izmirde oturanlar

ayy bende izmirdeyim bornova.. siteye çok yıllar önce üye olmuştum ama sık girmemiştim ..şuan siteyi tanıma keşfetme aşamasındayım..umarım izmirliler artar..

Meraba bende çiğlidenim :) bayadir uyeyim bende ama çok takip edemiyordum ..İzmirlileri görünce yazayim dedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar çok çiğlide ikamet eden varmış, ben de şu an çiğlideyim bir buluşma ayarlanırsa lütfen beni de bilgilendirin. Daha önce farklı bir site buluşmasına katılmıştım umarım yeniden katılma şansım olur çok eğlenceli geçmişti bir buluşma düzenlenirse şayet siteye de güzel geçicek günümüzün resimlerini atıp gelmeyenleri çatlatırız hadi hayırlısı

Son düzenleme:
gecmi kaldım izmirlililer bulustunuzmu yoksa

Henüz kimseden ses çıkmadı defalarca girişim olmuş fakat hep başarısızlıkla sonuçlanmış gerekli insan topluluğunu elde edebilirsek şahsım adına bu buluşmayı çok istediğimi belirtmiştim sanırım benden başka kimse istemiyor

bu kötü olmus olurda bir gün bulusmak isterseniz banada haber verirseniz sevinirim

selam geç kalmadım umarım

yok canım daha 3 kişi anca buluşma için kolları sıvayacak durumdayız bir iki hafta içinde forumda yazıyı görüp gelenler olursa artık bir hafta sonu inşallah buluşuruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…