- 25 Haziran 2017
- 6
- 2
- 26
- Konu Sahibi Strumbella
Merhaba ben 19 yaşındayım. Bugün meme büyütme ameliyatı sonrası 4. Günümdeyim. Benim için gerçekten gerekli bir ameliyattı, illa ki bir gün yaptıracaktım. Ne kadar erken o kadar iyi diye düşündüm çünkü sosyal yaşantımı çok fazla etkiliyordu. Aslında geçen sene yaptırma kararı aldık. Ufuk Bilkay ile görüşmeye gittik. Açıkçası içime sinmişti. 4500 tl gibi bi fiyat vermişti fakat bazı nedenlerden ötürü ameliyatım bu seneye kaldı. Tekrar Ufuk Bey'den randevu almaya çalıştık maalesef ameliyat günü için çok geç bi tarih verdi bu sefer. Ben de okulumdan dolayı bir an önce yazın başında olsun bitsin istiyordum. Biraz daha araştırma yaptım. Fatih Uygur'u buldum. Hakkındaki yorumlar ve instagram sayfası beni cesaretlendirdi. Bundan 2 hafta önce muayene için gittim. 8000 tl fiyat vermesi bizi biraz zorladı fakat kendisinden almam gereken güveni aldığımı hissettim. Üstelik daha doğal bi görünüm için iç ya da dış bacağımdan yağ alıp göğüs bölgesine enjekte işlemi yapacağını söyledi(tabi ki bilimsel bi adı var ama hatırlayamadım şuan ) bundan 4 gün önce de ameliyatımı oldum. Kas altı yapıldığı için ağrım özellikle ilk 3 gün çok fazlaydı. Açıkçası insanlar çok rahat bi ameliyat olarak anlatmıştı bu kadar fazla acı olacağını tahmin etmiyordum. Eğer ki kas altı olacaksa ilk 3-4 gün yanınızda size yardımcı olacak birinin olması kesinlikle gerekiyor bence. İlk 2 gün kendim kalkamıyordum bile. Drenler de biraz sinir bozucuydu. Bugün çıkartıldı sonunda. Sonuca gelirsek ilk gün içimden baya sövdüm gerek var mıydı ne hallere düştüm diye fakat şuan 4. Gündeyim ve kesinlikle pişman değilim. Göğüslerim neredeyse hiç yoktu tahta kıvamındaydım neredeyse. Şuan boyutundan ve görüntüsünden gayet memnunum. Şişlikler inince küçülecek biliyorum ama yine de eski halinden çoooook ama çooook daha iyi. Şuanda baya sert ama gündengüne yumuşadığını hissediyorum. Kızarıklıklarım önce mora döndü şimdi kahveye. Gittikçe onların da azaldığını hissediyorum. Kısacası size tavsiyem kas altı yaptıracaksanız ilk 3 gün sizin için zorlu olabilir, 4. Gün işe başladımlara kanmayın. Bi süre kesinlikle evde kalmanız gerekiyor. Yine de(umarım çok erken konuşmuyorumdur) aynaya bakınca göğüslerinizi gördüğünüz an kendinizi kötü hissediyorsanız, kıyafet bulurken bile hep aynı tarz, göğüslerinizin küçüklüğü belli olmasın diye kırk takla atma zorunluluğunda hissediyorsanız, topluluk içinde güneşlenmek bile sizi strese sokuyorsa bu ameliyatı olmalısınız. Şimdiden psikolojim düzeldi diyebilirim.
Son düzenleme: