Genel konuşarak, lafı da nasıl geçirdim der gibi hakaret etmişsiniz. Sana göre ben o heykel oraya yakışmadı dediğim için geri kafalıyım. Hakaret etmeden konuşamaz mıydık? Bu siyaset bölümünün adeti mi böyle, iki mesaj sonra hemen hakarete bağlıyor millet?Çocuğunuz onun erkek bedeni olduğunu anlayabiliyor ama yaşlı bir erkek bedenini anlayamıyor mu olacak yani? Küçümsemeyin bu kadar çocuklarınızı...
Atinada bir metro istasyonu
Eki Görüntüle 1839094
Bu da torontoda...
Eki Görüntüle 1839095
kısacık bir aramayla buldum bunları. Dünyanın her yerinde metro istasyonlarında heykeller, sanat eserleri olur. Ancak bizimki gibi geri kalmış milletlerde oraya o heykel yakışmamış, ucube denir. Bi de araplar falan sanat eseri koymak yerine altın kaplatıyor.
Genel konuşarak, lafı da nasıl geçirdim der gibi hakaret etmişsiniz. Sana göre ben o heykel oraya yakışmadı dediğim için geri kafalıyım. Hakaret etmeden konuşamaz mıydık? Bu siyaset bölümünün adeti mi böyle, iki mesaj sonra hemen hakarete bağlıyor millet?
Neyse, attığın resimleri begendim ben. Adamlar koymuş ama yerine yakıştırmış. Özellikle Atinadaki gayet güzel. Hem yeri ıyı olmuş, hemde birden fazla olduğu için, birbirini tamamlamış. Sırıtmıyor vesselam. Ama bizimki böyle mi duruyor? Göz var nizam var. Kabak gibi orda sırıtıyor.
Metro istasyonunca Joshua Bell çalan güzel New York..aha yine batıyı övdüm ya la
Batı özentisi tü kaka ofis...
yazdığından aklıma ne geldi biliyor musun:) ünv arkadaşlarıyla venedik meydanında cafelerden gelen canlı müzik sesleriyle dans etmiştik:) hatırladığım en güzel anılardan biridir:) çılgınlarlar gibi eğlenmiştik:)Bugun yine bir bati ozentisi olarak uyandim
Burda beni alıntılayarak yorum yapıyorsun. Kaç tane mesajın var burda, hepsinde de beni alıntılamışsın. Ve ben burda, O heykelin oraya yakışmadığını söylüyordum. Sende buna cevaben ''Ancak bizimki gibi geri kalmış milletlerde oraya o heykel yakışmamış'' yazdın. Burda amacının laf sokmak olduğu çok aşikar.Size hakaret etmedim, aslında kimseye hakaret etmedim. Gelişmemiş ve gelişmekten uzak bir ülke, millet olduğumuzu vurguladım sadece. Bunu hakaret olarak algılıyor ve rahatsızlık duyuyorsanız bişeyler yapma vakti gelmiştir sizin için de.
Atinadakilerin de pipisi görünüyor ama, onlar çocuklarına nasıl açıklıyorlar acaba? Gerçi onlar yakışıklı tanrı heykelleri sanırım, pipi görünse de sorun değil çocuk iğrenç demez. Hele torontodakiler tam bir ucube değil mi sizce de? Ne olduğu bile belli değil.
bütünlük olup olmaması ayrı tartışma konusu bence bunun gericilikle alakası yok aslındaBurda beni alıntılayarak yorum yapıyorsun. Kaç tane mesajın var burda, hepsinde de beni alıntılamışsın. Ve ben burda, O heykelin oraya yakışmadığını söylüyordum. Sende buna cevaben ''Ancak bizimki gibi geri kalmış milletlerde oraya o heykel yakışmamış'' yazdın. Burda amacının laf sokmak olduğu çok aşikar.
Ayrıca Türkiye gelişmekten çok uzak bir ülkeyse, zaten o eserin burda hiçbir zaman deger görmeyeceği bellidir. Öyle değil mi? Bile bile ladesdir o zaman o heykeli oraya koymak.
İkinci paragrafına da ne desem bilemedim. Nerden ne bulsamda laf söylesem amacıyla yazılmış. Onların Çocuklarına neyi nasıl açıkladıklarıyla ilgilenmiyorum. Zaten Yunan mitolojisi diye birşey var. Onlarla iç içe büyüyorlar ve yadırgayacaklarını sanmıyorum. Zira adamlar kendi kültürlerinde zaten var olan şeyleri koymuşlar. Hal böyle olunca orda, burda olduğu gibi yadırganmaz. Bizim burdaki heykeli yadırgamamız da bizi geri kalmış yapmaz. Sanırım bu tarz metroları görüp bir hevesle getirip o heykeli oraya koyuşlar ama olmamış işte. Bir bütünlük yok.
Burda beni alıntılayarak yorum yapıyorsun. KAç tane mesajın var burda, hepsinde de beni alıntılamışsın. Ve ben burda, O heykelin oraya yakışmadığını söylüyordum. Sende buna cevaben ''Ancak bizimki gibi geri kalmış milletlerde oraya o heykel yakışmamış'' yazdın. Burda amacının laf sokmak olduğu çok aşikar.
Ayrıca Türkiye gelişmekten çok uzak bir ülkeyse, zaten o eserin burda hiçbir zaman deger görmeyeceği bellidir. Öyle değil mi? Bile bile ladesdir o zaman o heykeli oraya koymak.
İkinci paragrafına da ne desem bilemedim. Nerden ne bulsamda laf söylesem amacıyla yazılmış. Onların Çocuklarına neyi nasıl açıkladıklarıyla ilgilenmiyorum. Zaten Yunan mitolojisi diye birşey var. Onlarla iç içe büyüyorlar ve yadırgayacaklarını sanmıyorum. Zira adamlar kendi kültürlerinde zaten var olan şeyleri koymuşlar. Hal böyle olunca orda, burda olduğu gibi yadırganmaz. Bizim burdaki heykeli yadırgamamız da bizi geri kalmış yapmaz. Sanırım bu tarz metroları görüp bir hevesle getirip o heykeli oraya koyuşlar ama olmamış işte. Bir bütünlük yok.
Evet bende fikir alışverişi yaptıgımı sanıyordum. TAmam başka kişileri de alıntılayıp yazıyosundur onu kastetmiyorum ben. Oraya yakışıp yakısmadığı konusunda, benimle konuşuyorsun. ve birbirimizi alıntılıyoruz. Ve bu konunun üzerine geri kalınmışlık lafını kullanıyorsun. Ne anlamamızı bekliyorsun? Ben gayet sakince, güzelce konuşuyordum sen üslubunu sertlestirrene kadar. Kimseyle tartışmak niyetinde değilim. Ama görüyorum ki, burda bir şekilde tartışmann içine sürükleniyorsun.Peki size hakaret ettim, rahatladınız mı? (Etmedim, öyle bir amacım yok ama çok istiyorsanız öyle olsun.) sizinle fikir alışverişi yapıyorken başkasını alıntılamam saçma olmaz mı? Tabi ki sizi alıntılayacağım. Sohbet içinde olduğumuzu düşünmüştüm. Konunun tamamını okursanız bu konuda sizin dışınızda alıntı yaptığım ya da beğendiğim başka üyeler de var. Bütün mesajlarımda sizi alıntılamadım yani. Dikkatli olun bir tespit yaparken.
Türkiye gelişmekten uzak bir ülke evet, gelişme ihtimali de yok. Ama burası izmir. Nefes alabildiğimiz ender şehirlerden biri. Bunu konyada yapsalardı yine rahatsız olur ama normaldir derdim. Ancak bu zihniyetin artık izmirde bile böyle saçma sapan barbar eylemler yaptıklarını görünce rahatsızlığım had safhaya çıkıyor. Hele ki biri çıkıp reisinin ağzıyla bir sanat eserine ucube diyince delleniyorum.
Sizinle bu kadar sohbet yeter sanırım. Sonu iyi yerlere varmayacak. Mutlu forumlar.
Evet bende fikir alışverişi yaptıgımı sanıyordum. TAmam başka kişileri de alıntılayıp yazıyosundur onu kastetmiyorum ben. Oraya yakışıp yakısmadığı konusunda, benimle konuşuyorsun. ve birbirimizi alıntılıyoruz. Ve bu konunun üzerine geri kalınmışlık lafını kullanıyorsun. Ne anlamamızı bekliyorsun? Ben gayet sakince, güzelce konuşuyordum sen üslubunu sertlestirrene kadar. Kimseyle tartışmak niyetinde değilim. Ama görüyorum ki, burda bir şekilde tartışmann içine sürükleniyorsun.
İzmirde bile diyorsun ama İzmir Türkiyenin bir şehri. Avruupada bir şehir değil. İzmir halkı kafa yapısı olarak, anadoludaki illerden farklı olsa da, burda benim söylediğim şey, ordaki uyumsuzluk. Zaten kırılmasının hoş olmadığını ilk mesajımda belirtmiştim. Bence de birinin aylarca emek verdiği bir eseri kalkıp kırmak barbarca. O konuda kıranları haklı bulmadım ki ben. Kıran pipisi açık diye kırmış. Ben bütün mesajlarımda o heykelin oraya yakışmadığını yazdım. Ayrıca verdiğin örneklerden yola çıkrak diğer metro istasyonların da baktım. Gerçekten şahane olmuş. O metrolardaki bütünlüğü ve uyumu sende farketmişsindir, söylememe gerek yok. Zaten onları gördükten sonra, bizimkinin ne kadar eğreti durduğunu bir kere daha farkettim.
Ah son olarak, kim kimin reyisiymiş, Kim reyisinin agzıyla ucube demiş, orasını anlamadım. Onu bana yazmadınız sanırım.
Bugun yine bir bati ozentisi olarak uyandim
Heykellerden değil de tecavüzcülerden, pedofililerden, sapkın insanlardan arınmaya çalışmaya çalışsaydık keşke...
Ne yapmışlar,kırmışlarmı,aaa ne kaaa ayıp o güzelim heykele edilen bu eziyet revamidir.Heykel buymuş, ne kadar da ahlaksız ve müstehcen...
Eki Görüntüle 1838929
Ve cazası verilmiş, tü kaka heykelin.
Eki Görüntüle 1838930
Ne yapmışlar,kırmışlarmı,aaa ne kaaa ayıp o güzelim heykele edilen bu eziyet revamidir.kıranı esefle kınıyorum sanattan anlamaz gafiller,ben daha gidip onunla resim çektirip fecbokta hava atacaktım kınim,kınım kınıyorum seni.
Kakao deyip geçme tatlım vazgeçemediğin çikolatalara,pastalara,dodurmalara o TAT veriyor.Ah ne kadar güldük. Espiri anlayışınız en az bir kakao kadar olmalı.