Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne cok ksk lı varmısKarşıyakadan ben de![]()
ne cok ksk lı varmıs![]()
Ya canlar herkes nerden olduğunu yazmış iyi güzel de kimse buluşma için yorum yapmamış bile. Biz İzmir'in güzel hatunları olarak farklı yaştan, farklı meslekten, farklı semtten olsak da böyle bir buluşmayı kaçırmayacak kadar atılganızdır. Buluşmaya yanaşacak olanlar yazarsa eğer ufak çaplı toplanalım diyorum foruma da koyalım başlığımızı açıp buluşma günümüzü artıkBu arada ben de dahil Karşıyaka çoğunlukta olduğu için Karşıyaka'da nezih bir cafede herkese uyan bir günde ve makul bir saatte buluşmayı öneriyorum dilimde tüy bitti buluşalım demekten
![]()
Kızlar bayadır giremedim bende kimler burda benim gbi çiglide olanlarda warmış![]()
merhaba,bende karşıyakadayım![]()
gecmi kaldım izmirlililer bulustunuzmu yoksa
slm izmr kızları geri geldim:) doğum dolayısıyla yazamıyordum nasılsınız bakalım buluşma gerçekleştimi önceleri bende çok istedim buluşma ama şuan minik bebişimle çıkmak pek mümkün diğilama çiğlide olupta görüşmek isteyen olursa ekleşelim bi kaçamak yapmaya çalışırım
selam bayanlar bende izmirdeyim.İzmir Bornovada oturuyorum. Buluşma yapıldımı yoksa geçmi kaldım bende![]()
İzmirliler buluşuyor dediler geldim toplanabildik mi ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Karşıyakalılarla kaynaşabilirim,göztepelilerle işim olmaz..![]()
Karşıyaka :))
Karşıyakadan selamlar :)
Karşıyakadan ben de![]()
Merhaba kızlarsanırım daha bir buluşma olmamış.Bende Çiğliden artık bir buluşma olsuuunn..
Evet ayarlayalım mutlaka bana uyar kızlar , bende bornovadan bu arada...
Tamamdır görüşelim:)Kimse kıpırdamasın bi yere bayramdan sonra buluşuyoruz![]()
Bende artık bol bol bos zamanım oldugu ıcın foruma yenı katıldım :) Ve bende Gaziemirde oturuyorum :) Marttan beri yazısmıssınız sanırım ve bulusma sansıma daha yenı yapılacakmıs :) Ama karsıyaka cogunlukmus gaziemir hiç yok mu kiTamamdır görüşelim:)
Gaziemir yok galiba ama şöyle yaparız .Ortak noktada buluşuruz kendimizi ayarlayıpBende artık bol bol bos zamanım oldugu ıcın foruma yenı katıldım :) Ve bende Gaziemirde oturuyorum :) Marttan beri yazısmıssınız sanırım ve bulusma sansıma daha yenı yapılacakmıs :) Ama karsıyaka cogunlukmus gaziemir hiç yok mu ki![]()
Gaziemir yok galiba ama şöyle yaparız .Ortak noktada buluşuruz kendimizi ayarlayıp![]()
Bayram tatilinden sonra buluşuruz büyük ihtimal.Birde mümkün ollursa hafta sonu ayarlayalım çalışanlar için :)evet kızlar ne zaman buluşuyoruz alsancak olabilir herkesin bildiği bi yer tabi herkesin fikrini alırız :)![]()
aaaaaaaaaaaaa bende hatayda oturuyorum basinsitesiselam bende dün üye oldum:) bende hatayda oturuyorum:)