• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de özel muayenede doktorlarin dogum ucreti?yardimmmm

ezoterik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
14
2
1
37
Herkese merhaba ben su an İzmirde bir prof a özel muayeneye gidiyorum gebelik takibi icin ama dogumda ne kadar ücret aliyor öğrenemedim korkuyorum da acikcasi rakamlardan🙈 bu sekilde ayni konumda birilerine gidip ücretini ogrenen varsa yardimci olabilir mi acaba?

Merhaba canım ege yaşam hastanesi 1500 tl epudural 1750 imiş sanırım tam emin de olamadım birdaha gittiğimde net ücreti öğrenirim

Ulukentte oturuyorum doktorum da bornovada 😊 siz nereye gidiyorsunuz?
Ben buca da oturuyorum buca kadun doğuma gidiyorum ama çok kalabalık olmuş hastane pek istemiyorum özel hastanelerde bir şekilde sezeryan yapıyorlar ben arada ege yaşam hastanesine gidiyorum

Ben buca da oturuyorum buca kadun doğuma gidiyorum ama çok kalabalık olmuş hastane pek istemiyorum özel hastanelerde bir şekilde sezeryan yapıyorlar ben arada ege yaşam hastanesine gidiyorum
Az da olsa imkan var ise devlete hiç sıcak bakmıyorum. Malesef paranız var ise insan muamelesi goruyordunuz 😏

Az da olsa imkan var ise devlete hiç sıcak bakmıyorum. Malesef paranız var ise insan muamelesi goruyordunuz 😏
İnan brnde hiç sıcak bakmıyorum sırf dogum şeklinden dolayı eşim istemiyor biz kızımda 4 ay özele gittik normal dogum istiyorum dedim doktorun yüzü düştü megersem 5 parmağın 5 ini geçmez normal dogum dedi ben kızımı buca kadın doğumda normal doğum yaptım 2.de normal olsun istiyorum insan muamelesini dogru diyorsun sıra beklemekde cabası saatlerce bide çocukla

Back