İZMİRDE RAPOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bsrsln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
3
-10
Arkadaslar herkese merhaba yeni dogum yaptim ve devletin verdigi 8 haftalik analik iznim bitti bebegime bakacak kimsem yok ailemle ayni sehirde degilim maddi durumumuz da iyi olmadigi icin ucretsiz izne cikamiyorum izmirde heyet raporu yazacak doktor konusunda yardimci olabilcek kimse var mı? Yazabilecek doktor konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Neden yazsın ki doktor bir iki günlük bir durum değil sonuçta.
Bir de geç kalmışsınız sanki bu durumu düşünmek için izin bitti diyorsunuz
Merhaba bitmesine az kaldi anlaminda yazdim 1 hafta sonra is basi yapmam lazim sanirim kendimi yanlis ifade etmisim. Cogu kisi bu sekilde heyet raporu aliyor doktordan o yzuden belki bende alabilirim diye dusundum

Bu yuzden rapor alamazsiniz ki. Ayrica heyet raporunu sağlık bakanliginin onayladigi tam tesekkullu ozel ve devlet hastanelerinden alabilirsiniz. Devlet hastanesinden alabileceğinizi sanmıyorum. Onaylanam ozel hastaneleri bulun, derdinizi anlatin, belki yardimci olurlar. Cok fazla umitlenmeyin. Heyet raporu kolay alınabilen birsey olsaydi kotu niyetle kullanilirdi, herkes hem bebegine bakar hem maasini alabilirdi.

Arkadaslar herkese merhaba yeni dogum yaptim ve devletin verdigi 8 haftalik analik iznim bitti bebegime bakacak kimsem yok ailemle ayni sehirde degilim maddi durumumuz da iyi olmadigi icin ucretsiz izne cikamiyorum izmirde heyet raporu yazacak doktor konusunda yardimci olabilcek kimse var mı? Yazabilecek doktor konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Kendinize kanunsuz olmayan kalıcı bir çözüm bulun hanımefendi. Yumurta kapıya gelince yasal olmayan şeyleri aramayın. Heyet raporu evde çocuk bakın diye verilecek bir rapor değil.

Bu yuzden rapor alamazsiniz ki. Ayrica heyet raporunu sağlık bakanliginin onayladigi tam tesekkullu ozel ve devlet hastanelerinden alabilirsiniz. Devlet hastanesinden alabileceğinizi sanmıyorum. Onaylanam ozel hastaneleri bulun, derdinizi anlatin, belki yardimci olurlar. Cok fazla umitlenmeyin. Heyet raporu kolay alınabilen birsey olsaydi kotu niyetle kullanilirdi, herkes hem bebegine bakar hem maasini alabilirdi.
Bu rapor öğretmenler arasında o kadar yaygın ki,ben ücretsiz izin aldığımda öğretmen arkadaşlarım yadırgamışlardı beni🤦🏻‍♀️Konu sahibi muhakkak bulursunuz çünkü çok fazla alan var,ama mümkünse bakıcı bulmaya çalışın

heyet raporu diyelim ki aldınız en fazla 1 aylık ya sonra ?
anneanne babaanne bakacak kimse yok mu
ya varsa hakkınız ücretsiz izin ya bakıcı yada işten çıkmak
heyet raporu kolay kolay alınmaz alsanızda o da süreli 3-5 ay değil ki ? olsa bile yine bebeği birilerine emanet edeceksiniz

Bu rapor öğretmenler arasında o kadar yaygın ki,ben ücretsiz izin aldığımda öğretmen arkadaşlarım yadırgamışlardı beni🤦🏻‍♀️Konu sahibi muhakkak bulursunuz çünkü çok yaygın olan bir şey,ama mümkünse bakıcı bulmaya çalışın
Gercekten mi? Cok sasirdim ya. Üniversitede son finale giremeyecek kadar kotuydum, finale girmeden butunlemeye giremiyorduk. Ancak rapor alirsam butunlemeye girebilirdim. Doktor rapor israrla vermedi, ilac yazdi yolladi. Alt taragi 1 gunluk rapordu

Doğumunuzu yaptıran dr ile görüşün tabi özelde ise yardımcı olacağını düşünüyorum ama devlet hastanesinde ise uzun soluklu (30) rapor vermiyorlar. Özel hastaneleri araştırın sadece.

Bu rapor öğretmenler arasında o kadar yaygın ki,ben ücretsiz izin aldığımda öğretmen arkadaşlarım yadırgamışlardı beni🤦🏻‍♀️Konu sahibi muhakkak bulursunuz çünkü çok fazla alan var,ama mümkünse bakıcı bulmaya çalışın
Bir tanesine denk gelsem veren doktoru da o kişiyi de çatır çatır şikayet ederim. Kul hakkı. Biz hastalıktan ölürken en fazla 2 gün yazıp yolluyolar sonra paşa paşa işe gidiyoruz. Ya da iznini yiyen yiyor.

Heyet raporu almak için bir hastalığının bulunması gerekmiyor mu?o kadar mi?normal raporu zor aliyoruz
Benim bulunduğum şehirde özellikle yeni doğum yapmış memurlara bazı özel hastanedeki birkaç doktor veriyor ama tabi en fazla 1 veya 2 aylık veriliyor. Tabi herkes yapmaz bunu genelde doğum doktoru ise verir

Bütün memurlar arasında yaygın bende ücretsiz izin almıştım herkes bana deli gözüyle bakıyordu sonradan öğrendim ki o kadar çok fazla yer var ki veren bu işi ticarete dökmüş hastaneler (özel hastaneler)

Gercekten mi? Cok sasirdim ya. Üniversitede son finale giremeyecek kadar kotuydum, finale girmeden butunlemeye giremiyorduk. Ancak rapor alirsam butunlemeye girebilirdim. Doktor rapor israrla vermedi, ilac yazdi yolladi. Alt taragi 1 gunluk rapordu
Bir tanesine denk gelsem veren doktoru da o kişiyi de çatır çatır şikayet ederim. Kul hakkı. Biz hastalıktan ölürken en fazla 2 gün yazıp yolluyolar sonra paşa paşa işe gidiyoruz. Ya da iznini yiyen yiyor.
Bu iş artık yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ticarete dönmüş,yani şikayet edilse bile kılıfına uyduruluyor.Ücretsiz izindeyken geçinemediğim için kredi çekmiştim ben mesela,ama bir başkası bunu enayilik olarak görüyor.Veya sizlerin dediği gibi sırf tanıdık doktor ya da özel hastaneye gitmediğimiz için bir günlük raporu bile zor alıyoruz.Çok sinir bozucu,keşke değişse bir şeyler ama şimdilik bu devran böyle gidiyor.

Bütün memurlar arasında yaygın bende ücretsiz izin almıştım herkes bana deli gözüyle bakıyordu sonradan öğrendim ki o kadar çok fazla yer var ki veren bu işi ticarete dökmüş hastaneler (özel hastaneler)
Açıkcası diğer memurları bilmiyorum ama milli eğitim bu konuda başı çeker

valla ben de doğum iznimin bitmesine yakın araştırmıştım bu rapor işlerini. ailemde sağlıkçı çok olmasına rağmen heyet raporunun kolay kolay alınmadığını ve sıkıntı çıkabileceğini öğrendikten sonra paşa paşa ücretsiz iznimi aldım. üstüne düşsem belki alırdım ama kimsenin de başına iş çıkarmak istemedim. o kadar kolay değil yani. küçük bir şehirdeyseniz rahat verdiğini bildiğiniz birileri varsa alırsınız, yoksa zor.

Bu rapor öğretmenler arasında o kadar yaygın ki,ben ücretsiz izin aldığımda öğretmen arkadaşlarım yadırgamışlardı beni🤦🏻‍♀️Konu sahibi muhakkak bulursunuz çünkü çok fazla alan var,ama mümkünse bakıcı bulmaya
Bu iş artık yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ticarete dönmüş,yani şikayet edilse bile kılıfına uyduruluyor.Ücretsiz izindeyken geçinemediğim için kredi çekmiştim ben mesela,ama bir başkası bunu enayilik olarak görüyor.Veya sizlerin dediği gibi sırf tanıdık doktor ya da özel hastaneye gitmediğimiz için bir günlük raporu bile zor alıyoruz.Çok sinir bozucu,keşke değişse bir şeyler ama şimdilik bu devran böyle gidiyor.
Bu iş artık yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ticarete dönmüş,yani şikayet edilse bile kılıfına uyduruluyor.Ücretsiz izindeyken geçinemediğim için kredi çekmiştim ben mesela,ama bir başkası bunu enayilik olarak görüyor.Veya sizlerin dediği gibi sırf tanıdık doktor ya da özel hastaneye gitmediğimiz için bir günlük raporu bile zor alıyoruz.Çok sinir bozucu,keşke değişse bir şeyler ama şimdilik bu devran böyle
valla ben de doğum iznimin bitmesine yakın araştırmıştım bu rapor işlerini. ailemde sağlıkçı çok olmasına rağmen heyet raporunun kolay kolay alınmadığını ve sıkıntı çıkabileceğini öğrendikten sonra paşa paşa ücretsiz iznimi aldım. üstüne düşsem belki alırdım ama kimsenin de başına iş çıkarmak istemedim. o kadar kolay değil yani. küçük bir şehirdeyseniz rahat verdiğini bildiğiniz birileri varsa alırsınız, yoksa
valla ben de doğum iznimin bitmesine yakın araştırmıştım bu rapor işlerini. ailemde sağlıkçı çok olmasına rağmen heyet raporunun kolay kolay alınmadığını ve sıkıntı çıkabileceğini öğrendikten sonra paşa paşa ücretsiz iznimi aldım. üstüne düşsem belki alırdım ama kimsenin de başına iş çıkarmak istemedim. o kadar kolay değil yani. küçük bir şehirdeyseniz rahat verdiğini bildiğiniz birileri varsa alırsınız, yoksa zor.
Ucretsiz izini calistigimiz kurumda ayni gun icinde halledebiliyo muyuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X