor olarak size Kahraman Kolday'ı önerebilirim. ızmir-Alsancak da muayanesi.
Umarım güzel haberlerinizi alırız,Sevgiler..

Benim ilk gebeliğimde doktorum Kahraman Bey'di. Kendisinden çok memnunun yine ona gitmek isterim fakat gebelikte herhangibi bir risk oluştuğu zaman hastanede yatmak gerektiğinde veya küvez ihtiyacı doğduğunda üniversite hastanesinden bir doktorun hastası olmak gerekiyor. Nitekim Kahraman Bey beni gebeliğimde sorun çıkınca Ege Üniversitesinden bir Prof'a yönlendirdi ama o kişi baştan beri ona gitmediğim için benimle ilgilenmeyi istemedi. Şimdi tekrar o riske girmek istemiyorum. Üniversite hastanesinden bir pareontologa gitmek istiyorum.

bende ıkız bebeklere hamıleyım yukarda saydıgınız ısımlerı bende duydum ben mert kazandı yı sıddetle tavsıye ederım ege unıversıtesınde hoca hem bır sorun olursa unıversıtede mudahale ımkanları dah cok ben ozel olarak gıdıyorum cok ılgılı ogleden sonraları unıversıtede ozel bakıyor tavsıye ederım ıstersenız telefon numarasını verebılırım

Canım Allah ikizlerine sağlıkla kavuştursun. Mert Kazandı'nın dışarıda özel muayenehanesi var mı yoksa sadece üniversitede mi bakıyor. ılk doğumumu Ege'de yapmıştım o yüzden bende pek güzel anıları yok. Doğumhanenin önünden her geçişimde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Şimdi genetik araştırmam da Ege'de yapılıyor. Bornovada oturuyorum aslında evim de Ege'ye yakın ama bir türlü Ege mi Dokuz Eylül mü karar veremiyorum.

Hımmm ege ünv den Mert Kazandı ve Kent hastanesinden Namık Demir..Aklımda olsun...a.s

hem ekonomik hemde tecrübeli olsun istiyorsan Sefa Kurtu öneririm para canlısı olmayan amacı sadece sağlıklı doğum yaptırmak olan bi doktor muaynanesi alsancak camisinin karşısı ücretlerini ve yaklaşımını görünce daha sağlıklı karar verirsin umarım yardımcı olabilir.

yakup eratayı öneriririm. opr doç dr yakup erata. alsancakta zara yanında muayenehanesi. twigy var köşede onun yanındaki apartman. çok süper doktor. özellikle bu konularda uzman

Ca
bende ıkız bebeklere hamıleyım yukarda saydıgınız ısımlerı bende duydum ben mert kazandı yı sıddetle tavsıye ederım ege unıversıtesınde hoca hem bır sorun olursa unıversıtede mudahale ımkanları dah cok ben ozel olarak gıdıyorum cok ılgılı ogleden sonraları unıversıtede ozel bakıyor tavsıye ederım ıstersenız telefon numarasını verebılırım
nm merhaba bana mert beyın nosunu verebılırmısın

Back
X