izmirde mini bir buluşma daha

Peri ablacım!!!!,Gülizar ablacım!!! bu ne hoşluk bu ne güzellik böyle.Hepinizde çok şekersiniz.Öpüyorum kocaman sizi.Hep böyle kalmanız dileğiyle........Sevgiyle Kalın güzel ablalarım........
lovebear.gif

canayakınım,sağol tatlım, güzel yorumların için ,nikin gibi,gerçekten canayakınsın,bende öptüm:1hug:

ay ben burayı yeni gördüm. çok mutlu oldum. sizleri bir arada görmek ne güzel. bu hep böyle sürsün inşallah. dosluğunuzun devamını diliyorum canlarım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok teşekkürler ,,özlemiştim seni,çok sevindim opuyorumnanaktan

bende seni özlemiştim ablacığım , bu topiği görünce çok çok sevindim.eee artık samsuna da gel de bizleride sevindir olur mu ? a.s.

bu aralar sık girmiyorum nete,,samsunada uğrarım..ihmal ettiğimim fardındayım ..opuyorumnanaktan

çok güzel kareler dostlugunuzdaim neşeniz muhabbetiniz bol olsun izmirin nadide çiçekleri yürekten tebrikler

İzmir in güzel hanımefendileri,sizi görmek ne güzel,dostluğunuz daim olsun,Başkent ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:sm_cool:a.s.:nazar::enbuyukkk:

efsaneee harikasın a.s.
ya muhliseeee teyzenize bağildımmmm:nazar:
peride çok hoş ve güzelmişşşş
allah sizi daha uzun ömürler versin güzel buluşmalar versinnn:1hug:

Peri ablacım!!!!,Gülizar ablacım!!! bu ne hoşluk bu ne güzellik böyle.Hepinizde çok şekersiniz.Öpüyorum kocaman sizi.Hep böyle kalmanız dileğiyle........Sevgiyle Kalın güzel ablalarım........
lovebear.gif

canım benim çok teşekkürler...amin dostluklarımızın bir ömür sürmesi dileklerimle inşallah...

efsaneee harikasın a.s.
ya muhliseeee teyzenize bağildımmmm:nazar:
peride çok hoş ve güzelmişşşş
allah sizi daha uzun ömürler versin güzel buluşmalar versinnn:1hug:

teşekkürler esmer güzeli sende çok hoşsun...

bu topiğe uğrayıp tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara gönülden teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler....

:nazar: size bayanlar allah dostluğunuzu daim etsin şekerker opuyorumnanaktan

çok tatlısınız maşallah canlarıma bnm..nasıl da sıcacık bir buluşma olmuş..nasıl da samimi..allah içinize sindirsin..dostluğunuz daim olsun..efsanem,perim canlarm..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

çok tatlısınız maşallah canlarıma bnm..nasıl da sıcacık bir buluşma olmuş..nasıl da samimi..allah içinize sindirsin..dostluğunuz daim olsun..efsanem,perim canlarm..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

canım benim çok teşekkürler..inşallah en kısa zamanda bu sıcacık buluşmaların bir diğerinide sende yapacağız canımolumunekankayizsmile

hadi kızlar yaa yeni bir buluşma tarihi belirleyinde görüşelim yeniden özledim sizleri kızlarrrrrrrr:teytey:a.s.a.s.

aranızda erkek varr aklinialirimsmile kadınlar kulubüne mi katıldı yoksaakaydirigubbakcemile3

Back