İzmir'de Meme Büyütme Ameliyatı

Strumbella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
6
2
26
Merhaba ben 19 yaşındayım. Bugün meme büyütme ameliyatı sonrası 4. Günümdeyim. Benim için gerçekten gerekli bir ameliyattı, illa ki bir gün yaptıracaktım. Ne kadar erken o kadar iyi diye düşündüm çünkü sosyal yaşantımı çok fazla etkiliyordu. Aslında geçen sene yaptırma kararı aldık. Ufuk Bilkay ile görüşmeye gittik. Açıkçası içime sinmişti. 4500 tl gibi bi fiyat vermişti fakat bazı nedenlerden ötürü ameliyatım bu seneye kaldı. Tekrar Ufuk Bey'den randevu almaya çalıştık maalesef ameliyat günü için çok geç bi tarih verdi bu sefer. Ben de okulumdan dolayı bir an önce yazın başında olsun bitsin istiyordum. Biraz daha araştırma yaptım. Fatih Uygur'u buldum. Hakkındaki yorumlar ve instagram sayfası beni cesaretlendirdi. Bundan 2 hafta önce muayene için gittim. 8000 tl fiyat vermesi bizi biraz zorladı fakat kendisinden almam gereken güveni aldığımı hissettim. Üstelik daha doğal bi görünüm için iç ya da dış bacağımdan yağ alıp göğüs bölgesine enjekte işlemi yapacağını söyledi(tabi ki bilimsel bi adı var ama hatırlayamadım şuan ) bundan 4 gün önce de ameliyatımı oldum. Kas altı yapıldığı için ağrım özellikle ilk 3 gün çok fazlaydı. Açıkçası insanlar çok rahat bi ameliyat olarak anlatmıştı bu kadar fazla acı olacağını tahmin etmiyordum. Eğer ki kas altı olacaksa ilk 3-4 gün yanınızda size yardımcı olacak birinin olması kesinlikle gerekiyor bence. İlk 2 gün kendim kalkamıyordum bile. Drenler de biraz sinir bozucuydu. Bugün çıkartıldı sonunda. Sonuca gelirsek ilk gün içimden baya sövdüm gerek var mıydı ne hallere düştüm diye fakat şuan 4. Gündeyim ve kesinlikle pişman değilim. Göğüslerim neredeyse hiç yoktu tahta kıvamındaydım neredeyse. Şuan boyutundan ve görüntüsünden gayet memnunum. Şişlikler inince küçülecek biliyorum ama yine de eski halinden çoooook ama çooook daha iyi. Şuanda baya sert ama gündengüne yumuşadığını hissediyorum. Kızarıklıklarım önce mora döndü şimdi kahveye. Gittikçe onların da azaldığını hissediyorum. Kısacası size tavsiyem kas altı yaptıracaksanız ilk 3 gün sizin için zorlu olabilir, 4. Gün işe başladımlara kanmayın. Bi süre kesinlikle evde kalmanız gerekiyor. Yine de(umarım çok erken konuşmuyorumdur) aynaya bakınca göğüslerinizi gördüğünüz an kendinizi kötü hissediyorsanız, kıyafet bulurken bile hep aynı tarz, göğüslerinizin küçüklüğü belli olmasın diye kırk takla atma zorunluluğunda hissediyorsanız, topluluk içinde güneşlenmek bile sizi strese sokuyorsa bu ameliyatı olmalısınız. Şimdiden psikolojim düzeldi diyebilirim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın öncelikle , ben de Fatih beyin hastasıyım 9. Ayımı dolduracağım. Ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor bunu her zaman belirtmek lazım , ameliyatımızı aynı doktor yapmasına rağmen (benim de kas altı oldu) ben hiç ağrı sızı çekmedim . Yağ alınan yerler acımıştı sadece . Kimisi banyosunu dahi kendisi yapamayacak şekilde ağrısı olurken kimileri daha çabuk toparlayabiliyor. Hem ağrı eşiği hem de vücutla alakalı bir durum. Kaç cc takıldı bahsetmemişsiniz. Sürecinizin sorunsuz geçmesi dileğiyle , sevgiler .

Çok teşekkür ederim. 350 cc takıldı. Temmuz ortası gibi tatile gideceğim. Siz sanırım yaz mevsiminden sonra ameliyat oldunuz ama sizce rahat rahat yüzebilecek kıvama gelir miyim ve sizin korse sütyeniniz ne zaman çıkarıldı acaba?

Son düzenleme:

Ben iyi bir hasta değilim açıkcası , siz bana uymayın. Fatih beye sormadan 1 hafta sonra aşırı darlanıp çıkarmıştım ameliyat sütyenimi . Herkesin deri esnekliği farklı olduğu için yumuşama ve görüntü olarak normale dönme /ödemlerin gitmesi süreçleri değişebilir. Boy kilo ve sırt ölçünüz nedir acaba?

Sırtımı tam hatırlamıyorum, boyum 1.72 kilom 55

Merhaba
Benimde ameliyatımın üzerinden 36 gün geçti kafama takılan bazı şeyler var Sol göğsümde bir kaç gündür gerginlik ve ağrı var masaj yapıyorum yumuşaklığı da gayet yerinde sağ göğsüm ise daha sert ve sola göre biraz daha büyük bunlar normal mi bu sıkıntıları yaşayan oldu mu

Doktorların protez denediği göğüsler genelde daha geç iyileşiyor ve daha ödemli oluyor , yalnız sizin doktorunuz kimdi genelde sol göğüste deneme yapıldığı için solda oluyor bu sıkıntılar?

Benim de 300 cc kas altindan yapildi meme alti kesisi. 3. Günüm kolumu oynattikca meme basim yirtiliyo sanki. Normal mi bu,
Doktorların protez denediği göğüsler genelde daha geç iyileşiyor ve daha ödemli oluyor , yalnız sizin doktorunuz kimdi genelde sol göğüste deneme yapıldığı için solda oluyor bu sıkıntılar?

Benim de 300 cc kas altindan yapildi meme alti kesisi. 3. Günüm kolumu oynattikca meme basim yirtiliyo sanki. Normal mi bu,

Tabii doktorunuza danışın yine de , ama ilk günler böyle garip tarzda ağrılar olabiliyor , süreç çok erken çünkü. Umarım en kısa zamanda düzelir .

Merhaba ben ilk defa yorum yaziyorum meme buyutme amelyatini 31 yasimda 3 gun once oldum tuhaf duygulardayim bi insan vucudunu sevmeli deger mi bu eziyete diye dusunmuyor değilim zihnim ikiye ayrildi bir yandanda ilerleyen zamandaki halimi merak ediyorum korkular yakami birakmasada kendimi olumlamaya çalışıyorum
Amelyat sancısı cok yasamadim ama gogusumde baskı hissi ve sırt agrilari oluyor gogusumun bazi bölgesinde hissizlik var geciciymis hala dren takili ve bu görüntü sabrimi zorluyor acısı var dersem yalan olur ilk gun bi sizi hissettim ama rahatsiz edici bi his yaratiyor
Bu amelyatta yaninizda sabirli ve guclu biri olmasi lazim benim abim ve annem cok yardımcı oluyor kollarimin ust kismini kullanamiyorum daha dogrusu yormuyorum bu arada kas altı220cc takıldı kendim minyon yapili oldugum icin ideal bir boyut hata büyük mü diye bile düşündüm ki önceden yok denecek kadar azdı doku. Ayaklarimda ve ellerimde hafif sislik var ve drenler pazartesi çıkacak bandaj acilinca gorecegim seyin beni memnun etmesini diliyorum isteyenler uzun uzun düşünsün derim maddiyatin yaninda ciddi bir maneviyata da ihtiyac var yinede bedeninizi her haliyle sevin tavsiyemdir...

Merhabalar ben de yorum yapmak istedim. Ben izmir 'de yaşıyorum. Meme büyütme ameliyatımın olma şekli şöyle gelişti. Migren rahatsızlığım artık hat safhaya ulaşmıştı. Çok doktor gezmeme rağmen ilaç tedavisinden öteye geçemedili ve ağrılarıma çok az faydası bulunmaktaydı. En sonunda internetten migren ağrısına cerrahi müdahale yapabilen bir doktor gördüm. dr.cenk melikoğlu. estetik plastik cerrahi doktoru ıolması dikkatimi çekti. Sonrasında gittim kendisiyle görüştüm migren operasyonumu ağrılarım sebebiyle hiç düşünmeden oldum. 1 hafta sonra migren ağrım kalmayınca kendisine çok teşekkür ettim. Aylar sonra kendisine güven duyup küçük göğüslerimide yaptırmak istedim randevu alıp gittim muayeneye durumumu anlattım. O kadar küçük göğüslerim vardıki sütyen takmamın, elbise giymemin anlamı kalmıyordu. Bu operasyonu doktor kendi belirlediği ölçülerde yaptı büyütmenin yanında birazda dikleştirme yapınca gerçekten bir kadının sahip olabileceği en güzel fiziğe sahip olduğumu anladım. Amacım doktoru övmek değil gerçekten göğüsleri konusunda kendini kötü hisseden kişiler varsa güvenilir bir doktor bulup yaptırsın ve kendisindeki özgüveni anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…