arkadaşlar labioplasti ameliyatı oldum süper geçti çok iyiyim :_)çok cesaretliymişim doğrusu ama doktorumun da hakkını yememek lazım uzmanlığının branşının tam hakkını veriyor o kadar seri ve profesyoneldiki şansım varmış bu arada doktorum da Hasan Yıldız dı....
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Ben de bu konuyla ilgileniyorum sakıncası yoksa maliyeti ni yazarmısın...?Bi de lokal anesteziyle mi oldunuz ...? kaç dakika sürüyor operasyon....
merhaba ameliyat olali sanirim 4 ay olduuu.bende ameliyat olmak istiyorummm ama 4 ay sonra evl3necegim.bazen ayrilsam mi diye dusunuyorum.selam,.tabiki sakıncası yok 2200 tl aldı ,anestazi ile uyutarak yaptı hiç bir şey duymadım zaten biraz korkağımdır bir şey duyacakmıyım ağrı gibi dedim doktorumagülümseyerek duymayacaksınız dedi gerçektende duymadım bi şey kısa sürüyor uyudum saate bakmadım geçmiş olsun......
merhaba ameliyat olali sanirim 4 ay olduuu.bende ameliyat olmak istiyorummm ama 4 ay sonra evl3necegim.bazen ayrilsam mi diye dusunuyorum.sen suan nasilsin agrin var mi herhanhi bir hassasiyet devam ediyor mu??goruntusu nasil anlasiliuor mu ameliyay oldugunnm
arkadaşım izmirde hangi doktora oldun ameliyat birde fiyatını yazarmısın,eğer memnun kaldıysan denizliden gelmeyi düşünürüm..Kizlar bende labioplasti oldum. Korkulcak bisey yok agri sizi filan cok az oluyo tolere edilebilinir. O çirkin vajinamin bu hale gelmesi şaşırtıcı simdi iyilesince rengini actirmayi düşünüyorum ondan sonra daha da vajinamla ugrasmicam :) yeteri kadar güzel olldu bebek gibi olmasina da gerek yok :)
2500 mü? bana telefonda 5000 liradan bahsetmişti o bende vazgeçmiştim sana baya indirim yapmış,bana neden öyle dedi şaşırdım şimdi.:))Canim ben ankarada süleyman eserdaga yaptirdim. Bende klitorisi de düzeltti 2500 tl aldi. Aslinda sadece labioplasti 2500 ama ben baya indirim yaptirdim. Sende sadece labioplasti icin 2000 yapabilir bi ara konus sansini dene. Benim ilk estetik operasyonum olmakla beraber vucudumdaki ilk dikis. Ben cok memnun kaldm aynanin karsisinda vajinama bakmaktan alikoyamiyorum kendimi :) gecen pazartesi oldum yarin kontrolum var dikisler gercekten cok estetik olmus belli bile olmuyo :) seklini cok begendum ozel bisey istermisin dedi doktorum. Standart nasilsa oyle yapin dedim ona biraktm iyiki de öyle yapmisim. Suleyman beyi sayfalarca ovsem de az zaten cok bilgili ve ilgili. Iyiki ilk estetik operasyonumu ona yaptirmisim yoksa bidahaki estetik operasyon lara cesaret edemezdm. Simdi vajina rengini actirmak istiyorum da :) dovme gibi insanin yaptirdikca yaptirasi gelio
arkadaşım izmirde hangi doktora oldun ameliyat birde fiyatını yazarmısın,eğer memnun kaldıysan denizliden gelmeyi düşünürüm..
arkadaşlar labioplasti ameliyatı oldum süper geçti çok iyiyim :_)çok cesaretliymişim doğrusu ama doktorumun da hakkını yememek lazım uzmanlığının branşının tam hakkını veriyor o kadar seri ve profesyoneldiki şansım varmış bu arada doktorum da Hasan Yıldız dı....
Labioplasti de başarısını herkesin bildiği bu yönde ismini duyuran Bornova semtinde .doktor Hasan yıldız biliyorum .
sevgili kardeşim üzülme bunun oturması 1 ayı buluyor,bende oldum benim 2.haftam hala şişlik var ve benide çok üzüyor ama geçeceğini bildiğim için geçiyor üzüntüm sende takma,dinlen bir güzel.:)hasan yıldıza yaptırdım ve 6. günüm. hala ağrıdan ölüyorum. görüntü feci.
arıyorum düzelir deyip geçiştiriyo
sevgili kardeşim üzülme bunun oturması 1 ayı buluyor,bende oldum benim 2.haftam hala şişlik var ve benide çok üzüyor ama geçeceğini bildiğim için geçiyor üzüntüm sende takma,dinlen bir güzel.:)
canım benim ücreti ne kadar yazma imkanın var mı acaba? geçmiş olsun bu arada ne zaman ameliyat oldun nekadar sürede iyileştin?
canım benim ücreti ne kadar yazma imkanın var mı acaba? geçmiş olsun bu arada ne zaman ameliyat oldun nekadar sürede iyileştin?[/QUOTE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?