İzmir'de Polip Aldıranlar Size İhtiyacım Var

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
arkadaşlar doktora gidicem ama işi bilmeyen doktorların elinde uğraşmak istemiyorum. izmirde aranızda polip aldıran varsa yada bir tandıgınız, hangi doktora gittiğinizi, sonucunu ve fiyatını söyler misiniz? özel olarak gidicem. bu işlemden sonra bebeğim olsun istiyorum lütfen iyi bir doktor önerisinde bulunun

arkadaşlar doktora gidicem ama işi bilmeyen doktorların elinde uğraşmak istemiyorum. izmirde aranızda polip aldıran varsa yada bir tandıgınız, hangi doktora gittiğinizi, sonucunu ve fiyatını söyler misiniz? özel olarak gidicem. bu işlemden sonra bebeğim olsun istiyorum lütfen iyi bir doktor önerisinde bulunun

mrb cnm benimde polipim var yakında aldırıcam.sen aldırdınmı nasıl oluyor bilgi verirsen sevinirim....kürtaj yoluylamı oldu

henüz yaptırmadım canım... kararsızım yani doktor konusunda cesaretsizim sanırım...

merhaba aldırdınız mı polipinizi

Back