• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde kas zarı altı (fasya altı) meme büyütme uygulayan doktorlar kimler?

canım cenk bey 4 yontemıde yapıyo ve senın meme yapına gore belırlıyo bunu.
bende dual plan yontemı var..bıraz kasaltı bıraz kasustu gıbı.
sen ne ıstedıgını ıyı bır sekılde belırttıysen sorun yasayacagını dusunmuyorum..
ben hep buyuk ısedıgımı ama vucuduma gore cokta abartı olmamasını ıstedım ve ıstedıgım gıbıde oldu..
benım bır memede 350 cc dıgerınde 375 c var...solda cok az bı meme dokum vardı o yusden orda 350 kullandı.
375 te esıtlendı ve benım yotemım dual plan..375cc mentor marka, yuvarak, pütürlü yuzey,high profıl kulaıldı.
bende cenk beeye amaelıyat oldum.ıkı sene sonra 3. senem olacak. hıç bir sıkıntı yasamadım ve allah hıc bı arkadasımada yasatmasın.
Tekrar merhaba gizeml, arkadaslik teklifimi kabul etmissin ama ben ozel mesaj atamiyormusum. Senin birkac fotografini gorme imkanim olabilir mi acaba? Ebat olarak ikimizin yaklasik ayni olacak, cunku benim gogus dokum var ve 300 cc civari koyulacak

Tekrar merhaba gizeml, arkadaslik teklifimi kabul etmissin ama ben ozel mesaj atamiyormusum. Senin birkac fotografini gorme imkanim olabilir mi acaba? Ebat olarak ikimizin yaklasik ayni olacak, cunku benim gogus dokum var ve 300 cc civari koyulacak

canım ben pc ımde resım bulundurmuyorum.ortak kullanıyorum babamla o yusden burda resım yok.
sen konulara 25 mesaj yaz sonra gır benım profılıme. solda albumler kısmı var orada oncekı halı sonrakı halı seklınde albumum var. sana fıkır verecektır.
25 mesajdan sonra arkadaslık ıstegını kabul eden ve albumu olan herkesın resımlerını gorebılırsın.
bu arada 2 ay sonra 3 yıl olacak.. yanlıs yazmısım.

Son düzenleme:
canım ben pc ımde resım bulundurmuyorum.ortak kullanıyorum babamla o yusden burda resım yok.
sen konulara 25 mesaj yaz sonra gır benım profılıme. solda albumler kısmı var orada oncekı halı sonrakı halı seklınde albumum var. sana fıkır verecektır.
25 mesajdan sonra arkadaslık ıstegını kabul eden ve albumu olan herkesın resımlerını gorebılırsın.

Tamamdir, bu arada anladim 2 ay sonra demek istedigini :)

Gizeml bu aradabsenin 375 cc ama bana 300 koyulursa sanirim yaklasik bi goruntu olacak, benim bayagi bi gogus dokum var cunku. Sadece emzirmelerden dolayi ustlerim bos ve doku cok yumusak

Gizeml bu aradabsenin 375 cc ama bana 300 koyulursa sanirim yaklasik bi goruntu olacak, benim bayagi bi gogus dokum var cunku. Sadece emzirmelerden dolayi ustlerim bos ve doku cok yumusak

işte herkesın farklı farklı meme yapısı var.
benım meme dokum hıc yoktu ve cenk bey kendı dedı 325 cc senı mutlu etmezdı dıye.
yanı 325 meme dokusu olanda guzel durur ama bende farkettırmemiş.
benım ne ıstedıgımı bıldıgı ıcın doktorum , ıstedıgım gıbı sonuc aldım. umarım sende ıstedıgın gıbı bı sonuc alırsın.
en onemlı nokta ne ıstedıgını amelıyat olacagın cerraha aktarabılmek...nasıl bır boyut senı mutlu edecek acık acık konusmak, utanmadan sıkılmadan..
kendını ve ne ıstedıgını ıyı anlatırsan amelıyat olacagın cerraha sorun yasamazsın.

işte herkesın farklı farklı meme yapısı var.
benım meme dokum hıc yoktu ve cenk bey kendı dedı 325 cc senı mutlu etmezdı dıye.
yanı 325 meme dokusu olanda guzel durur ama bende farkettırmemiş.
benım ne ıstedıgımı bıldıgı ıcın doktorum , ıstedıgım gıbı sonuc aldım. umarım sende ıstedıgın gıbı bı sonuc alırsın.
en onemlı nokta ne ıstedıgını amelıyat olacagın cerraha aktarabılmek...nasıl bır boyut senı mutlu edecek acık acık konusmak, utanmadan sıkılmadan..
kendını ve ne ıstedıgını ıyı anlatırsan amelıyat olacagın cerraha sorun yasamazsın.
Cok sagol cnm tavsiyelerin icin, artik su ameliyat olsun bitsin istiyorum, bakalim ne zamana gun verecek Cenk bey.

Bende ili çocuk emzirdim ve bu ameliyattan önce gögüs dokum vardı..B cup idim :34: Kas zarı altına yuvarlak protez takıldı 400 cc :34: Emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı benimde..
İnan bana 375-400cc gibi büyüklükler çokta aman aman büyük protezler degil,korkma yani :34: Sen doktoruna beklentini çok iyi bir şekilde anlat,Cenk bey zaten başarılı iyi bir cerrah sana istedigin gögüsleri yapar :34: Büyüklügü doktoruna bırak,takılma sen ona :34:

Bende ili çocuk emzirdim ve bu ameliyattan önce gögüs dokum vardı..B cup idim :34: Kas zarı altına yuvarlak protez takıldı 400 cc :34: Emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı benimde..
İnan bana 375-400cc gibi büyüklükler çokta aman aman büyük protezler degil,korkma yani :34: Sen doktoruna beklentini çok iyi bir şekilde anlat,Cenk bey zaten başarılı iyi bir cerrah sana istedigin gögüsleri yapar :34: Büyüklügü doktoruna bırak,takılma sen ona :34:
Cenk beye kalsa 350 cc dedi ilk muayenede, ama bakalim bu hafta daha detayli gorusecegiz. Bir tek şu sertlik konusunda konusmadik hic, mutlaka onu da soracagim. Bu arada bu forumda neden herkes yumusak slikon istiyor anlayamadim :) ben 2 cocuk emzirmis biri olarak yumusak memelere yeterr diyorum artik :)

Cenk beye kalsa 350 cc dedi ilk muayenede, ama bakalim bu hafta daha detayli gorusecegiz. Bir tek şu sertlik konusunda konusmadik hic, mutlaka onu da soracagim. Bu arada bu forumda neden herkes yumusak slikon istiyor anlayamadim :) ben 2 cocuk emzirmis biri olarak yumusak memelere yeterr diyorum artik :)

bence kararı doktora bırak cunku sen emzırmıssınde ve ust lobunda bosluk varsa 350 cc ancak hacım verebılır.
b ccup meme dokusu olan bı arkadas vardı benden 1 hafta sonra amelıyat oldu cenk beye ve ayarladık muayenehanede gorustuk.
ben acıkcası cok buyuk olmustur dedım ama hıc dusundugum gıbı olmadı.gayet orantılı bı dolgunlukta olmustu.onunda memelerı spor sonrası zayıfladıgı ıcın sarkma olmus o yusden amelıyat oldu ve 350 cc konuldu ona. gayet memnun ve kesek bıraz daha buyugunu ısteseymısım dıyo.
arzumunda dedıgı gıbı bunlar o kadar buyuk protezler degıl. gozumuz korkuyo 375 duyunca ama o kadar buyuk degıl..
helekı 0 meme dokusu olanda benım eskı haım gıbıyse hıc buyuk degıl

merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum. ben de bu yaz inşallah ameliyatı düşünüyorum ama çok ağrınız olduğundan bahsetmişsiniz. benm kalp kapakçığımda büyüme var ve bazen derin nefes alırken çok zorlanıyorum bi de ameliyattan sonra aynı durum olursa diye korktum öyle yazanlar olmuş. ne yapsam bilemedim şuan :(((

gelişmeleri yazar mısın canım belki bize de faydası olur şu karar verme sürecindeyken henüz tam anlamıyla cesaret edebilmiş değilim :( kas altı mı olucak senin?

Tabii ki yazarim gelismeleri. Benim kas zari alti olacak cunku yeterli meme dokum var, emzirmelerden dolayi ustler bosaldi sadece. Bu arada cesaretini topla ne olacak, 1 saatlik basit bir operasyon

Back