• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İzmirde Lohusa gecelik alımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
Arkadaşlar merhaba,

İzmirde yaşıyorum lohusa gecelik ve sabahligina ihtiyacım var..1 kizim var simdi de 1 oğlum olacak..ilk kizimi istanbulda dogurdum ama 1,5 senedir izmirdeyiz..İzmirde çok süslü olmayan sade güzel gecelik sabahlık nerden olabilirim??ya da internetten??

Mağaza adı yer neresi olur??

Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba,

İzmirde yaşıyorum lohusa gecelik ve sabahligina ihtiyacım var..1 kizim var simdi de 1 oğlum olacak..ilk kizimi istanbulda dogurdum ama 1,5 senedir izmirdeyiz..İzmirde çok süslü olmayan sade güzel gecelik sabahlık nerden olabilirim??ya da internetten??

Yardımcı olur musunuz?
Bende izmirdeyim ve bulamadim lohusa pijamasi satan bir yer bir kaç hamile kıyafeti satan yerlerde gördüm ama fiyatları çok pahalı geldi bana internetten almak daha mantıklı bence ben bir tane normal pijama aldım bir tane de internetten lohusa pijamasi almayi düşünüyorum

Arkadaşlar ben geçen gün dagi'nin internet sitesinden aldım. bi tane evde giymek için lacivert renkte, bi tane de sabahlık ve pijama takımı pembe renkte aldım. hatta bi de emzirme atleti aldım ten rengi.... hepsi aşırı uyguna geldi. çünkü ürünler hem yüzde 50 indirimdeydi, hem de bi alana bi bedavaydı... bence kaçırmayın.

bu arada taç ve terlik almadım daha. terlik olarak madame coco'nun evde kullandığım pembe terliği yeter de artar. hiç gerek yok o kadar para vermeye... taç olarak bebek ve bana bi takım alıcam inşallah :)

Çankaya Pirinç Center da Relax Mode un Outlet mağazası var.gecelik ve pijamalar da 120 tl den 35 e düşmüştü fiyat olarak da uygun bir sürü modelleri var.Ben saten önü düğmeli gecelik ve pijama takımı aldımım.bir bakın derim.

Arkadaşlar merhaba,

Yardımcı olur musunuz?
canım ben internetten lohusasepeti adlı sıteden sabahlıklı pijama takımı aldım sade ve cok guzel malı o kadar kalıtelıydıkı cok memnun kaldım fıyatı 99 tl üstelık yanında terlıkte vardı tavsıye ederım :)))

Kızlar bir bilgi vereceğim.
İnternette pierre cardin lohusa takımları var. Çok şık duruyor ve çok da kaliteli.
Malesef mağazada gördüm ve şoke oldum.
Son derece kalitesiz kumaşlar ve iç gösteren bir yapıya sahip.
Üstelik de dünya kadar para.
Gidip bir iç çamaşırcıdan alın derim, elinize alın kumaşları inceleyin.
Ya da Ebru Maternity'den aldım ben indirimdeyken. Gayet beğendim. Onu da tercih edebilirsiniz.
Sevgiler :KK200:

Bu arada yaşadığınız yerdeki hava şartlarına bağlı olarak ister penye ister kapitone isterseniz daha kalın bir kumaştan; biraz kalçanızı da örtecek bir sabahlık alın derim.
Hastanede de rahat edersiniz, evinizde de bir gelen olur hemen üstünüze alı verirsiniz temiz temiz ;)

Back
X