- 25 Haziran 2017
- 6
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi Strumbella
Çok teşekkür ederim. 350 cc takıldı. Temmuz ortası gibi tatile gideceğim. Siz sanırım yaz mevsiminden sonra ameliyat oldunuz ama sizce rahat rahat yüzebilecek kıvama gelir miyim ve sizin korse sütyeniniz ne zaman çıkarıldı acaba?Geçmiş olsun ve gözünüz aydın öncelikle , ben de Fatih beyin hastasıyım 9. Ayımı dolduracağım. Ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor bunu her zaman belirtmek lazım , ameliyatımızı aynı doktor yapmasına rağmen (benim de kas altı oldu) ben hiç ağrı sızı çekmedim . Yağ alınan yerler acımıştı sadece . Kimisi banyosunu dahi kendisi yapamayacak şekilde ağrısı olurken kimileri daha çabuk toparlayabiliyor. Hem ağrı eşiği hem de vücutla alakalı bir durum. Kaç cc takıldı bahsetmemişsiniz. Sürecinizin sorunsuz geçmesi dileğiyle , sevgiler .
Çok teşekkür ederim. 350 cc takıldı. Temmuz ortası gibi tatile gideceğim. Siz sanırım yaz mevsiminden sonra ameliyat oldunuz ama sizce rahat rahat yüzebilecek kıvama gelir miyim ve sizin korse sütyeniniz ne zaman çıkarıldı acaba?
Sırtımı tam hatırlamıyorum, boyum 1.72 kilom 55Ben iyi bir hasta değilim açıkcası , siz bana uymayın. Fatih beye sormadan 1 hafta sonra aşırı darlanıp çıkarmıştım ameliyat sütyenimi . Herkesin deri esnekliği farklı olduğu için yumuşama ve görüntü olarak normale dönme /ödemlerin gitmesi süreçleri değişebilir. Boy kilo ve sırt ölçünüz nedir acaba?
Sırtımı tam hatırlamıyorum, boyum 1.72 kilom 55
Merhaba
Benimde ameliyatımın üzerinden 36 gün geçti kafama takılan bazı şeyler var Sol göğsümde bir kaç gündür gerginlik ve ağrı var masaj yapıyorum yumuşaklığı da gayet yerinde sağ göğsüm ise daha sert ve sola göre biraz daha büyük bunlar normal mi bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Doktorların protez denediği göğüsler genelde daha geç iyileşiyor ve daha ödemli oluyor , yalnız sizin doktorunuz kimdi genelde sol göğüste deneme yapıldığı için solda oluyor bu sıkıntılar?
Benim de 300 cc kas altindan yapildi meme alti kesisi. 3. Günüm kolumu oynattikca meme basim yirtiliyo sanki. Normal mi bu,