• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde oturanlar

bende çalışıyorum ve en uygun cumartesi gibi duruyor hanımlar ben çamdibinde oturuyorum heryer uyar bana :) ama havalar cok soğumadan yapalım buluşmayı kaynaşalım iyice :)

Alsancak super fikir cunku herkese ortak nokta olur bencede :) Bayramdan sonra bi cumartesi olsun madem calisanlar varmis :)

evet kızlar toplanamadık bi türlü hangi gün nerede biraz daha mı beklesek gelenler oluyor:KK28:

Tamamdır görüşelim:)

aaaaaaaaaaaaa bende hatayda oturuyorum basinsitesi :D

Alsancak super fikir cunku herkese ortak nokta olur bencede :) Bayramdan sonra bi cumartesi olsun madem calisanlar varmis :)

evet kızlar toplanamadık bi türlü hangi gün nerede biraz daha mı beklesek gelenler oluyor:KK28:

bende çalışıyorum ve en uygun cumartesi gibi duruyor hanımlar ben çamdibinde oturuyorum heryer uyar bana :) ama havalar cok soğumadan yapalım buluşmayı kaynaşalım iyice :)

Tekrar selam kızlar:D Herkes hafta sonu ve Alsancak'ta olmasını istemiş buluşmanın, karar kılındı o zaman bayram bitmek üzere zaten bayram bitişinden sonraki ilk hafta sonu yani ayın 11'ine denk geliyor cumartesi günü öğle saatlerinde Alsancak vapur iskelesinin orda buluşuruz eski üyeliğimi sildirip yeni üyelik aldım bunu kullanıyorum şu an bu yüzden özelden mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum birazdan denicem size numaramı vericem . Bana ulaşınca KK'den diye belirtirseniz sevinirim :-)

Back