Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir'de özel muayenede doktorlarin dogum ucreti?yardimmmm
Herkese merhaba ben su an İzmirde bir prof a özel muayeneye gidiyorum gebelik takibi icin ama dogumda ne kadar ücret aliyor öğrenemedim korkuyorum da acikcasi rakamlardan bu sekilde ayni konumda birilerine gidip ücretini ogrenen varsa yardimci olabilir mi acaba?
Ben buca da oturuyorum buca kadun doğuma gidiyorum ama çok kalabalık olmuş hastane pek istemiyorum özel hastanelerde bir şekilde sezeryan yapıyorlar ben arada ege yaşam hastanesine gidiyorum
Ben buca da oturuyorum buca kadun doğuma gidiyorum ama çok kalabalık olmuş hastane pek istemiyorum özel hastanelerde bir şekilde sezeryan yapıyorlar ben arada ege yaşam hastanesine gidiyorum
İnan brnde hiç sıcak bakmıyorum sırf dogum şeklinden dolayı eşim istemiyor biz kızımda 4 ay özele gittik normal dogum istiyorum dedim doktorun yüzü düştü megersem 5 parmağın 5 ini geçmez normal dogum dedi ben kızımı buca kadın doğumda normal doğum yaptım 2.de normal olsun istiyorum insan muamelesini dogru diyorsun sıra beklemekde cabası saatlerce bide çocukla