• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde labioplasti ameliyatı oldum süper geçti çok iyiyim.

Bir hafta oldu operasyon esnasinda hicbirsey hissetmedim sonrasinda cok hafif bir aci oldu ertesi gun tabi biraz dikkat ederek normal hayatima dondum yani iki gunde toparlanabilirsin hicte korkulacak bisi yokmus icin rahat olsun ve eger ankaradaysan hemen baglantiya gecebilirsin para konusunda asla anlayissiz degil ve islemden memnun kalana kadar her konuda yardimci oluyor

Ha b
Bir hafta oldu operasyon esnasinda hicbirsey hissetmedim sonrasinda cok hafif bir aci oldu ertesi gun tabi biraz dikkat ederek normal hayatima dondum yani iki gunde toparlanabilirsin hicte korkulacak bisi yokmus icin rahat olsun ve eger ankaradaysan hemen baglantiya gecebilirsin para konusunda asla anlayissiz degil ve islemden memnun kalana kadar her konuda yardimci oluyor

Ha bu arada insanlar farkli yorumlar yapmislar neden mumtaz yuce hakkinda iyi yorumlar var doktormu yaziyor diye alakasiz oldugunu dusunuyorum sikayetci olsaydimda girip burdan yazardim sirf bu konuda insanlar ameliyat olmayanlar yalan yanlis bilgi veriliyolar insanlarin kafalari karisiyor sirf bu sebepten dolayi ben cok zorluk yasamistim ebru zulfikar ve suleyman eserdag ilede gorustum ebru hanimin asistani disinda muhattap bulamadim ve cok ucuk rakam istiyor suleyman eserdag ama cok ilgili ve bilgili bir hoca cok belli ama asistanina not biraktim donus yapmadi bana ikinci gorusmemde bende mumtaz yuceyi sectim ve simdiye kadar cok memnunum ama sonrasi konusundada yazicam buraya :)))

hayat tekrar tekrar geçmiş olsun canım,aradan 3 ay geçmesi gerekiyor tekrar düzeltme ameliyatı için bunu unutma,ayrıca zaten bir bozukluk varsa bunu o doktor ücret almadan yapmak zorunda ama sen tekrar ona güvenmezsin eminim,aynı sorundan bende muzdaribim,bende yaniden doktor araştırmasına girdim,benim doktor için rahat olsun ücret almadan düzeltirim dedi ama bakıcaz artık.:KK43: allah bize yardım etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kime oldunuz
ben antalyada funda yazıcı erol'a oldum,onuda hastaları çok methetmişler bende çok güvendim,2 ay oldu iyileşme çok yavaş,oda dedi illa memnun olmazsan düzeltiriz dedi,ama korkuyorum inan ki,araştır internetten benim doktoru,o da hatalı bir çok ameliyatı düzelten başarılı bir doktor olarak ifade ediliyor,bende o yüzden güvendim.:(

ben antalyada funda yazıcı erol'a oldum,onuda hastaları çok methetmişler bende çok güvendim,2 ay oldu iyileşme çok yavaş,oda dedi illa memnun olmazsan düzeltiriz dedi,ama korkuyorum inan ki,araştır internetten benim doktoru,o da hatalı bir çok ameliyatı düzelten başarılı bir doktor olarak ifade ediliyor,bende o yüzden güvendim.:KK43:
bana özelden her soruyu sorabilirisn canım seve seve cevaplarım

Canim ben ankarada süleyman eserdaga yaptirdim. Bende klitorisi de düzeltti 2500 tl aldi. Aslinda sadece labioplasti 2500 ama ben baya indirim yaptirdim. Sende sadece labioplasti icin 2000 yapabilir bi ara konus sansini dene. Benim ilk estetik operasyonum olmakla beraber vucudumdaki ilk dikis. Ben cok memnun kaldm aynanin karsisinda vajinama bakmaktan alikoyamiyorum kendimi :) gecen pazartesi oldum yarin kontrolum var dikisler gercekten cok estetik olmus belli bile olmuyo :) seklini cok begendum ozel bisey istermisin dedi doktorum. Standart nasilsa oyle yapin dedim ona biraktm iyiki de öyle yapmisim. Suleyman beyi sayfalarca ovsem de az zaten cok bilgili ve ilgili. Iyiki ilk estetik operasyonumu ona yaptirmisim yoksa bidahaki estetik operasyon lara cesaret edemezdm. Simdi vajina rengini actirmak istiyorum da :) dovme gibi insanin yaptirdikca yaptirasi gelio
Bu indirimi nasıl başardın canım bize de soylermisin çünkü bende aynı doktoru istiyorum ama 5000 dedikten sonra çok geldi yardimci olurmusun canim

arkadaşlar benim sorunum çok şükür çözüldü,benim ödeme bağlı fazla kanamadan kaynaklı bir şişlikmiş,o da doktor funda yazıcı erolun başarılı elleriyle son buldu,hastasını sahiplenen asla bırakmayan muhteşem bir hekim kendisi,ilgilenen arkadaşlara mutlaka onunla görüşmelerini tavsiye ederim,labioplasti konusunda gerçekten çok profesyonel,kendisine burdan birkez daha teşekkür ederim.:))

arkadaşlar benim sorunum çok şükür çözüldü,benim ödeme bağlı fazla kanamadan kaynaklı bir şişlikmiş,o da doktor funda yazıcı erolun başarılı elleriyle son buldu,hastasını sahiplenen asla bırakmayan muhteşem bir hekim kendisi,ilgilenen arkadaşlara mutlaka onunla görüşmelerini tavsiye ederim,labioplasti konusunda gerçekten çok profesyonel,kendisine burdan birkez daha teşekkür ederim.:))
Tekrar geçmiş olsun canım sonucun ii olmasına çok sevindim

Renk actirma nasil oluyor, labioplastiyi kaca yaptirdin?
Canım roza 2500 e Denizli de funda erol yazıcıya yaptırdı memnun kaldı ben de bir hafta önce ordu da hilal kurul a yaptirdim suan iyiyim çok şükür yani o kötü görüntü de giTti yani her geçen gün daha da ii oluyo dr 2 3 aya şekli oturur dedi bende klitoris le birlikte 1000 tl ye yaptirdim

Canım roza 2500 e Denizli de funda erol yazıcıya yaptırdı memnun kaldı ben de bir hafta önce ordu da hilal kurul a yaptirdim suan iyiyim çok şükür yani o kötü görüntü de giTti yani her geçen gün daha da ii oluyo dr 2 3 aya şekli oturur dedi bende klitoris le birlikte 1000 tl ye yaptirdim
Renk actirma da başka bi dr ye sordum 1500 dedi ama nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok açıkçası bi ara düşünüyordum ama yani çoğu kadında olduğu için vazgectim

Renk actirma da başka bi dr ye sordum 1500 dedi ama nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok açıkçası bi ara düşünüyordum ama yani çoğu kadında olduğu için vazgectim
tatlım neden vazgeçtin vajina rengini açtırmaktan,kendini daha rahat hissettirecekse bence düşün derim,senin labioplastiyle sorunun var mı peki?

tatlım neden vazgeçtin vajina rengini açtırmaktan,kendini daha rahat hissettirecekse bence düşün derim,senin labioplastiyle sorunun var mı peki?
Bilmem sen yaptırdın mi burda yaptıran çok duymadım birde türleyden kaynaklı birsey mıs sanırım lazer e gitmeyi düşünüyorum zaten oule abarti bi koyuluk da yok eğer açılmazsa olabilir :D labioplasti de de sol da çok az bi uzunluk Var gibi ama dikkatli bakınca p da sol sağa göre biraz daha şiş ona bagliyorum duzelmezse dr yi ziyarete gidecem ama o kötü görüntü gitti çok şükür

hele sabret canım benim,daha düzelecek o görüceksin bak,üzüldüğüme değmezmiş diyeceksin,hele bir 2 hafta filan olsun,kontrolde görürsün.:))

hele sabret canım benim,daha düzelecek o görüceksin bak,üzüldüğüme değmezmiş diyeceksin,hele bir 2 hafta filan olsun,kontrolde görürsün.:))
Ins canım inş zaten dr ye de demiştim bu sorun olursa diye o da korkma olursa bile revizyon yaparız demişti iyiki tanıdım canm seni :-*

Ins canım inş zaten dr ye de demiştim bu sorun olursa diye o da korkma olursa bile revizyon yaparız demişti iyiki tanıdım canm seni :-*
sende çok sağol canım benim bende sizlerle aştım sorunumu biliyorsunuz,sağol varol,hızla iyileşirsin umarım.:))

Selam arkadaşlar bende ameliyat olalı 2 gün oldu Dr. Hasan yıldız gerçekten hiç bitir acı hissetmedim işlem sırasında uyuyup uyanma dinlenme tam 1 saat sürüyor sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik verdi şişlik ödem oluşması olduğu için. Düzenli buz uygulaması yapıyorum 2 saat arayla ve baticon ile hafif bir pansuman sabah akşam .. ağrı kesinlikle Yok gözle görülür dışarıda olan dikişler Yok suan bile gayet estetik duruyor klitoris kısımda hafif şişlik var oda üst deride sadece sanırım ödem dedikleri o oluyor zamanla geçiçek kimse korkmasın İlk gün yürürken bacakları hafif açıyıp yürüyosunuz yatıp dinlenmek gerek az bir kanama oldu 2. Günüm geçti o kanama O kadar çok yorumları okudum ki ne olursa olsun fiyatına bakmayın bu işi sürekli yapan bir doktora gidin 3.500 fiyatı Hasan beyde

Back
X