İzmir'de 'Müstehcen' Bulunan ve Bir Süredir Protesto Edilen 'Müzisyen' Heykeli Parçalandı

Seviyene inmek beni çok zorluyor kakao. Mümkünse muhatap olmayalım. İnan alıntı yapmadığın zaman okumuyorum yazdıklarını, cevap verme gereği de duymuyorum.
Seninle muhatap olduğumu hiç gordunmu.brn nasıl okumuyorsam yazdıklarını sende okuma ve senin yazdıklarını hiç alintiladimmi şimdiye kadar.deger verdiklerimi alintilarim ...ben bide gıcık yazanlara sen o ikisindede yoksun boşa yorma kendini .haa daha cevap yazma şimdi senin yüzünden ban yemek fuzûlî olur..

Seninle muhatap olduğumu hiç gordunmu.brn nasıl okumuyorsam yazdıklarını sende okuma ve senin yazdıklarını hiç alintiladimmi şimdiye kadar.deger verdiklerimi alintilarim ...ben bide gıcık yazanlara sen o ikisindede yoksun boşa yorma kendini .haa daha cevap yazma şimdi senin yüzünden ban yemek fuzûlî olur..

Hıhı evet... Hayırlı akşamlar...

Yaninda kadin tacize ugrasa dayak yese umrunda olmayacak insanlar heykel kirarak ahlaklarini kurtariyor. Yersen!

Vallahi süper yorum!

Bir kere sanatçıya ayıp olmuş. Emek vermiş, yapmış.
Ben gelip senin yaptığın güzelim keke, çatalla ortasından dalıp mahvetsem hoşuna mı gidecek? :kahve: O tepsiyi kafamda kırarsın herhalde.

Harika yaaa, herkesin anlayabileceği dilde yazmışsınız, okurlarsa anlayabileceklerini düşünüyorum....

çıplak da dolaşırım çarşaflı da , kimi alakadar eder ki? Boşverin. ben doğruysam eğer sarhoşsamda geçerim köprüden. Herkes kendisine baksın.

Kuzenim heykeltraş . Yaklaşık 30 senedir bu başlığa konu heykelin türevlerinden yapar.
Muhakkak ki işi meşakkatli . Ama yaptıkları ne ruhuma ne gözüme hitap etmez . Onun sanatına saygı duymam demek ; beğenmemden geçmez . Bu kendime saygısızlıktır .
Görüp rast geldiğimde , emeğine sağlık abi der geçerim .
Bu beni sanattan bi haber de yapmaz . Zevk meselesi sadece .
Bu heykelde en az kuzenimin heykelleri kadar çirkin bana göre . Yaşadığım ilde karşıma çıksa sürekli , dönüp 2. kez bakmam . Kaldırılması için imza toplasalar , atarım . Göz zevkime hitap etmiyor . Ha beğenenler çoğunlukta ise seve seve ! geçmeye devam ederim önünden .

Olayları hem de olay olmayan olayları büyüten gencecik insanlara üzüldüm en çok . Yeme içme , heykeli dert edip protesto et , olmadı yık .

Ben mi çok koyunum , insanlar mı ota boka kafa yorar olmuş bilemedim ama bir heykele güdülen dava cidden boş iş .

ben beğenmedim heykeli ama zevkleri ve renkleri tartışmaya gerek olmadığı gibi bir sanat eserine de ahlaki çöküntü oluşturacağı kaygısıyla yaklaşmak bağnazlık ötesi... Gözüne itici geliyorsa bakmadan geç. Sanki yaşadığımız ortamlarda her şey güllük gülistanlık da bir heykel mesele oluyor.

X